lauantai 23. marraskuuta 2013

Haaveilua: pikkujoulumekko

Minä täällä hieman kateellisenakin katselen miten ihmiset päivittelevät niin instagramiin, blogeihinsa kuin facebookiinkin erinäisiä fiilistelyjä pikkujouluista! 

Ihan ilman juhlia en minäkään jää, sillä kalenteriini on merkattu yhdet, mutta sitäkin tärkeämmät pikkujoulut supertyttöjen kanssa! < 3 
Vielä tuohon iltaan on kuitenkin aikaa, mutta suunnittelu ja valmistautuminen on mielestäni yksi ihana osa juhlia! 
Löimme tuon päivän lukkoon jo syksyllä ja samalla päätin sen olevan ensimmäinen iltani poissa kotoa Luukaksen syntymän jälkeen. Olen siis odottanut tuota joulukuun puolta väliä jo syyskuusta lähtien ;) mutta nyt kun päivä lähestyy iskeekin pakokauhu! En tiedä olenko vielä valmis jättämään poikaa noin pitkäksi aikaa! Vaikka poikahan jää siis isänsä kanssa kotiin. ( Pisin erossa olo aika tähän mennessä on 4tuntia :) )
Onko tämä tyypillistä äideille, ettei usko kenenkään muun osaavan vauvaa hoitaa?! :) Tämä ei missään nimessä ole epäluottamuslause ketään kohtaan vaan pikemminkin minun pääni sisällä oleva asia. Missä vaiheessa te muut äidit olette lähteneet viettämään iltaa?


Nyt kuitenkin haaveilemaani pikkujoulu asuun!! Nämä mekot ylittävät kyllä reilusti budjetin, mutta aina sitä saa haaveilla! Jonain päivänä toivon omistavani ainakin yhden Herve Legerin mekon. Mielestäni nämä bandagemekot saavat vartalon näyttämään todella upealta! (okei, pahimmassa tapauksessa myös todella kamalalta)


Kuvat: Shopbop


Olen aloittanut jo asupohdinnat tuota odotettua/pelättyä iltaa varten :) Perinteistä punaista, klassista mustaa, aina niin tyylikästä nudea vaiko kenties jokin villikortti?!

Punainen kiehtoisi tällähetkellä eniten, en tosin omista yhtään punaista mekkoa;ongelma numero 1. Pelkään myös punaisessa näyttäväni joulutontulta tai flamenco-tanssialta.
Joten luultavasti pikkujouluasuni tulee löytymään vaatekaapistani ellei jokin todella upea, budjetin sisällä oleva to-die-for mekko ilmaannu näköpiiriin.
Mustaa, höystettynä näyttävällä statement-kaulakorulla tai korviksilla ja korot kopsumaan, kuullostaa juuri minun pikkujouluasulta!Onko teidän kalenterinne täyttyneet pikkujoulujuhlista? Entäs minkälaisia asuvalintoja teillä on mielessä?


8 kommenttia:

 1. Meillä Nella oli isänsä kanssa klo 23-02 kun oli vajaa 4 kk.. Ja sen jälkeen on ollut 2 kertaa yökylässä mummin hoivissa :) Mulla on vähän niin, että se panikointi ja huono omatunto on pahimmillaan pari päivää ennen hoitoon jättämistä.. Mutta sit saa rentouduttua, kun on antanut kaikki tarkempaakin tarkemmat ohjeet ja varmistanut 1000 kertaa, että soita jos tulee jotain. Ja hoitajan täytyy vakuutella että "hyvin me pärjätään, pidä hauskaa" useampaan otteeseen :D

  "Poissa silmistä, poissa mielestä" - ei se nyt ihan noin mene, mutta jotain sinne päin. :)

  ps. tänään tällä mammalla on vauvavapaa ilta!

  pps. tuo ekan kuvan pitkähihainen mekko on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luukas on tulloin joulukussa myös sen 4kk ja poissa olisin max 6h. Luulen kanssa että tämä panikointi on tosiaan pahimmillaan tässä vaiheessa ja kunhan pääsee ystävien seuraan niin sitä rentoutuu..(Ja kun soittaa kotiin 5min välein että kaikki on hyvin)

   Kiitos paljon tsemppaavasta viestistä! Äitinä sitä tuntee huonoa omatuntoa milloin mistäkin ja ihan turhaan!

   Poista
  2. Miun blogissa olis siulle haaste! :)

   Poista
 2. Meillä ei ole pikkujouluja, mutta erinäisiä syntympäivä- ja muita juhlia on useammat. Minulla on punainen mekko ja on sanottava, että eilisissä juhlissa meillä oli useammalla punaisen ja mustan yhdistelmää yllä. Hihittelimme värikoodillemme, mutta ei se joulutontulta näytä! (olenkohan jäävi sanomaan :P) Punainen mekko on upea ja ihan varmasti vaihtelua niille kaikille mustille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlakausi siis teilläkin, välikös tuolla onko kyseessä pikkujoulut, synttärit tai mitkä tahansa kekkerit!
   Mielestänikin puneinen ja musta on varsin toimiva ja klassinen yhdistelmä. Ja todellakin vaihtelua ainaiseen mustaan!

   Poista
 3. Mun pieni on jo yli vuoden ja en oo kertaakaan käynyt yöelämässä tyttöjen kanssa.. en oo kyllä kaivannutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään niinkään yöelämää itsessään ole kaivannut, ihania tyttöjen iltoja sen sijaan kyllä!

   Poista
 4. Äideilläkin on oikeus(ja mielestäni myös velvollisuus) antaa aikaa ihan vain itselleen jos siltä tuntuu. Ja tavalla mikä voimaannuttaa eniten. Ajatellaan myös, että on lapselle hyväksi saada kokea useampi turvallinen aikuinen elämässään ja oppia luottamaan siihen, että äiti kyllä tulee takaisin. Enkä usko, että parempaa hoitajaa kuin isä voisi olla. Meillä ainakin isä tekee asiat melko lailla omalla tavallaan, mutta aina on kaikki mennyt hyvin, joskus jopa paremmin kuin itsellä. Puhelin äänettömälle ja rintapumppu mukaan niin saat rauhassa keskittyä iltaan 😊. Ja etukäteen tosiaan tuntuu riipaisevimmalta.

  VastaaPoista