keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vaaleansininen ristiäiskakku


Heissan! Minun piti kirjoitella teille raskauden ja synnytyksen jälkeisestä palautumisesta.. Eksyin kuitenkin hieman makeampaan aiheeseen ;)
Muistin, että minullahan on vielä meidän ristiäiskakku kokonaan esittelemättä!! Ja tämä luomus jos mikä ansaitsee esittelyn! Palataan siihen elämäntapa remonttiin sitten tämän postauksen jälkeen ;)

Ristiäisiä suunnitellessa kaikki lähti oikeastaan kakusta! Tekijä minulla olikin jo tiedossa; ihana Susanna on tehnyt aikaisemminkin mm meidän tuparikakun sekä tämän kauniin kukkaputous-kakun
Netistä erilaisia vaihoehtoja selatessani alkoi kuva mieleisestä kakusta hahmottua. Viestittelin Sussulle ideoitani, mutta annoin hänelle kuitenkin täysin vapaat kädet toteutuksen suhteen!

Ja tällainen siitä sitten tuli; kaakaopohja mansikkamoussella, täydellinen kombo etten sanoisi! Nams!Paitsi, että näyttää upealta nämä kakut myös maistuvat taivaalliselta! Kakku sai vierailta todella paljon kehuja, itse juhlasankari nyt tosin joutui jäämään ilman hih mutta äidin mielessä kyllä pyörii jo yksi vee synttäreiden kakkuideat ;)) Ja ennen sitä onkin hääkakun vuoro!!Susannan tekemiin kakkuihin voi tutustua lisää hänen omassa blogissaan Sussu leipoo tai facebookissa.

8 kommenttia:

 1. Voi että miten upea kakku, miten tuota raaskii edes syödä :D

  VastaaPoista
 2. Vau mikä kakku! :) Tosi tyylikäs...

  VastaaPoista
 3. Voi että, älyttömän suloinen!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Kakku oli kyllä varsinainen taideteos :) Eikä pelkästään ulkonäköä vaan herkullisen makuinen myös!

  VastaaPoista