tiistai 10. joulukuuta 2013

Pitkä viikonloppuvapaa

Heippa!

Viimeaikoina on blogin puolella ollut hiljaisempaa, aiheita postauksiin ei vain ole ollut :) Sen lisäksi arki on ollut varsin hektistä; pitkänä viikonloppuna kun piti ehtiä tehdä vaikka mitä! Joulusiivous on nyt kuitenkin saatettu loppuun ja koti saanut joulukoristuksen ylleen! (tästä tulossa oma postauksensa kunhane ehdin kuvat räpsiä) Luukas ei myöskään juurikaan päivisin nuku, joten koneella vietty aika jää varsin vähäiseksi.
Instagrami kuitenkin päivittyy hieman nopeammalla tahdilla kuin tämä blogi, joten sitä kautta meitä voi seurata: @heculina

Tässä kuitenkin muutamat kännykkäotokset Ikean reissultamme. Meidän piti käydä nopeasti kynttilöitä ostamassa, mutta varmasti arvaatte ettei se ihan noin sitten mennytkään! :) Hiukan huimasi kun kassaneiti löi koneeseen loppusumman, muutama pieni ja edullinen juttuhan sitä vain tuli ostettua hih! :)


Kauluspaita: Gant / Huivi&hame: Zara / Laukku: Longchamp


Joulu tuli kotiin! < 3 Luukas kuiskaili tontulle joululahja toiveitaan :) 7 kommenttia:

 1. Niin siellä ikeassa aina tuppaa käymään, haha ;D Voi kun teidän pikkuinen on suloinen!!:) Ihanaa joulunodotusta sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos samoin! Petollinen paikka tosiaan tuo Ikea, monesta pienestä kertyy äkkiä aika iso summa :)

   Poista
 2. Oletpa ollut taas nättinä liikenteessä! :) Kummasti Ikeassa aina vierähtää enemmän aikaa ja rahaa kuin on alunperin suunnitellut. Ei ihme, että ketju on niin menestyvä! ;)
  Ihanaa talvista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Totta, itsekin sokaistun halpoihin hintoihin, mutta kuten jo totesin tuoss yllä niin useasta pienestä kertyy huomaamatta aikast suuri summa ;) mutta kotiin on tietysti kiva satsata!
   Samoin sinne ja hyvää joulun odotusta!

   Poista
 3. Ikeassa kovin usein tapahtuu noin. Kovin montaa kertaa en ilman heräteostoksia ole selvinnyt ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sitten meitä on kaksi jotka eivät tuolta tyhjin käsin ulos pääse! :)

   Poista
 4. Ikea on kyllä sellanen paikka, että huhhuh. Aina sinne ostoskoriin kertyy jotain ei suunniteltua. :D
  Upeana olet taas ollut liikenteessä! :))

  VastaaPoista