tiistai 13. elokuuta 2013

Sanovat jos jossain huomaa tähdenlennon niin, toivoa voit silloin mitä vaan


Heräsin viime yönä juomaan ja sattumalta katsoin keittiön ikkunasta ulos ja taivas oli aivan kirkas. Eikä aikaakaan kun jo ensimmäinen tähdenlento halkoi taivasta... Äkkiä herättämään murunen ja klo 02 seisoskelimme pihalla ihaillen Perseiden tähdenlentoparven kauneutta!

Tähtiä on näkynyt viikonlopun aikana myös Minin huoneessa, sillä tilaamani hoitoalusta saapui vihdoin. Itseasiassa kyseessä ei ole aivan sama, josta tässä postauksessa haaveilin..

Kyseistä hoitoalustaa kun ei nettikauppaan tuntunut luvatun 2 viikon aikana tulevan niin päädyin tähän saman tyyliseen hoitoalustaan. Tuo haaveilemani De Lux-malli olisi ollut paljon jämäkämpi kun taas tämä, ergonominen hoitoalusta muotoutuu lapsen kehon mukaan. 
Tämä sopii käytettäväksi paitsi hoitoalustana niin myös alustana lattialla, sängyllä tai sohvalla.. Katsotaan nyt millaiseksi se käytännössä osoittautuu, pieni epäilys minulla kuitenkin sen toimivuudesta nimenomaan hoitoalustana vielä on :)
Ja pitäähän sitä myös vaatteiden mätsätä sisustukseen ;) Löysin nimittäin Lindexiltä aivan ihanan pyjaman! Pyjama päätyikin heti sairaalakassiin kuten myös pari muuta vaatekappaletta.. Olen nyt purkanut ja pakannut kassia moneen otteeseen, saa nähdä kunhan sairaalan pääsemme onko siellä mitään järkevää :) 
Paitsi kassia edes-takaisin-pakkaamalla olen pyrkinyt valmistautumaan tulevaan myös muuten... Nyt en tosin tarkoita synnytysvideoiden katsomista, rentoutumisharjoitusten tekemistä tai muutakaan varsinaiseen synnytykseen valmistautumista vaan minun valmistautumiseni ovat paljon ns käytännöllisemmällä tasolla.. 

Mies siivosi kodin eilen katosta lattiaan, minä hieman huiskin pölyjä :) Tänään leikkasimme yhteisvoimin nurmikon. Sen lisäksi aion vielä tehdä ainakin ison makaronilaatikon pakasterasioihin jaettavaksi ja laittaa pakkaseen.. Ei sitten heti sairaalasta kotiuduttua tarvitse ainakaan miettiä ruoanlaittoa! (tai tule niin helposti sorruttua pizzoihin ja mäkkiruokaan)

Kivaa viikkoa sinne!

9 kommenttia:

 1. Ihailen niin tuota järjestelmällisyyttä ja ennakointia ennen vauvan syntymää. <3
  Ihana kun näitte tähdenlennot! Ja kaunita tähtiä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makaronilaatikko jäi kyllä tekemättä vaikka kuinka olin suunnitellut ;)
   Sinä tulet aina ensimmäisenä mieleeni kun postaan tähtiaiheista!

   Poista
 2. Onko pienokainen syntynyt?? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hoitopiste ja ilmeisesti (edellisen postauksen kommentin perusteella) saa jo onnitella myös huoneen asukkaasta!! :) -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pienenpieni asukas on tosiaan maailmassa <3

   Poista
 4. Onnea tuhannesti :) olisi kiva saada edes joku pieni postaus jo pian ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kuten tuosta juuri julkaisemastani postauksesta huomaat, kirjoittaminen ei tällä hetkellä oikein luonistu ;) Mutta muutamia valitsemiani kuvia koitan laittaa jo huomenna tai viimeistään torstaina!

   Poista