tiistai 22. lokakuuta 2013

Päivän asu 221013


Vaihteeksi päivän asu-postausta :) Otin nämä kuvat nopeasti ennen hammaslääkärille menoa, lähinnä itseäni varten.. En nimittäin millään osaa päättää pitäisinkö nuo saappaat vai en!? Ovat kyllä hyvät jalkaan ja kivannäköisetkin, mutta materiaali vaan on keinonahkaa :/ 
 Osaatteko näiden huonojen kuvien (ja likaisen peilin) perusteella  sanoa mielipiteenne saappaista? Edelliset, nahkaiset Pianon saappaat menivät monta talvea, olivat siis joka pennin arvoiset! En haluaisi ensi syksynä olla taas samassa tilanteessa etsimässä uusia saappaita! 


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ellokselta! Eikä ole hinnalla pilattu :)

   http://www.ellos.fi/ellos-shoes/saappaat-36-42/403249?N=1z141poZ1z141x1Z1z141mjZ1z141o7&Ns=RankValue7|1&Nao=5

   Poista
 2. Muru hei, missä muka näkyy ne kaikki herkut päivineen? No ei missää!!! Upea olet <3

  No niin, nyt nää saappaat on asukuvien muodossa nähtävissä, ja onhan ne kivat. Klassisen kauniit, ainut on miinuspuoli on aina toi tekonahka. :/ Itse ostin parisen vuotta sitten Ellokselta ruskeat saappaat ja yhden talven kestivät kauniina. Näinollen olenkin nyt parin viimeisen vuoden aikana pikkuhiljaa koittanut täydentää valikoimaa ihan nahkaisilla yksilöillä. Ja nyt tarkoitus olisikin löytää ruskeat ratsastushenkiset saappaat jotka sointuvat alexaan. Tosin tämä jos mikä on aiheuttanut harmaita hiuksia. :(

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kauniista sanoistasi <3
  Kivat tosiaan ovat, mutta niin..se materiaali :/ Edelliset nahkasaappaat palvelivat öö 4vuotta?! Maksoivat siis todellakin itsensä takaisin.. Nytkin mieluummin maksan ehkä vähän enemmän jos sillä saa laatua & kestävyyttä kuin laitan joka talvi viisikymppiä kenkiin jotka kestävät sen puoli vuotta!
  Sitten taas toisaalta, matalista kengistä tykkään ainoastaan kesällä ballerinoissa..talvisaappaissani on melkeinpä aina korkoa, joten nämä voisivat siinä mielessä olla hyvä ostos jos niille ei käyttökertoja niin monia kerrykään.

  Hitsit miten vaikeaa ruskeissa saappaissa täydellisen sävyn löytyminen onkaan! Tsemppiä metsästykseen :)

  VastaaPoista
 4. Hauska nähdä samat kengät toisella, sopivat hyvin asuusi! :) Tekonahka on tietysti aina tekonahka, aito nahka kestää tietenkin eri lailla. Molemmissa on puolensa! Näin muuten tänään ihan sattumalta samat kengät ystävälläni ja hänkin oli tyytyväinen popoihin. Mutta kannattaa tehdä niin kuin parhaaksi kokee, ettei jää sitten harmittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia, etenkin tyytyväisiä sellaisia :) Taitaa kengät jäädä itsellänikin käyttöön!

   Poista
 5. Minulla on niin nahka- kuin keinonahkasaappaita ja täytyy sanoa, että keinonahassa on materiaalivariaatioita aika paljon. Yhdet keinonahkasaappaani ovat palvelleet vuosikausia kun taas toiset menivät yhden talven jälkeen roskiin. Materiaalissa on siis eroja. Toisaalta, saappaat ovat todella kauniit ja sirot ja jos ei hinta päätä huimaa, niin anna mennä vaan. Värikin on hyvä, joka monesti tuottaa päänvaivaa. Keinonahassa on kuitenkin se hyvä puoli, että pyyhkäisy monesti riittää, kun taas nahkaa saa olla hoivaamassa. Ostin juuri Espanjan reissultamme nahan ja synteettisenmateriaalisekoitus-saappaat ja kerroin, että olen Suomesta jossa materiaalilla on suuri merkitys sään haasteellisuuden vuoksi. Vannoi (niinhän ne kaikki tekee, heheh) materiaalin kestävyyden puolesta. Saappaat maksoivat 39 euroa, joten konkurssi ei ole lähellä, jos vedet mene sisään tai kuosi turmeloituu ;)

  Kauniit saappaat! Ja kaunis sovittaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, katsotaan minkä laatuista keinonahkaa tämä on. Toivon tietysti, että menisivät vielä ensi talvenakin!
   Alle 50 euron hinta ei tosiaan konkurssia aiheuta, mutta harmittaa kyllä jos hetken kuluttua saa taas olla etsimässä uutta paria. Tosin, eipä se kallis hintakaan aina takaa laatua! :)

   Poista
 6. Minusta saappaat ovat kauniit. Mutta olen myös todennut itselleni, että mulla ei ole varaa maksaa uusista talvikengistä joka vuosi vaan kerralla paremmat. Siis nahkaiset. Toisaalta tekonahka ei tykkää yhtä pahaa maantiesuolaloskasta kun hyvinkin suojattu nahka... Hankala dilemmat, mutta kauniit ne ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ovat kauniit ja hyvin istuvat jalkaan. Olen sen verran rimppakinttu, että monet saappaat jäävät pohkeista usein liian isoiksi/löysiksi mikä ei ole kovin kauniin näköistä. Näissä tätä ongelmaa ei ole!
   Puolensa ja puolensa tosiaan :)

   Poista