perjantai 13. joulukuuta 2013

Did someone say weekend?!


Heippa!  Vihdoin tämä odotettu, mutta "pelätty" viikonloppu on ovella!  Täällä ollaan saatu joulukortit postiin.. viimetipassa tosin mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan eikös vain?! ;) Seuraavaksi pitäisi valmistaa huomisen illan tarjoilut ennenkuin suuntaamme mammani nimipäiville maalle.
Miksi, sitten niin "pelätty" viikonloppu? Olen tainnut aiemminkin mainita, että tänä vuonna kalenterissani on yhdet pikkujoulut, supertyttöjen kanssa < 3 No, nyt näiden juhlien aika on koittanut!

Olen pumpannut maitoa pakkaseen, kirjoittanut miehelle ohjeet paperille ja tiedän kyllä heidän pärjäävän loistavasti, mutta silti tuo lähteminen jännittää aivan hirveästi :) Olen tähän asti kuvitellut jännityksen johtuvan ainoastaan poikien jättämisestä, mutta taitaapi tuo ulos, juhlimaan lähteminen jännittää yhtälailla tätä mammaa, joka viimeksi on ollut juhlimassa, herranjestas yli vuosi sitten!! :) 
Mitä sitä laittaisi päälle, osaankohan enää edes tanssia, viimeisimmistä discohiteistä olen tainnut pudota täysin kärryiltä hih! Ennenkuin nuo tuollaiset asiat olivat melkein joka viikonloppuisia! Niin vain sitä elämä muuttuu!

Aionkin nauttia tästä ajasta ihanien ystävien seurassa täysillä ja lupaan olla soittelematta kotiin 5min välein ;) Parasta itse juhlien lisäksi on niihin valmistautuminen! Tänään illalla aionkin jo suorittaa hiusten tehohoidon, ihon kuorinnan ja kynsienlakkauksen. Kynsienlakkauksen, uskokaa tai älkää punaisella sävyllä!
Pikkumustan  aion kaivaa kaappieni kätköistä, mutta statement-korvakorut olisi tarkoitus huomenna vielä metsästää. Täydentävät kivasti asua ja sopivat mielestäni erinomaisesti lyhyiden hiusten kruunuksi :)

Tällaisia jännityneitä mietteitä tällä kertaa! Ihanaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa, kaunis Mami pääsee vähän tuulettuun. Meettekö tänään vai huomenna? Me ollaan huomenna liikenteessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna mennään, joten varmasti nähdään? Mukavia juhlia sinnekin, kyllä me äiditkin välillä tuuletusta kaipaamme :)

   Poista
 2. Voi ihanaa, että pääset juhlimaan ja tuulettumaan! Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanien ystävien seura tekee kyllä hyvää! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Fresitaa lipität vaikka muka imetät? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on vanha ja "lavastettu". Itse aion huomenna tosin lasillisen jos toisenkin viiniä ottaa, sitävarten olen pakastanut maitoa urakalla. Täysimetyksellä kuitenkin mennään.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Minulle sattui pieni vahinko kännykällä kommenttejanne julkaistaessa. Nimittäin onnistuin kadottamaan muutaman viestin bittiavaruuteen :/ pahoitteluni!

  Anonyymi: sormuksesta tulossa ensiviikolla oma postauksensa.
  Elle: kiitos paljon! Hauskoja pikkujouluja myös sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Oih-toivottavasti sinulla oli ihanaaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä oli!

   Hyvää Joulua teille!! <3

   Poista