sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Polskis!


Huomenta altaanreunalta! Tai oikeastaan nyt jo kotoa kahvikupin ääreltä :) Tänään on sunnuntai ja mitä se nykyään meidän perheessä tarkoittaa? Ei suinkaan torkuttamista ja peiton alla lököilyä, rauhallista aamupala hetkeä tai television katselua sohvannurkasta.
Vaan kellon soittoa jo klo 6.30 ja starttaamista uimahallille päin, oli nimittäin toisen vauvauinti-kerran vuoro!

Luukas ei tällä kertaa ihan niin innoissaan ollut kuin mitä viimeksi. Ehkä sorrun liialliseen tulkitsemiseen tai sen yrittämiseen; heti jos poika ei riemuissaan potki ja läpsytä vettä niin hän ei siitä muka tykkää :)) Kyllähän tuo nyt lelujen kanssa oli leikkimässä ja kovasti koitti toisille vauvoille hymyillä, lorut ja laulut ovat myös pojasta mukavia.
Tällä kertaa aloiteltiin myös sukeltamiseen totuttelu; kaadettiin vettä kannusta pikkuhiljaa selästä ylöspäin, aina päälaelle edeten. Tehtiin neljä harjoitusta, jotka eivät ainakaan itkua ja pärskimistä saaneet aikaiseksi, hieman hämmästyneeksi poika jäi aina vesisuihkun jälkeen :) Tästä se lähtee, ensi kerralla harjoitukset jatkuvat ja jos vauva tuntuu olevan valmis päästään kokeilemaan kunnon sukellutuksia! Tämä ei tietenkään ole koko uinnin päätarkoitus. Minun puolesta voitaisiin vaikka vain leikkiä ja polskutella yhdessä koko puoli tuntinen :)


Mies oli yöllä töissä ja tuli suoraan, nukumatta uimaan. Nyt molemmat pojat nukkuvat makuuhuoneessa niin sikeästi, että pommin voisi räjäyttää heidän heräämättä :) Minulla onkin siis aikaa leipoa yksi lemppari kakuistani! Nimittäin mutakakku, saamme tänään isomamman ja isopappan, mammin ja pappan sekä ukon & akan kyläilemään! < 3
Tuo ukko ja akka lähti alkuun vitsitä, miettiessämme millä nimellä Luukas kummitätiäni ja hänen miestään kutsuisi.. Joku sitten heitti ukon ja akan :) Pelottelin jo tuolloin, että kun niitä nimityksiä koko raskausajan käytetään jäävät ne myös elämään ja niinhän siinä sitten kävikin! :)

Nyt hyvää viikonloppua kaikille!!16 kommenttia:

 1. Jyväskylässä on ainakin nykyään tarjolla muistaakseni ke-iltapäivällä vauvauintiryhmä, katselin mainosta kun uimahallissa oltiin viimeksi.
  Olisi enempi luksusta kuin ne aikaiset aamut.. meillä kohta 3v on ennen puolta päivää unilla jos kello soi seitsemältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, aika luksusta :) Täällä kun vauvauinnit alkavat aina klo 8.00 ja 8.30.. ei päästy tuohon myöhäisempään ryhmään vaikka kuinka yritettiin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. ♡ Meillä käytiin myös vauvauinnissa aina aamuisin. Sitten oli vielä koko sunnuntai aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana harrastus tuo kyllä on! Tosiaan, toisaalta ihan kivakin herätä noin aikaisin, varsinkin kun on pakko. Meillä kun yleensä nukutaan lähemmäs kymmentä ja sitten tuntuu että päivää menee hieman hukkaan! Ja kun aloittaa aamun noin reippaasti niin on koko loppupäivän tosi energinen ja hyvä fiilis :)

   Poista
 3. On kyllä aivan ihania kuvia!! Pieni vesipeto kauniin äitinsä kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näillä kuvilla olisi hyvin voinut osallistua naked truth-haasteeseen :)

   Poista
 4. Heippa!

  Nyt on aivan pakko tulla kommentoimaan, miten onnellinen olenkaan löytäessäni taas blogisi. Hukkasin blogisi noin vuodeksi. En löytänyt sitä mitenkään internetin syövereistä ja kappas, toissailtana se osui eteeni kuin nakutettu. Paljon on sinulle näköjään tapahtunut, ihanaaa vauva. Oikein ihanaa vuotta 2014! Jään innolla seuraamaan ja nyt on osoite tallennettu kalenteriin, sivupalkkiin ja puhelimeen ettei vain katoa. :) -Aava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa kuulla! Tervetuloa takaisin, tällainen palaute luo kyllä lisää innostusta tähän bloggailuun <3 Paljon on todellakin tapahtunut :)
   Oikein hyvää vuotta 2014 Sinullekin!

   Poista
 5. Mekin kävimme syksyllä vauvauinnissa ja eilen taas uimassa ihan itseksemme. Se on kyllä mukava harrastus vauvalle! =)
  tahti-tytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mekin aiomme tästä jatkaa uintiharrastusta myös omin nokkinemme :)
   Uskon myös, että vauvauinnilla luodaan pohjaa lapsen myöhäisemmälle suhtautumiselle ja käyttäytymiselle vedessä.

   Poista
 6. Todella herttainen postaus! Olet todella luonnon kaunis! I
  hana pieni mies siellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ennen olisin kahteen kertaan miettinyt täysin meikittömien kuvien laittamista blogiin, mutta äitiyden myötä se vain on jotenkin niin luonnollista :) En tosin arkena muutenkaan naamaani kauheasti pakkeloi :)

   Poista
 7. Oi miten ihania äiti ja poika -kuvia. <3 Tuo on varmasti hauska koko perheen harrastus. Olisi kiva kokeilla pikkuisen kanssa sitten kun sen aika koittaa. :)

  Mun blogissa on sulle haaste, ota vastaan jos kerkeät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä vauvauintia jokaiselle jos vain vauva siitä tykkää ja useimmathan tykkäävätkin!
   Kiitos haasteesta, toteutan sen varmasti sen verran mukava idea :)

   Poista