tiistai 5. marraskuuta 2013

Perinteisen hiuskriisin paikka


Heippa! Täällä on viikonloppu mennyt vähän huonommissa merkeissä. Ehdin jo iloita kun tuota 3kk ikää lähestytään miten helpolla päästiinkään vatsavaivojen suhteen! Noh, taisin riemuita liian aikaisin sillä Luukas on ollut koko viikonlopun todella kitiseväinen. Kiemurtelee, potkiskelee ja huitoo siihen maliin, että vatsa todella vaivaa :(
Varsinaiselta itkuhuudolta ollaan vältytty, mutta sen sijaan poika on koko ajan todella tyytymätön, syli on ainut paikka, joka jotenkuten kelpaa :) Toivotaan, että tästä nyt helpottaisi.

Joko siellä ollaan totaalisen kyllästyneitä näihin minun ainaisiin hiuskriiseihin?! :) Kirjoitanpa silti taas aiheesta! 

Minun pitäisi nimittäin varata kampaaja ensi viikolle, mutten taaskaan tiedä mille linjalle sitä lähtisin?! Katselin näitä vanhoja kuvia ja voi miten aloinkaan kaipaamaan tuota hieman pidempää polkkaa! Hiukseni tosin olivat tuolloin paljon paremmassa kunnossa kuin mitä tällä hetkellä.Olen tässä viime aikoina huomannut hiuksiani lähtevän normaalia enemmän, ei onneksi tupottain! Liittyisiköhän jotenkin imetykseen ja hormonitoimintaan? 
Sitten on tämä eteenpäin pitenevä-leikkaus, joka tällä hetkellä hiuksissani onkin, tosin pahasti ylikasvaneena :) Tykkään tästäkin kovasti!
Tuon pidemmän polkan laittaminen vaatii tosin paljon tätä lyhyempää enemmän, jotta lopputulos näyttäisi hyvältä. Omaan hennon ja liukkaan tukan, joten tuon pidemmän polkan miinuksena onkin, että helposti vain roikkuu ohuena pitkin päätä. Olen myöskin todella malttamaton, joten kasvatusprojektin ajaksi pitäisi laittaa polkkapituiset pidennykset ja juuri kun olin vannonut olevani ilman, ihan omalla tukalla! :)

Ja ensi kesänä juhlittavissa häissämme haluan pitkän, kiharan tukan tai mahdollisesti nutturakampauksen. Tämä sitten taas puoltaisi kasvattamista, jotta tuolloin tarvittavat pidennykset näyttävät hyvältä. 
Olisin todella kiitollinen mielipiteistänne ellette ole täysin kyllästyneitä tähän jahkailuuni!

Osa teistä saattoikin nähdä instagramin puolellla, että posti toi tälle pyykinpesua rakastavalle varsin mieluisan paketin! ;) Asiasta tulossa pian lisää kunhan vain pääsen kunnolla tuotteita testailemaan!


6 kommenttia:

 1. Aika paha, sulle kyllä sopii myös tuollainen tosi lyhyt niinkuin Salkkareiden Isabellalla, mutta kun teillä nyt on häät tulossa niin pieni kasvattelu voisi olla paikallaan. Nopeestihan se kesä sieltä tulee, jospa leikkaat sitten lyhyeksi vasta sen jälkeen? :) Muuten voisitkohan tehdä jonkinlaisen hääpostauksen jossain vaiheessa? Eli ihan yleisesti kaikesta, sun unelmahäistä ja tämänhetkisistä suunnitelmista, mekosta, vieraiden määrästä jne, jne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Hassua suunnitella hiusmallia jo melkein vuodeksi eteenpäin :)
   Hääpostauksia on ihan varmasti luvassa kun nyt niiden suunnittelun alkuun kunnolla pääsen! Unelmahäistä voisi aloittaa ja edetä sitten vähän realistisempiin haaveiluihin!

   Poista
 2. Yuo pitkä polkka sopii kyllä todella hyvin sinulle! Minä varmaan leikkaisin sellaisen. Siis oma pitkä polkkanihan ei teitenkään vaikuta mielipiteeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tuo pitkä polkka onkin todella kaunis ja klassinen malli :)

   Poista
 3. Sinulle sopii kyllä todella hyvin tuo eteenpäin pitenevä malli! Ja ei todellakaan kyllästytä nämä hiuspostaukset. :) Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista