keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Byebye 2013, welcome 2014!


Vuosi on nyt vaihdettu, toivottavasti ihanissa tunnelmissa! Viime vuosi oli meille aivan huikea ja tuleva vuosi tulee jatkamaan samaa linjaa! 

Ihan vuoden lopulla vielä meidän hääjärjestelyt saivat melkoisen happauksen eteenpäin kun löysimme miehen ystävän vinkistä aivan täydellisen juhlapaikan! Vierailu paikalla vain vahvisti tuota tunnetta. Paikka on todella upea, mutta myöskin varsin buukattu, joten saadaksemme tuon tilan jouduimmekin aikaistamaan häitä melkein kolmella kuukadella!!  Saattaa tulla kiire, mutta tällainen nopeatempoisuus ja tehokas ajankäyttö sopii luonteelleni paljon paremmin kuin vuosien hidas suunnittelu. Paineen alla ne timantitkin hiotaan! ;) Postausta juhlapaikasta tulossa pikimiten!

Tämä viikko vietellään vielä joululomaa, mutta miehen palatessa töihin on meilläkin edessä paluu arkeen :) Ihan hyvä niin, on taas niin ruokailu kuin vuorokausirytmikin ihan sekaisin! Luukas on onneksi äitinsä tavoin aamu-unista sorttia :)

Alla muutamia otoksia meidän uuden vuoden vietosta! Olin itse pommaclinjalla, mutta ah miten paljon paremmalta se maistuikaan skumppalasista nautittuna ;)Mitä elementtejä sinun uuteen vuoteen kuului?

20 kommenttia:

 1. Oih ihana kuulla, että olette löytäneet unelma hääpaikan :) Rakkauden täyteistä uutta vuotta 2014 teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uutta vuotta sinnekin! Toivon todella, että haaveenne ja unelmanne käyvät toteen <3

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta 2014 myös sinne! :-)
  Meillä vietettiin myös rauhallisesti kotona uutta vuotta. Siitä huolimatta oli oikein ihana vanhan vuoden lopetus ja uuden aloitus. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten myös sinne! varsin mukavissa tunnelmissa sielläkin siis uusi vuosi vaihtunut :)

   Poista
 3. Oo mitä hääutisia! Mekin suunniteltiin meidän häät kuukaudessa, ja hyvin päästiin naimisiin. ;) Ihana sitten kuulla lisää teidän suunnitelmista, sinusta tulee NIIN KAUNIS MORSIAN!! <3 Onko sinulla muuten jo puku? Olet varmaan siitä kertonutkin, mutta huonon muistin omaavana kysynpä. :)

  Me oltiin eilen saunomassa ystävillä ja laulamassa Sing Staria. Huomaa, että on tullut vanhaksi kun rupesi jo yhdeltätoista väsyttämään niin paljon, että lähdettiin kotiin. Katsottiin kyllä kotoota parvekkeelta raketit kahdeltatoista ja sitten mentiinkin unihiekat silmissä nukkumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIK, niinpä!! PIti kuule ihan minunkin tarkistaa, etää olenko mekosta kirjoitellut ja en ole!! Asia pitäneekin korjata pikimiten ;) Pukua ei siis vielä ole, paniikkipaniikki! :)

   Hih, mutta kiva uutta vuotta on noinkin juhlistaa..Onpahan seuraavana päivänä ainakin reippaana ja pirteänä! SingStar on kyllä ihan huippu!

   Poista
 4. Hyvää Uutta vuotta! Sinulla on hyvä blogi! Eksyin tänne sattumalta selatessani raskausblogeja :) Iloinen yllätys löytää täältä tuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva nähdä tuttuja kommentoimassa! Olen käynyt sinun faceen linkkaamia tekstejä lukemassakin, hyviä kirjoituksia.. mutta kiva löytää nyt myös blogiisi!
   Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle!

   Poista
 5. Ei kai se paikka ole Salon Pukkila? :) Nuo tuntomerkit ainakin sopisivat siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kyllä!! Todella hyvä arvaus :) Onko sinulla kokemuksia kyseisestä juhatilasta?
   Pian tulossa kunnon postaus aiheesta!

   Poista
  2. Ei ole omia kokemuksia, mutta moni tuttuni on ollut siellä juhlissa ja pääsen itsekin tulevana kesänä sinne ystäväni häitä juhlimaan, ihanaa! :) Kuvien perusteella näyttää kyllä niin kauniilta paikalta. Kaikki ovat kehuneet paikan ruokia todella paljon, valitsitte varmasti hyvän paikan :) Tsemppiä järjestelyihin!

   Poista
  3. Todella kiva kuulla, että tuttusi ovat olleet tyytyväisiä! Vaikea tosin kuvitella, että paikasta muunlaista palautetta kuuluisikaan :)
   Kiitos tsempeistä ja tulehan kertomaan sitten mielipiteesi kun olette saaneet ystäväsi häät kesällä juhlittua :)

   Poista
  4. Ai, ajattelin että juhlitte häitänne jo keväällä kun sanoit että 3kk aikaistitte. Mutta eihän läheskään kaikki mene kesällä naimisiin :) Eihän teillä sitten niin kiire ole ;)

   Poista
  5. Kyllä, keväällä juhlitaankin! Alunperin suunnitelimme tuota heinä-elokuuta. Minusta olisi siltikin kiva kuulla muiden juhlista tuolla kyseisessä paikassa vaikka meidän häät tuolloin onkin sitten jo juhlittu :)

   Poista
  6. No niin aivan! :D Sitten saakin tehdä asiat vähän rivakampaan tahtiin kun ehkä normaalisti mutta kyllä sitä ehtii :) Kiva lukea teidän häävalmisteluista :)

   Poista
 6. Meillä on häät myös pukkilassa :) meinasin sitä ehdottaa mutta ymmärsin että haluatte omia ruokia tarjolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta!! Todella kiva kuulla! Hyvän paikan olette tekin valinneet ;) Kuinka paljon aikaisemmin teitte varauksen?

   Alunperin meillä olikin ajatuksena, että ruoat tehtäisi itse, mieheni vanhemmat kun tekevät todella hyvää turkkilaista ruokaa! Mutta vieraslistan venyessä halusimme, että kaikki voivat nauttia juhlasta. Onhan siinä ruokienlaitossa sun muussa kuitenkin niiin valtaisa työ ja kauhea stressi :)

   Ihania häitä teille!! <3

   Poista
  2. Me suunniteltiin aluksi myös tuttavien pitopalvelun käyttöä, mutta koska he ovat myös vieraslistalla niin pukkila oli helppo valinta. Paikka varattiin jo hyvissä ajoin, häitä tosin vietetään suurimman sesongin ulkopuolella :)
   Hinta on vähän suolainen, mutta kyllä se on sen arvoista! Arvostan sitä ettei tilaa tarvitse koristella. Ja seurahuoneen ruoka on takuulla loistavaa :)

   Poista
  3. Ja ihania häitä myös teille!!

   Poista
  4. Ihan samoja mietteitä täälläkin :) Koristelu on kyllä iso helpotus, varsinkin kun meillä tämä tuli niin äkkiä :) Itse olen aika tarkka koristelun suhteen, mutta tuohon paikkaan voin luottaa kyllä 100% että lopputulos on upea ja se seurahuoneen ruoka, nam! :)

   Poista