sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Olohuoneen sisustuspulma


Heippa! Instagramin kautta meitä seuraavat saattoivatkin huomata, että olimme viikonloppuna liikekannalla. Viikonloppumme vierähtikin suurilta osin mammilassa < 3 Kotona ei siis juurikaan tullut oltua! 

Minua on jo pitkään vaivannut kodissamme eräs seikka.. Ja nyt kun kotona tulee enemmän vietettyä aikaa onkin ollut aikaa suunnitella, sisustaa ja ennenkaikkea haaveilla :)
Kotimme "ongelmakohta", ainakin minusta on tuo olohuoneemme yksi seinusta. Viihdejärjestelmäämme ja tasoihin olen tyytyväinen, mutta tuohon koristeseinään ja sen tumman ruskeaan sävyyn olen ehkä hieman kyllästynyt! 
Tapetoimaan emme kuulemma tässä kohtaa ala, emme edes tuota yhtä seinää :) Joten minun olisikin keksittävä jotain muuta jolla muuttaa ja piristää tuon seinän yleisilmettä.. En vain millään keksi mikä se juttu olisi!! Hetken aikaa suunnittelin jo tuon vitriinin pois siirtämistä, muttei sille ole oikein muuallakaan paikkaa..Napsin muutamat kuvat kännykälläni jos siellä ruudun toisella puolen olisi heittää minulle ideoita!? Lattialistat odottavat myös (jo toista vuotta) maalausta valkoisiksi :) Ensi kesänä sitten! Sekin ehkä toisi pienen, mutta kuitenkin niin suuren muutoksen..

Kummasti sitä ihan vain pienillä sisustusjutuillakin saa ihan uutta ilmettä kotiin. Nyt on tullut taas se aika vuodesta jolloin itse ainakin eniten polttelen kynttilöitä! Enkä malta odottaa edes pimenevään iltaan vaan sytyttelen tuikkuja pitkin taloa jo aamusta, nautitaan niistä sitten täällä pojan kanssa < 3

8 kommenttia:

 1. Voi, sinä ja poikasi. <3 halit molemmille!
  Tiedätkö, nyt kuvia katsellessa tuli mieleen, että mites jos ton vitriinin siirtäisikin toiselle puolelle tv-tasoa? Ja sitten tasapainon vuoksi voisi tohon vitriinin nykyiseen paikkaan laittaa jonkun taulun.. Vaikka canvastaulun Luukaksesta tai sen vanhan ikkunan?! Ihan, kuin mä nyt neuvoa osaisin mut kun kerta pyydetään. :D
  Nähdään alkuviikosta?! <3

  VastaaPoista
 2. Minä en mikään sisustaja ole, mutta kuten Kaisa jo ehdotti, jos paikkoja vähän rymsteeraisi? Siirtelisi? en tiedä, olen ihan toivoton sisustaja!

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista teillä! :) Minulle tuli ihan sama juttu mieleen kuin Kaisalla. Vitriinin voisi siirtää toiselle puolelle ja tilalle tosiaan joitain tauluja, ehkä tauluhyllyllä tai sitten siihen voisi laittaa vaikka jalkalampun. TV:nkin yläpuolelle sopisi jokin taulukollaasi valkoisilla kehyksillä.
  Mukavia kynttilähetkiä sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Kivannäköinen blogi sinulla!

  http://valkoisiatarinoita.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää kyllä tummallakin seinällä! :)

  Jos noiden laitteiden johtojen yms. kannalta on mahdollista, niin matalat hyllyn osat voisi siirtää siten, että tuo erilainen osa olisi keskellä. Ja jos tilaa riittää, niin vitriinin voisi ottaa erilleen tuosta muusta osasta. Eli olisi matala tv-taso ja sitten hieman kauempana erillinen vitriini.

  Tummaa seinää voisi raikastaa valkoinen tauluhylly valkoisilla kehyksillä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuohonhan sopisi oikein mainiosti peili valkoisilla kehyksillä. Valkoisine kehyksineen peili jatkaisi tuota valkoisen sävyä, joka on noissa kalusteissa ja toimisi valon tuojana ja kiintopisteenä. Jotain tämän tyylistä ajattelin: http://www.huippukaluste.fi/product_details.php?p=2977. Tämä siis vain yhtenä ajatuksena :)

  VastaaPoista
 7. Komppaan edellisiä, vitriinin siirtämistä toiselle puolelle jos mahdollista. Minusta tuohon sopisi myös juuri valkoiset hyllyt, tauluhyllyt tai kehykset. Koska seinä on tumma niin mielestäni valkoinen väri toisi siihen lisää "särmää". :)

  VastaaPoista