maanantai 2. syyskuuta 2013

Ensimmäiset viikot kotona

Heippa!
Eilen tuli kaksi viikkoa siitä kun jännittynein mielin lähdimme sairaalasta kotia kohti.. Sairaalaan keskiviikkona mennessä oli vain me kaksi, mutta sunnuntaina lähtiessä meitä olikin kolme, meidän oma pieni perhe < 3

Alku kotona on sujunut loistavasti yhteiselämän aakkosia opetellessa.. Vitsit miten jännää kaikki aluksi olikaan :) Ja vieläkin sitä välillä joutuu pikkuista katsoessaan nipistämään itseään niin uskomattomalta kaikki tuntuu!

Ihanaa on, että mies pystyy olemaan kaksi kuukautta meidän kanssa kotona ja palaakin työelämään vasta lokakuun alussa.. Ylimääräinen käsipari kun on todellakin tervetullut, puhumattakaan henkisestä tuesta, siitä että toinen yksinkertaisesti vain on lähellä!

Muru on myös pitänyt huolta tämän äidin ruokahuollosta kuten alla olevasta aamuaiskattauksesta näkyy ;)

Vaikka nyt ulos katsoessa ilma onkin varsin syksyinen, saimme sentään muutamista lämpimistä päivistä nauttia! Otimmekin heti vaunut alle ja teimme pieniä lenkkejä lähistölle. Kauppakeskukset sun muut ovat vielä pitkään "kiellettyjen"-listalla, mutta mikäs sen ihanampaa kuin rauhalliset kävelyt ulkoilmassa!
Ei myöskään taida olla vaikeaa arvata mikä meidän Minin laji tulee olemaan, ainakaan jos isältä kysytään! ;)
Käytiin hurraamassa iskää kentän laidalla ja myöhemmin illalla oli vuorossa kisakatsomoa.. Mini tosin taisi nukkua suurimman osan pelistä :)

Ja tottakai pienokaisella riittää ihastelijoita! Rajattiin vieraiden käynnit alkuun ainoastaan perhepiiriin ja siitä sitten pikkuhiljaa alamme laajentamaan sosiaalistaverkostoa.

Serkkupojat kävivät vieraisilla ja toivat mukanaan tämän herkullisen kakun! Meille onkin päiväkahvi pullasta muodostunut varsinainen tapa, josta kyllä pitää päästä pikimiten eroon! :) Itse en ainakaan ennen ole sellaista kahvini kaveriksi tarvinnut...

Jos isä vie pojan jo pienestä viheriölle niin äitipä tekekin pojasta autoilijan jo pienestä ;) Minä ajoin isäni ostamaa lokariautoa luultavasti aikaisemmin kuin mitä oppisin kävelemään :)

Kurvasimme nopeasti myös Loviisan Aitan kautta jossa sain hiukan shoppailla ;) Ja tarttuipa sieltä mukaan muutama kiva juttukin, joista voisin tehdä oman postauksen. Onko Loviisan Aitta mutten teille jo tuttu? :) Suosittelen!!

Mukavaa viikkoa sinne!! Itse aion nyt sytytellä vähän kynttilöitä, laittaa villasukat jalkaan ja käpertyä poikieni kanssa sohvannurkkaan! < 3


12 kommenttia:

 1. Moikka! Ihana blogi sulla, löysin tänne jenni-kristiina.blogspot.com -blogin kautta, olit tainnu käydä kommentoimassa siellä. :)

  Kaikkea hyvää teidän pienelle perheellenne!

  Toivottelee Eeva Kotkasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kun löysit tiesi tänne!
   Kaikkea hyvää Sinullekin!

   Poista
 2. Voi toista <3 Oletteko jo päättäneet nimen ja millon synnytyskertomus tulee?:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi on jo päätettynä! Pysyköön se tosin ristiäisiin asti salaisuutena ;)
   En osaa yhtään sanoa tulevian postausten aikatauluista, kaikki muu kun menee nyt blogin edelle <3

   Poista
 3. Sielä hän on, pieni prinssi <3 Mä jäin pitkäksi aikaan fiilistelemään näitä kuvia, hymyillen! Toivottavasti näemme pian. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua! Kiva että kuvamme saivat hymyn kaunille kasvoillesi! Nähdään ehdottomasti pian..

   Poista
 4. Onnea pienelle perheelle! Olen jo hetken tätä sinun blogia lueskellut "salamyhkäisesti" kommentoimatta mutta nyt ajattelin kommentoida. Blogi on oikein ihana ja tykkään! Mukavaa syksyn alkua teille!
  http://tiitun-ajatukset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olenkin huomannut sinun liittymisesi lukijaksi, kiva kun "uskaltauduit" nyt myös kommentoimaan :)
   Hyvää syksyn alkua Sinullekin!

   Poista
 5. Voi kyllä sitä hymyillen täällä katseltiin kuvia <3
  Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa kuulla että kuvamme saavat niin monet hymyilemään <3

   Poista
 6. Onnea hurjasti pienokaisesta!!! <3

  VastaaPoista