torstai 8. elokuuta 2013

Spend or Skimp; raitaneule!


Minä en suostu vielä suomaan ajatustakaan syyspukeutumiselle, enhän ole vielä päässyt täysillä nauttimaan kesäpukeutumisestakaan ;) 
Kuitenkin eräs vaatekappale on jo pidempään kummitelllut mielessä..Vaatekappale, jolle todella olisi tarvetta eikä vain halua :)
Ehei, kyseessä ei ole kuitenkaan printtipaita, joita melkein jokaisessa blogissa, lehdessä ja ketjujen valikoimissa nyt näkyy. Itse en vain jostain syystä tälle ilmiölle lämpene.. En ole oikeastaan ikinä tykännyt että vaatteissani olisi isoja kuvia tai tekstejä. 

Kyseessä on niinkin tavallinen, mutta ah niin klassinen ja ajaton hankinta kuin raidallinen neule!
Neule joka toimii syksymmälläkin (josta emme siis vielä puhu), mutta myös kesän viileinä iltoina. Kartoitin hieman aikani kuluksi nettikauppojen valikoimaa ja oikeastaan kaksi vaihtoehtoa jäi mieleen. Näistäpä sainkin tehtyä blogini ensimmäisen Spend or Skimp-postauksen :) Hintaeroa kun näillä neuleilla on melkoisesti!!Hintaeroa totisesti näillä paidoilla on, mutta tarkempi tarkastelu osoitti että paljon on eroa myös materiaalissa! Nimittäin tämä Armor Luxin paita on 100% villaa kun taas Lindexiltä löytynyt Holly & Whyte-malliston neule on 80% viskoosia ja 20% polyesteria.

Mallissa ja sävyissä nyt pientä eroa tietysti on, klikkailinkin nämä molemmat kotiin sovitettavaksi. Saa nähdä onko kumpikaan näistä juuri se etsimäni neule!Tiedoksenne: postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä! En siis hyödy tämän postauksen kirjoittamisesta taloudellisesti tai millään muullakaan tavoin.

10 kommenttia:

 1. Ehdottomasti suosisin luonnonmateriaalia, Armor Luxin neule kyllä maksaa itsensä takaisin. Toki en yhtään väheksy Holly & Whyten tuotteita, pikemminkin ihmettelen tuon paidan materiaali valintoja. Yleensä kun heidän mallistoissa on suosittu nimenomaan luonnonmateriaaleja yläosissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse suosin yleensä myöskin luonnonmateriaaleja, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.. Tämä hankinta on kuitenkin tarkoitettu mahdollisimman pitkäikäiseksi niin eiköhän kannata panostaa laatuun! Kuten totesit, maksaa varmasti itsensä takaisin :)

   Poista
 2. Hihi, multa puuttukin raitaneule.. Joutuu varmaan hankkimaan ;)

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yksi raitaneule nyt joka naisen vaatekaapista tulisi löytyä ;)
   Itseltänikin kyseinen elementti puuttuu vaikka monenmoista muuta raitaa kyllä löytyy!

   Poista
 3. Katselin tuota Lindexin neuletta tänään ja hylkäsin sen juuri materiaalin takia. Tosin minunlla on jo kaksi raitaneuletta, mutta ei juuri tuollaista.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että palautukseen menee minullakin.. Armor Luxin neule maksaa itsensä kyllä ajan kanssa varmasti takaisin jos muuten vaan malliltaan ja sävyiltään on täydellinen!

   Poista
 4. Ihanaa raitaa! Tosi kauniita molemmat, kerro sitten kumpaan päädyit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen varmasti raportoimaan :) vaikka nyt jo luulen että tuo Lindexin neule lähtee ainakin materiaaliensa vuoksi palautukseen..

   Poista
 5. Raitaneule on niin ajaton ja tyylikäs klassikko, täällä etsitään vielä "sitä oikeaa" yksilöä :) Kävin tänään pyörähtämässä Lindexillä ja siellä oli muutama erilainen raitaneule ja aivan ihana raita-neule mekko, kannattaa käydä kurkkaamassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vielä sitä täydellisesti istuvaa metsästän! Ajattomuutenksa vuoksi juuri haluaisin panostaa myös laatuun ja materiaaliin..Tuohon Armor Luxin neuleeseen onkin suuret odotukset laitettuna peliin, Holly&Whyte kun lähti palautukseen..

   Kiitos vinkistä, pitääkin käydä pyörähtämässä Lindexillä paikanpäällä! Raita-neulemekko kuullostaa kyllä niin houkuttelevalta myös :)

   Poista