keskiviikko 27. marraskuuta 2013

What is in my bag


Sain jokin aika sitten Pieni Onnenpesä-blogin Jennalta haasteen paljastaa laukkuni sisällön. Tänään aamulla Luukaksen nukkuessa päätin tarttua veskaani ja kumota sen sisällön lattialle, ihan itsenikin tarkasteltavaksi :) Olin itsekin yllättynyt miten vähän tavaraa sieltä paljastuikaan, tuntuu ettei mikään laukku ole tarpeeksi iso pakattuani Neverfullini talviteloille.. Oikeastaan toiselle Neverfull:lle olisi tilausta, toisessa sävyssä tosin..mutta tämä onkin sitten oma tarinansa..

Nyt siihen tämän hetkisen laukun sisältöön! Mukanani kulkevat aina avaimet, kalenteri, marimekon penaali, kännykkä ja käsidesi jolla lutraankin luultavasti aivan liikaa. Lompakko oli kuvista unohtunut, huomasin tämän vasta jälkikäteen :) 

Laukkuni sisältö muilta osin vaihtelee. Usein pohjalta löytyy kuitteja, purkka tai pastillirasioita, kolikoita sun muuta pikkusälää, jota saa olla koko ajan siivoamassa.
Uutena, mukana kannettavana ovatkin sitten Luukaksen tavarat; matkassa kun on aina oltava vaippoja, pyyhe, varavaatteita ja tutteja :)
Kosmetiikkaa kannan mukana vaihtelevasti ja yleensä ne kyllä kulkevat mukana omassa meikkipussukassaan eikä irtonaisena pitkin pohjaa!


Kuvista puuttuu myös Luukaksen harmaa harso  jonka kanssa sattuikin hassu tapahtuma. Olimme eilen tavalliseen tapaan myöhässä tapaamisesta ja kiireessä ihmettelin miksi harmaa huivini on yhtäkkiä niin hankala kietoa nätisti kaulaan kunnes tajusin kyseessä olevan Luukaksen liina! Varsin samansävyiset "huivit" siis äidillä ja pojalla ;)
Noh, tämä ei suinkaan ole ainut sekaannus mitä katkonaiset yöunet ovat saaneet aikaan :)

Päivät näin kotona ollessa menevät ainakin totaalisen sekaisin, nytkin elän ihan torstaissa. Asiaan varmasti vaikuttaa se, että odotan viikonloppua jo kovasti!!
Meillä onkin luvassa todella kivaa ohjelmaa niin lauantaille kuin sunnuntaillekin. Joulufiilistelyä, 4vee synttäreitä ja sunnuntaina asuntoesittelyä!! ;)

3 kommenttia:

  1. Kiva nähdä sinultakin laukun sisältö postausta! Ja ennen kaikkea noin kauniista laukusta <3

    VastaaPoista
  2. Oi olen niin kauan haaveillut tuosta samaisesta Long Champin laukusta, se on niin tyylikäs! :) Olipa kiva kun teit haasteen, tätä oli mukava lukea!
    Halusin muistaa sinua myös ihan erityisellä haasteella, se löytyy nyt blogistani. :) <3

    VastaaPoista