sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Haaste: täällä minä bloggaan


Heippa! Ja kiitos ajatuksistanne edelliseen postaukseen. Kuten monen kanssa tuli todettuakin; varsin vaikeasta aiheesta on todellakin kysymys! Muutamilla teistä oli todella hurjia, ikäviä kokemuksia blogin mukana tuomasta "julkisuudesta" ja sen varjopuolista. Pisti taas ajattelemaan vielä enemmän kuin mitä ehkä olinkaan aiheesta pohtinut ennen tuon postauksen julkistamista..

Nyt kuitenkin haasteeseen, jonka jokin aikaa sitten sain Unikulman Elämää Niinalta. Tarkoituksena on esitellä oma bloggauspaikka. Tämä haaste oli todella kiva toteuttaa ja etenkin muiden bloggausnurkkauksia on ollut kiva nähdä! 
Monella se tuntuu olevan mukavasti sohvannurkka :) Minä olen ehkä hieman vanhanaikainen, mutta en voisi kuvitella elämääni ilman pöytäkonetta!! (uskokaa tai älkää, huolimatta siitä mikä sähkösyöppö se esim kannettavaan verrattuna on!)
Meiltä löytyy kyllä myös kannettava ja ipad, mutta niillä viettämäni aika on todella vähäistä! En vain jotenkin osaa heittäytyä läppärin kanssa sohvannurkkaan ja tihrustella siitä epäergonomisessa asennossa näyttöä :) Lisäksi kaipaan näppäimistöä ja hiirtä erikseen, kannettavalla olo tosiaan mielestäni on sellaista tihrustamista :) Kalkkis mikä kalkkis ;)
Ipad sopii mielestäni netin selailuun erinomaisesti ja on siinä varsin kätevä, mitään työjuttuja en sillä kuitenkaan lähtisi tekemään.  Vielä kun jonain päivänä saisi nuo kaikki johdot täysin pois näkyvistä! TV-tason taakse en esim ilman hermoromahdusta voi kurkistaa, sen verran kovasti se johto*piip* minua ärsyttää ja ahdistaa! :)Työpöytänä meillä toimii Ikeasta ostetut pukkijalat ja siihen päälle asennettu pöytälevy. Tykkään tästä todella, pöytälevy on tarpeeksi suuri jotta siihen on helppo levittää paperit, kalenteri sun muut tykötarpeet! Tuoli ja talja on niin ikään Ikeasta.. Hankintalistalla olisi tosin korvata tuo tuoli joko valkoisella, Fritz Hansenin Serie 7-tuolilla tai valkoisella  Kartellin Louis Ghost-tuolilla. Tällä hetkellä kallistun enemmän tuohon Fritz Hansenin "seiskaan" :)


En tällä kertaa haasta ketään erikseen, tämä kun on aika monessa blogissa jo kiertänytkin. Jos et kuitenkaan ole vielä tätä toteuttanut niin tartuhan haasteeseen!

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis bloggauspaikka! Täällä myös kyseinen postaus tekeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän aiempi vastaukseni ei tässä nyt näy?!
   Mutta kiitos kuitenkin, odotan innolla sinun postausta aiheesta!

   Poista
 2. Minullekin aiheuttaa nuo johdon verenpainetta :D Kyllä sinun kelpaa kirjoitella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Vaikka niin puhutaan, että kaikki on langatonta yms niin meillä ei ainakaan silti ole päästy noista johdoista kokonaan eroon! Vähän sama kuin mukamas paperittomat toimistot!

   Poista
 3. Ääh mun kommentti katosi taas johonkin kun puhelimen netti välillä tökkii. Mutta siis, kaunis bloggauspaikka sinulla ja tuo pöytä on tosi tyylikäs! :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit :/ Itsellenikin sattuu kännykällä silloin tällöin noin!
   Kiitos paljon, tykkään itse noista pukkijaloista erityisesti :) Vielä kun pöydän saisi johonkin isompaan tilaan niin pääsisi enemmän edukseen!
   Ihanaa viikkoa sinullekin! <3

   Poista
 4. Kiva kun teit haasteen. On kyllä tosi mielenkiintoista nähdä toisten bloggauspaikkoja. :) Ihana paikka sinullakin, minäkin voisin mielihyvin siirtyä tuollaiseen nurkkaukseen jos se vielä pysyisikin noin siistinä. ;) Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti tuohon aina päivän mittaan kertyy kahvikuppia, papereita, kyniä sun muita sekoittamaan :)
   Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista