maanantai 2. joulukuuta 2013

Last Christmas


Huhhuh mikä myrky tällä viime yönä riehuikaan, ei ollenkaan tyypillinen joulukuinen sää :/ Tästä johtuenkin minulle ei ole vielä kunnon joulufiilistä syntynyt, minulle joka yleensä aloittaa jouluhössötyksen jo marraskuun alussa :)
Viikonlopun mukavat suunnitelmatkin menivät mönkään minulle nousseen kuumeen vuoksi. Nyt tarvitaankin asenteen muutosta, viis ulkona vallitsevasta pimeydestä ja lumettomuudesta! Tällä viikolla olisikin suunitelmissa tehdä kunnon joulusiivous ja sen jälkeen hakea vintiltä joulukoristeet. Minä kun haluan, että talo puunataan katosta lattiaan ennenkuin koristeet asetellaan esille :)

Ennen kuin muutos joulukodiksi tapahtuu haluaisin hieman muistella viime joulua. Tämä joulu on meillä varsin erityinen, sillä on Luukaksen ensimmäinen joulu < 3 ja meidän kolmen yhteinen joulu perheenä! 
Viime jouluna elimme jännittäviä hetkiä odottaen koska "tärppäisi" ja raskaustesti näyttäisi plussaa, täysin tietämättämme, että uusi ihmiselämä oli jo saanut alkunsa ;) Uutena vuotena sitten jo tiesimmekin pienokaisen tulosta!Ihanaa joulunodotusta!!

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3

  Mukavaa joulunodotusta teille <3

  VastaaPoista
 2. Voi mikä fiilis noista kuvista tulee! Ja toi kultanennoutaja näyttää NIIN meidän Maxille! :) Ihan samanvärinenkin! (tänä jouluna sitten löytää punaisen rusetin meidänkin koiran kaulasta, hyvin sopii turkin väriin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin löysin kadonneen joulufiilikseni tämän postauksen jälkeen! Nyt odottelenkin, että saisi siivouksen tehtyä ja viimeisetkin koristeet haettua vintiltä esille laitettavaksi :)
   Kantaako teidän Max myös kaikkea mahdollista suussaan? Ja totta, tuo punainen rusetti mätsää täydellisesti turkin sävyyn :)

   Poista
  2. Max ei hirveästi innostu kantamisesta, noutaminenkin piti opettaa sille alusta lähtien, kunnes se sitten yksi päivä napsahti ja max hakikin keppejä kuin vanha tekijä! :) On nuo karvakorvat niin ihanaa seuraa :)

   Poista