tiistai 17. joulukuuta 2013

New engagement ring!


Hyvää iltaa kaikille! En ollut ajatellut uudesta kihlasormuksestani täällä blogin puolella kirjoitella, mutta koska jotkut teistä tämän uuden tulokkaan instagramin puolelta bongasivatkin ja sain asian tiimoilta muutamat ihmettelyt, ajattelin että olisi ehkä aika hieman selventää asiaa :)

Asian miettiminenkin kirpaisee vielä, mutta tapahtuneelle ei vain voi enää mitään; nimittäin monen ikävän yhteensattuman summana kihlasormukseni päätyi A joko WC:n pöntöstä alas tai B kylpyhuoneemme koristeseinän ja seinän väliin :( Soittelin kaupunkimme viemäriverkoston kauttaaltaan läpi ja onkin hyvin epätodennäköistä, että sormukseni sitä kautta ikinä löytyisi. En kuulemma ole ainut joka sormuksensa perään on kysellyt :)
Sanomattakin on selvää, että minua harmittaa aivan vietävästi ja tämä on tooodella lievä ilmaus! Täällä en kuitenkaan viitsi perkeleitä lennättää :) 

Ensimmäinen kihlani, se yksi ja ainoa oli juuri täydellinen < 3 Juuri sitä mitä kihlasormukselta halusinkin! (esittelin sormukseni täällä) ja uutta sormusta ostaessani minulle olikin selvää etten missään nimessä haluaisi samanlaista. Se kun ei kuitenkaan olisi sama asia, valitettavasti. 
Tämä alla oleva yksilö kuitenkin viehätti minua kovasti hieman erilaisella mallillaan. Sormus ei ole niin perinteinen tasareunainen. Sovitin sitä myös tulevan vihkisormukseni kanssa ja yllätyksekseni ne näyttivät yhdessä todella hyvältä! Jouduin myös perumaan puheeni etten kihlaani timantteja haluaisija että vihkisormus saisi sitten olla näyttävämpi ;) Kyllä se vain niin taitaa olla, että sormus valitsee kantajansa; kokeilin muutamaakin eri mallia ja tämä vain tunti hyvältä :) 

Sen pidemmittä puheitta, saanen esitellä: uusi kihlani < 3
Meillä oli tänään muuten 4kk neuvola, jonka kuulumisia yritän ehtiä loppuviikosta kirjoitella! Nyt hyvvä yötä ja kauniita unia!18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä :/ Harmistus on edelleen valtava!
   Pikkuhiljaa sitä tähän uuteenkin tottuu :)

   Poista
 2. Voi ei! Kurja sattuma! Uusi sormus on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mutta eiköhän sitä tähän uuteenkin ajan kanssa totu :)

   Poista
 3. Kurjaa tuommoinen, mutta uusi sprmus on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinkoja vain sattuu sellaista se on :) Asialle ei nyt mahda mitään, mutta tietysti harmittaa aivan hirveästi!

   Poista
 4. Voi harmitus puolestasi kun alkuperäinen sormuksesi katosi! Varmasti harmittaa tosi tosi paljon!! Mutta ihanan uuden sormuksen olet löytänyt! :) Minullakin on molemmissa sormuksissa timantteja ja nyt kohta viisi vuotta niitä pitäneenä tykkään niistä yhtä paljon kuin ne saadesani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä harmittaa, mutta asialle ei vain voi mitään! Tuolla ensimmäisellä sormuksella kun oli niin valtaisa tunnearvo! Ehkä joskus asialle voi vielä nauraa ja onpahan yksi sattumus lisää kerrottavaksi :)
   Sormuksesi ovat varmasti upeita <3

   Poista
 5. Voi harmi! Mutta uusi sormus on kyllä myös kaunis!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis sormus. Todella harmillista silti mitä ensimmäiselle kävi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tästä uudesta tulokkaasta :) Ja kokoajan enemmän ja enemmän se alkaa omalta tuntumaankin!

   Poista
 7. Voi että! :( mutta onneksi uusi sormus on myös ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, todella harmi :/ mutta kyllä tämä uusi sormuskin jo alkaa muodostua omaksi! <3

   Poista
 8. Mulla on myös samanlainen kihlasormus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kaunis sormus siis koristaa myös sinun sormeasi :) Onko sinun vai puolisosi valitsema?

   Poista
 9. Ihana sormus, vaikka mikään ei varmasti korvaa entistä <3 Mulla on myös samantyylinen, jossa on valko- ja keltakultaa :) Ihana blogi muutenkin sulla, jään seurailemaan. Käyhän kurkkii munkin blogin puolella :) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa seurailemaan, teen vastavierailun blogiisi!
  Totta, alkuperäistä ei kyllä mikään korvaa! mutta kyllä tämä alkaa jo omalta tuntua ja kohtahan se saakin jo parikseen vihkisormuksen :)

  VastaaPoista