perjantai 11. lokakuuta 2013

Miracles Happen


Halusin esitellä teille pari korua, jotka kiilasivat ensihetkestä TOP-3 käytetyimpien korujen joukkoon.. Heti kihlasormuksen ja miehen antamien helmien perään!

Kyseessä on nimittäin kolmen, TV:stä tuttujen ammattinäyttelijöiden luoma Tesian-mallisto. Koruihin jokainen on saanut valita oman, merkityksellisen mietelauseensa. Nähdessäni tämän Jasmin Hamid:n suunnitteleman "miracles happen"-korun tiesin, että minun on saatava se. Korun ulkonäkö ja ennenkaikkea tuo lause osuivat kohdallani ns asian ytimeen :)

Minulle tämä on paljon enemmän kuin vain koru ja tuo teksti kiteyttää todella paljon ajatuksistani ja elämästäni..Mikä parasta näitä koruja ei ole hinnalla pilattu ja niitä myydään ihan Anttiloissa ja Citymarketeissa. Korumetalliahan nämä ovat, mutta omassa ahkerassa käytössä eivät vielä ainakaan ole menneet miksikään!

Minun piti alunperin ostaa vain tuo rannekoru, mutta Anttilassa sattui olemaan meneillään tarjous jossa kaulakorun ostaja sai rannekorun kaupanpäälle :) Niinpä omistan nyt siis nuo molemmat! Ja kuten moneen otteeseen olen jo tainnut todeta ovat nämä melkeinpä jokapäiväisessä käytössä :) Kaulakorusta ajattelin kuitenkin nuo helmet nipsaista pois, ne mielestäni peittävät liikaa tuota tekstiä eikä tuo turkoosi värikään oikein tunnu omalta.. Hieman pelkistetympää lookia siis ..Pitäisi kyllä opetella niiden värien käyttöä enemmän kun noinkin pieni väriläiskä tuntuu olevan itselleni liikaa :DD Varsinkin kun ollaan pimeää talvea kohden menossa.
Paitsi tämä korusarja niin Tesian on paljon muutakin! Tutuistuin näihin naisiin tämän korusarjan myötä, mutta minua ilahduttaa että kantamieni korujen takana on jotain näinkin hienoa! 
Lyhyesti; Tesian sai alkunsa näiden kolmen naisen päätöksestä yhdistää voimavaransa hyvän asian puolesta. Ennenkaikkea viesti joka minua miellyttää on heidän halu osoittaa, ettei nainen ole naiselle työelämässä uhka, vaan mahdollisuus. Itse henkilökohtaisesti laajentaisin tätä käsitettä työelämän ulkopuolellekin ;) 
"Nainen on naiselle susi" sanonta ei vain valitettavasti tunnu kovinkaan helposti katoavan. Miksiköhän?!
Voit tutustua kolmikkoon, heidän tarjoamiin palveluihin sekä heidän blogeihinsa tarkemmin osoitteessa www.tesian.fi


6 kommenttia:

 1. Upeat! Ja kyllä, ihmeitä tapahtuu. PItääkin kipaista vilkaisemaan noita jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ihmeitä tapahtuu! "All you need is faith, trust and a little pixie dust" ;D
   Erittäin hyvä sanoma on sarjan muissakin koruissa, suosittelen tsekkaamaan valikoiman!

   Poista
 2. Ovat kyllä kauniit ja pukevat sua upeasti. <3
  Ihanaa viikonloppua! Tulkaapas kyläilemään kun ehditte! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja samoin sinne!
   Ollaan varmaan tänään menossa Lomikselle? Harmi kun se Helsingin reissu ei sitten onnistunutkaan :/ joku toinen kerta sitten, onhan näitä viikonloppuja :)

   Poista
 3. Aivan ihana kirjoitus Heculina! <3 Niinhän se juuri on, että korujen sanoma uppoaa varmasti monen sydämeen. Ihana tarina sinulla miksi koru on niin tärkeä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hauska sattuma, että olin juuri tämän postauksen julkaissut ja sitten sinulla oli instassa kuva aiheeseen liittyen :)
   Innolla odottelen sinun postausta näistä koruista!

   Poista