maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!


Tunnelmallista aatonaattoa kaikille, vielä yksi yö jouluun!!
Joulukiire ja hössötys, ennenkaikkea ihana arki on vienyt tämän naisen, avovaimon ja äidin huomion aivan täysin ja niinpä blogi jääkin nyt pienelle joulutauolle.. Jatketaan ensi vuonna ladatuin akuin, entistä innostuneempana!

Näine kuvine haluan toivottaa teille kaikille ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta! Ja ennenkaikkea kiittää teitä kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta! Se on ollut itselleni aivan huikea! < 3 
Kiitos jokaisesta, ihanasta kommentista, joita olette jaksaneet jättää. Ne ovat ilahduttaneet minua todella ja tuoneet tähän bloggailuun niin paljon lisää syvyyttä :) 

Nauttikaahan nyt joulusta ja vapaista! Joulu on mielestäni etenkin rauhoittumisen aikaa. Aikaa läheisten ja rakkaiden kanssa. Haluan Luukakselle painottaa myös joulun todellista sanomaa, joka ei suinkaan ole joulupukki ja tämän tuomat lahjakasat.Olisi kiva kuulla mitä teidän jouluun kuuluu ja mikä teistä joulussa on kaikkein tärkeintä?

3 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua teillekkin. Sulonen kuva ♥♥

    VastaaPoista
  2. Rauhallista joulua teille! :) Meillä joulussa on tärkeintä ne peruspilarit: yhdessäolo, jouluruoka ja kiireettömyys. Toki aina vähän pukkaa joulustressiä ennen aattoa, mutta itse ainakin pyrin sitä välttämään niin hyvin kuin mahdollista. :)

    VastaaPoista