torstai 3. lokakuuta 2013

Ristiäiset


Tässä olisi lisää lupailemaani kuvamateriaalia ristiäisistä. Ristiäisiä vietettiin seurakuntatalolla, jonka alasali oli mitä parhain valinta meidän vaatimuksiin ja tarpeisiin. 

Itse tilaisuuskaan ei olisi paremmin voinut sujua! Luukaskin oli rauhallisesti koko kasteen ja vieläpä kahvitilaisuudenkin ajan :) Kaste ja kahvitilaisuus pidettiin samassa tilassa. Mietin kyllä kirkossa kastamistakin, mutta jälkeenpäin ajateltuna olen erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuun!
Kiitos vielä kaikille läheisille, että teitte meidän tärkeästä päivästä niin mahtavan! < 3 Itse yritin pysähtyä ja nauttia joka hetkestä, tallentaa muistot sydämeen vaikka kaikenlainen hääräily meinasi välillä viedä mukanaan :) 

Iso kiitos menee myös tarjoiluista vastanneille henkilöille, itse en tästä voi ottaa kunniaa sillä "ulkoistimme" tarjoilut täysin :)

Mieheni vanhemmat toivat kahvipöytään palan Turkkia :) Minun mammani eli Luukaksen isomamma taas leipoi perinteisiä lusikkaleipiä. Mamman lusikkaleivät muistan lapsuudesta lempiherkkuinani, ja aivan yhtä suussasulavilta maistuivat vieläkin! < 3

Koristeet, samoin kuin nuo "tiny feet"-karkitkin tilasin decorahouse.fi sivustolta. Toimitus oli todella nopeaa, jouduin nimittäin viime hetkellä tilaamaan vähän lisää karkkeja ja pelkäsin todella että ehtivätkö ajoissa perille! :) Juhlakaupan puolella oli tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivaa rekvisiittaa ja kurkistinpa minä jo hieman hääkaupan valikoimaakin ;)

Koristeina ristiäisissä oli siis pöydille kieputetut kukkaköynnökset, sinisen sävyssä tietenkin ja köynnösten väleihin asetetut pilttipurkit :) Pilttipurkeista tuli mielestäni todella kivat kun vähän vain kieputti narua ympärille ja sytytti tuikut pohjalle!
p.s Kakusta tulossa ihan oma postauksensa, niin upean luomuksen Susanna taas loihti toiveideni pohjalta!

8 kommenttia:

 1. Vautsi vau! <3

  Lily kattoi tuota ristiäiskuvaa ja sano; siinä on synttärijuhla vauva! :D <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia aivan ihanista juhlista. <3 miellyttivät kaikkia aisteja (poikien pimputus ei kyllä välttis korvia hivellyt, hih <3). Pusuja Luukakselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana huomata miten paljon vieraat olivat kuvia ottaneet <3 Itse kun en niin paljoa kameran kanssa ehtinyt heilua :)
   Ja pojat toivat ihanan lisän omilla jutuillaan juhlaan! Kovasti saivat N&N kehuja vielä jälkikäteenkin meidän puolen suvulta! :)

   Poista
 3. Ihani kuvia ja vau mikä kaukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kakusta luvassa oma postauksensa..Sen se meinaa on ansainnut :)

   Poista