lauantai 7. syyskuuta 2013

Päivän asua menneeltä viikolta


Mukavaa viikonloppua!
Päivitystahti ei ole viime aikoina ollut mikään kovin hurja, kaikki muu kun menee tällä hetkellä blogin edelle. Tässä kuitenkin näytille asua viime viikolta. Asua joka on muutakin kuin verkkarit ja toppi jossa viime ajat olen viihtynyt :)Neule: Gant / T-paita ja housut: Zara / Kengät: Converse

Huolimatta neuleesta ja vielä mukaan nappaamastani huivista pääsi rintatulehdus iskemään :/ Viime päivät ovatkin menneet sohvan pohjalla melkein 40 asteen kuumeesta kärsien.. Kyllä tuli huonoimpaan mahdolliseen ajankohtaan tämä tulehdus.. Onneksi tänään olo on jo ollut hieman parempi!


Toivottavasti teidän viikonloppu siellä sujuu mukavimmissa merkeissä!
Alkuviikosta olisi luvassa ainakin DIY-aiheinen postaus, johon kaipaan teidän apua myös ristiäisvalmistelut pitäisi ensi viikona aikana saada kunnolla käyntiin!


8 kommenttia:

 1. Voi mikä kaunis kokonaisuus! Kertakaikkiaan ihana!

  Paranemista ja voimia sinne sekä hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voiton puolella onneksi jo ollaan eikä koko viikonloppu mennyt tulehduksen vuoksi piloille.
   Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 2. Apuvaa miten nopsaa oot palautunut. Niin kyllä kävi mulla esikoisen aikaan että masu hävisi hetkessä, mutta nyt on kyllä liikaa ylimääräistä vieläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaus ja synnytys kohtelivat tätä mammaa kyllä varsin lempeällä kädellä. Palautuminen on tapahtunut aivan itsestään, liiallisesta herkuttelusta huolimatta :)

   Poista
 3. Oijoi, pikaista paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiton puolella jo tosiaan ollaan ja nyt paljon varovaisempia ettei vain uusi!

   Poista