tiistai 7. tammikuuta 2014

Summa summarum


Tein tässä juuri kuvakirja tilausta ifolorille meidän vuodesta 2013 ja päätin samalla tehdä pienen katsauksen tänne bloginkin puolelle. Vuosi 2013 oli ehdottomasti elämäni parhaimpia, niin paljon huikeita juttuja, onnellisuutta ja rakkautta! Mikään kokemus ei varmastikaan vedä vertoja esikoisen syntymälle 

Vuosi alkoi tutustumalla näihin suloisiin pentuihin! Olin jo pitkään haaveillut koirasta ja vihdoin miehen näyttäessä vihreää valoa ja sopivan pentueenkin löytyessä haaveestani oli tulossa totta!
Alkuvuodesta suuntasimme myös kahdeksi viikoksi Thaimaan lämpöön.. Voi miten näitä kuvia katsellessani kaipaankaan takaisin tuonne!Alkuvuosi sujui myös varsin jännittävissä tunnelmissa; raskaustesti oli loppuvuodesta 2012 näyttänyt plussaa, mutta marraskuinen keskenmeno varjosti hieman odotusta. Etenkin kun  lääkäritkään eivät alkuun osanneet sanoa johtuiko tämä plussa uudesta rakaudesta vaiko vielä tuon keskenmenon jäänteistä. Muttakun testit aina vain näyttivät plussaa varasin ajan yksityiselle, jossa varmistui että masuasunto oli saanut vuokralaisen 
Koko alkuraskauden ajan minulla esiintyi, ilmeisesti istukan paikasta johtuen epämääräistä verenvuotoa. Tämä ei varsinaisesti helpottanut alun pelkoa ja jännitystä. Niinpä tuo Jussi Savonlahden yksityisvastaanotto Kaarinassa tulikin meille varsin tutuksi kun ravasimme siellä jatkuvasti varmistamassa, että kaikki on hyvin ;)

Helmikuussa kun 12 ensimmäistä raskausviikkoa oli takana uskalsin julkistaa asian täällä blogissakin!Kevään mittaan kasvateltiin masua, käytiin rakenneultrassa ja arvuuteltiin sukupuolta. Emme malttaneet  odottaa vaan halusimme tietää lapsemme sukupuolen jo odotusaikana. Pieni prinssihän siellä kasvoi Huhtikuussa ristelimme tuttavien synttäreitä juhlien ja voi miten kivaa olikaan panostaa itseensä hieman enemmän kuin arkena. Vauvamasukin oli vielä pieni sievä kumpu :)
Teimme myös loppukeväästä ensimmäisiä hankintoja Minille ja sisutimme lastenhuonetta! 
Kevät kului varsin nopeasti, onneksi voin koko raskauden ajan paremmin kuin ikinä :)

Haaveilin myös kesäpukeutumisesta joka tosin oli kasvavasta vatsasta johtuen hieman erilainen kuin mitä olin talven mittaan ajatellut :) Onneksi suurin osa vaatteistani mahtuin melkein loppuun asti päälle!

Vihdoin koitti kauan odotettu kesä!! Toiveeni oli kuultu ja saimme nauttia auringon paisteesta ja hellelukemista.  Kesän alussa jäin kesälomalle, jonka jälkeen olikin enää pari viikkoa töitä ennen äityslomalle jäämistä. Sain siis viettää melkein koko kesän kotona! Otinkin tästä ajasta kaiken irti vaikkakin välillä kaipasin töihin ja tietynlaista rytmiä arkeen.


Loppuvuosi menikin aivan huumassa jos nyt tuosta raskaudesta ja odotuksesta huuma voi suurempiin sfääreihin vielä kasvaa :) Heinäkuussa koitti meidän viikonloppureissu Helsinkiin ja täydeksi yllätyksekseni kihlaus 
Kotiin päästyä pakkailinkin jo sairaalakassin valmiiksi, jonka tosin moneen otteeseen purin ja pakkasin uudelleen! Lähtö synnärille tapahtui kuitenkin niin odottamatta, että neuvolakortti unohtui kuitenkin kotiin :)

Nämä elokuun alussa otetut kuvat jäivätkin viimeisiksi asu- ja masukuviksi! Seuraavaksi oltiinkin sitten jo pieni ihme sylissä :) Syksy menikin uutta arkea opetellessa ja pikkuiseen tutustuessa. Sain neuvoksi ottaa rennosti ja nukkua aina vain kun vauvakin. Hyvä neuvo, muttei kohdallani toiminut :) Hormonit hyrräsivät ja olin koko syksyn kuin höyryjuna :)
Oli myös ristiäisten valmistelua ja hääsuunnittelun alkuun laittamista kaiken muun hääräämisen ohella.....Vuosi kului todella nopeasti! Luukaksen syntymästä on kohta 5kk, tuntuu kuin hän olisi ollut meillä aina :) Arki on löytänyt uomansa ja elämme elämäämme pienenä perheenä! Tulevalle vuodelle on luvassamyös aivan huikeita juttuja, välillä pitää nipistää itseä jotta uskoisi tämän kaiken olevan totta! Vaikeuksien kautta voittoon, vaikeinakaan aikoina en ole luopunut toivosta! Alla ote Cheekin biisistä, joka kiteyttää niin paljon ♡ Kuvituksena otteita meidän joulusta, joita ei täällä vielä ole nähtykään!


Kiitollinen, siunattu, onnellinen. 
Matkannu tänne ohi ongelmien.
Mietin miten mä ansaitsen tän kaiken,
mitä ikinä uskalsin toivoa, mä sain sen.
11 kommenttia:

 1. Voi ihana. <3 kylmät väreet meni postausta lukiessa. Hurjasti onnenhetkiä. Toivon tähän vuoteenne myös paljon onnea ja rakkautta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kiitollinen sitä voikaan olla kaikesta <3 Välillä oikein hävettää millaisen metelin sitä nostakaan esim likaisista sukista, niin pienistä ja mitättömistä jutuista kaiken rinnalla :)

   Poista
 2. Olipa ihana postaus ja miten kiva oli lukea teidän vuodestanne jokaisesta vuodenajasta. Ihailen kovasti rohkeuttasi, kun kerroit keskenmenostasi ja pahoitteluni teille siitä. <3 Arvelinkin niin käyneen kun vihjailit siitä silloin marraskuun postauksessa.. Olen onnellinen puolestanne kun nyt saatte nauttia perhe-elämästänne pikku Luukaksen kanssa. <3 Nuo Cheekin kappaleet sanat todella osuivat ja upposivat ja sopivat todella hyvin tähän kauniiseen postaukseesi. Olet helmi meressä Heculina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että postaus oli mieluisa! Tätä oli kyllä ihana tehdä <3
   Moni oli rivienvälistä ymmärtänyt mitä tuossa marraskuisessa postauksessa kävin läpi.. Oli liikuttavaa iten monet tuntemattomat olivat surussa mukana, sainmuutamia kommentteja jotka jätin julkaisematta, mutta vertaistuella oli itselleni suuri merkitys.
   Tapahtunut ei koskaan unohdu, mutta osaan varmasti olla entistä kiitollisempi tästä hetkestä <3

   Poista
 3. Aiva ihana postaus ♥ olet kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun kaunis postaus, täällä kyyneleet nousivat liikutuksesta silmiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä <3 Tällaiset kommentit ovat kyllä tämän bloggauksen parasta antia..

   Poista
 5. Rantamasukuva oli aivan ihana! Olet kyllä hehkeä mamma. Teillä näyttää olevan sama Älskling-body, kuin meillä ;)

  VastaaPoista
 6. Jostain syystä en onnistu kommentoimaan... Jos tämä nyt suostuu tulemaan, niin tuo bikinikuva on aivan ihana! Olet kyllä hehkeä äiti :) Ps. meillä myös tuollainen älskling-body.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin molemmat kommenttisi näkyvät! Voi kiitos kauniista sanoistasi!
   Nuo Lundmyr of swedenin vaatteet ovat ihan lemppareitani, hamstrasin niitä vaikka millä mitalla laivalta :)

   Poista