tiistai 24. syyskuuta 2013

Ristiäiskutsut


Huomenta! Tänään ollaankin suht normaaliin aikaan hereillä :) Nyt kun kaikki vieraat ovat varmasti kutsunsa saaneet uskallan julkaista meidän ristiäiskutsut myös täällä blogin puolella! Muitakin ristiäisjuttuja on jonkin verran luvassa, itse juhlasta sitten ainakin :) Ulkoistimme suurimman osan järjestelyistä, joten senkään takia valmisteluista ei pahemmin kirjoitettavaa ole :) 

Vaikka sanallisesti vieraat saivatkin tiedon ristiäisistä ja ajankohdasta jo ennen kutsuja niin meille oli tärkeää lähettää myös perinteiset kutsut postitse. Tiedän oman mammani ainakin ilahtuneen ja arvostaneen tätä perinteisempää tapaa suuresti! 
Halusin myös nimenomaan laittaa nämä postitse vaikka suurimmalle osalle kutsutuista olisi hyvin voinut antaa kuoren ihan käteenkin tavatessa. Minä ainakin ilahdun valtavasti kun postilaatikossa on minulle osoitettu kirje, muukin siis kuin lasku ;)

Kutsujen pohjaksi valitsin tietysti sinisen sävyn ;) Alunperin suunnittelin reunoille aaltoilevat ääriviivatarrat, mutta koska en sellaisia löytänyt päädyin leikkaamaan reunat kuviosaksilla ja lisäämään päälle hopeista kimalleliimaa.. Onneksi näin, koska lopputuloksesta tuli mielestäni paljon parempi!


Kortin sisäpuolella reunat on edelleen tehty samalla tyylillä.. Sisäkanteen printtasin Peppi Pitkätossun laulun sanat :) Mielestäni juuri teemaan sopivat sanat vai mitä mieltä olette?! :)
Toisella sivulla onkin sitten tarkemmat tiedot itse tilaisuudesta.

Mietin, että kutsuihin olisi ollut hauska piilottaa jonkinlainen vihje tulevasta nimestä, mutten suoraan sanottuna keksinyt mitään hyvää tapaa. Sitäpaitsi olemme jo antaneet läheisille etunimestä pienen vihjeen; se ei sisällä R-kirjainta. :) Äitini ja kummitätini ovatkin melkein kaikki mahdolliset nimet minulle jo ehdottaneet, muttei kuitenkaan sitä jonka Mini kasteessa itselleen saa!
Laittakaahan tekin arvauksianne kommentiboksin puolelle!!
Vieläkö joku teistä lähettää perinteisiä kortteja esim jouluisin postitse vai onko tällainen tapa jo ihan kuollut?

12 kommenttia:

 1. Kivat kutsut ja oiva runo :) oletko muuten 86-vuonna syntynyt? :) veikkaan nimeksi lucas, Emil ja Alex :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen kutsuihin todella tyytyväinen! Ja kyllä, olen syntynyt -86 :)

   Poista
 2. Aatos, Leo, tai Mico ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihana saada näitä teidän arvailuja!

   Poista
 3. Upeat kortit ja ennenkaikkea tykkään tekstistä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mietin alkuun, että onko liian "tyttömäinen" tuo Peppi Pitkätossu-teksti, mutta päätin laittaa sen silti :)

   Poista
 4. Kaikkien ristiäiskutsut.on postitettu :) samoin jouluisin.

  VastaaPoista
 5. Minä olen myös sitä mieltä ,että kutsut täytyy postissa lähettää ..
  Mikään ei ole piristävämpää kuin kutsu-kirje-tai kortti "vanhaan tyyliin" postilaatikossa :-)

  Suloinen teidän kastekutsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin täysin samaa mieltä! Itse haluan ehdottomasti lähettää kutsut ja kortit "vanhaan tyyliin" mutta jokainen tavallaan :)

   Poista