perjantai 15. marraskuuta 2013

Vanish-tahratesti


Osa teistä onkin saattanut huomata sivupalkista punaisen Buzzador logon. En ole kauhean aktiivinen asian suhteen ollut tai kampanjat eivät ole miellyttäneet. Nyt kuitenkin sain kutsun juuri minulle sopivaan kampanjaan, hain ja tulin valituksi!Mistä tässä sitten oikein on kyse? Lyhyesti; Buzzador on henkilö joka testaa tuotteita ja kertoo mielipiteensä niistä sitten ystävilleen kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä. Lopuksi laaditaan vielä loppuraportti.
Kutsut erilaisiin kampanjoihin tulevat sähköpostiin jonka jälkeen voit halutessasi hakea mukaan. Mikäli et koe kampanjaa sinulle sopivaksi voit vain jättää sähköpostin huomioimatta ja odotella seuraavaa kutsua! Mikäli taas päätät hakea mukaan, ei se kuitenkaan vielä takaa osallistumistasi. Kaikki riippuu asiakkaasta ja kuinka hyvin profiilisi sopii kampanjan kohderyhmään.

Minä pääsin mukaan Vanishin tuotetestaukseen. Rakastan pyykinpesua, joten voitte vain kuvitella miten innoissani olinkaan kun sain paketin saapumisilmoituksen! Täällä onkin ahkerasti tutustuttu eri tuotteiden käyttö-ohjeisiin ja testattu tuotteita meidän perheen yleisimpiin tahroihin! Halusin jakaa tuloksia myös täällä blogin puolella.

Minä en osaa aamuisin istua rauhassa pöydän ääreen nauttimaan kahvistani vaan kuppi kulkee aamutouhuissa mukanani ympäri taloa. Usein näitä kuppeja sitten löytyykin mitä mielikuvituksellisimmista paikoista :) Kiireessä touhutessa en myöskään voi välttyä läikkymisiltä. Ärsyttävintä onkin huomata kun olet juuri pukenut valitsemasi vaatteet päälle, paidan rinnuksille ilmestyneen kahvitahran!

Kokeilin läikkyneeseen kahvitahraan Vanish-esikäsittelysuihketta, jonka annoin vaikuttaa n.5min. Tämän jälkeen pesu normaalisti ja kuten huomaatte tahrasta ei ole jälkeäkään. Ei edes haaleaa, kellertävämpää sävyä läikkyneessä kohdassa, jollaisia välillä on vaatteisiini jäänyt!

Seuraavaksi ehkä yleisin tahra omassa arjessani; nimittäin meikkitahrat! Taas kerran savu nousee korvista kun huomaat valitsemissasi vaatteissa meikkitahran! Suosin paljon valkoisia yläosia ja usein huomaankin päivän päätteeksi kaulukseen tarttuneen meikkiä.. viimeistään siinä vaiheessa kun vetää paidan pään yli pois! Onko tutun kuuloista?
Tähän tahraan kokeilin vedestä ja Vanish Oxi Action-jauheesta sekoittamaani tahnaa. Tämän jälkeen taas pesu normaalisti ja tahra oli kadonnut!

Seuraava tahra saattaa aiheuttaa monissa ällötystä, pahoittelen jo etukäteen! Mitäpä sitä ei "tieteellisen tutkimuksen" nimissä tekisikään ja onhan ne tuloksetkin julkistava mitään sensuroimatta ;)


Lapsen tulon jälkeen meillä on pyykkikone pyörinyt entistä ahkerammin! Melkeinpä päivittäin saa olla konetta täyttämässä. Ja mikäs se vauvaperheen likapyykin saisikaan aikaan, jollei vauvankakka :)
Tästä Vanishin Extra hygiene-tuotteesta olin ehkä eniten innoissani. Se kun lupaa tuhota 99,9% bakteereista! Sopii siis erityisen hyvin vaatteisiin, jotka tulee desinfioida, kuten vauvan-ja urheiluvaatteet. Tämä tehoaa myös kaikissa lämpötiloissa ja on täysin hajusteeton.

Esikäsittelin testitilkkua liottamalla sitä vedessä, johon tätä jauhetta oli sekoitettu. Sen jälkeen pesu normaaliin tapaan. Testitilkusta tahra hävisi yhdellä pesu kerralla, mutta bodyyn jäi tahran kohdalle kellertävämpi alue. Body vaati siis toisen pesukerran tullakseen täysin puhtaaksi. 

Tällaisia testituloksia täällä! Kuulisin mielelläni myös teidän mielipiteitä/kokemuksia Vanishin-tuotteista! 
Tämä ei ole mainospostaus, en saa tämän postauksen teosta penniäkään rahaa. Buzzadorin ideana on testata tuotetta ja kertoa rehellinen mielipide tuotteesta!

11 kommenttia:

 1. Hei! Olen tutustunut blogiisi Pienen Onnenpesän kautta :). Ajattelin hakea Buzzadoriksi, saanko laittaa sinut suosittelijaksi, kait saat siitä pisteitä :)?

  Ja Vanishista olen tykännyt (jauheista kokemusta). Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet löytänyt tiesi tänne!
   Ja voi miten otettu olenkaan mikäli käytät minua suosittelijana! En tuosta piste systeemistä tiedä sen enempää. Kuten kirjoitin, en ole kauhean aktiivinen buzzadori tähän asti ollut!
   Tämä kampanja oli tosin todella kiva!

   Poista
  2. Laitoin hätäisenä hakemuksen samantien. Luulin, että "värvääjän/suosittelijan" voi lisätä tietoihin jälkikäteen (eli palata taaksepäin hakemussivuilla, mutta se ei käynytkään :/).

   Poista
  3. Asia ok! Kiva kun tulit kuitenkin vielä kertomaan asiasta :) Toivottavasti pian olisi luvassa taas huippukivoja kampanjoita!

   Poista
 2. Voisitko kertoa, miten tähän buzzadoriin voi liittyä? Kuullostaa todella kiinnostavalta. Ihana blogi sinulla 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buzzadoriksi voi tosiaan kuka tahansa liittyä www.buzzador.com :)

   Poista
 3. Ja noi testitilkut ovat vessapaperia. Hyvin on puhdistunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testauksessa käytettiin siisi koko ajan yhtä ja samaa tilkkua, ihan selvennykseksi :) Kangaspalan materiaalista minulla ei ole tietoa, mutta nämä tuotteet pääsääntöisesti toimivat myös vaatteissa. Ainoastaan, kuten kirjoitinkin tuo vauvankakka vaati kaksi pesukertaa!

   Poista
 4. Heipsan!

  Olipa kiva lukea tätä ja heti tuli tunne, että postauksesi on todella rehellinen ja pidit itsekin tuotteiden testailusta! :) Itsekin olen käyttänyt Vanishia töissä, ja se on kyllä ihme aine ja poistaa tosiaan hyvin meikkitahratkin! Ainoastaan huulipunaa en ole saanut sillä poistettua, mutta ehkä siihenkin on Vanishilla joku tietty aine.
  Aurinkoista sunnuntaita teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Tämä mielestäni buzzadorina olossa onkin parasta; sinulta odotetaan nimenomaan rehellistä raportointia tuotteesta.
   Huulipunaan en tuotetta olekaan kokeillut.
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ja vitsit miten ihanaa olikaan lukea instan ja nyt blogisi kautta sinun viikonlopusta <3

   Poista
  2. Oi kiitos paljon, ihana kuulla! <3

   Poista