perjantai 21. helmikuuta 2014

Haikara meille löysi, mutta NukkuMatilta taitaa olla osoite hukassa


Voi kun voisinkin kirjoittaa tähän, että hyvää päivää.. Tai meillä ainakaan se ei ole niin hyvä ollut, toivottavasti siellä sujuu paremmin.

Luukas on ollut viime päivät todella todella kiukkuinen ja tyytymätön. Missään ei ole hyvä olla ja mikään ei ole hyvin :) Varsin raskasta tuollainen jatkuva kitinä!
Koko puolen vuoden aikana pisin pätkä jonka poika yössä on nukkunut, on ollut about 3h! ja sekin siellä 2-3kuukauden iässä! Nyt kuitenkin yöt ovat olleet entistä levottomampia ja katkonaisempia. Ennen poika kyllä herättyään ja syötyään nukahti uudelleen, nyt ei sitten millään :/ Itkuhuudon ja sylittelyn avulla lopulta saadaan uni tulemaan. Ja unikin sitten on mitä on; levotonta, jalat käyvät koko ajan ja varpaista on vähän väliä tartuttava kiinni.
En tiedä sitten onko tämä vain uusista taidoista johtuvaa motorista levottomuutta, hampaiden tuloa (kaksi alahammasta tosin jo löytyy) vaiko viikko sitten saadun MPR-rokotteen haittavaikutusta. Itse veikkaan kyllä tuota rokotusta, aika tuhtia tavaraa kun tuo MPR on. Kuumetta onneksi ei ole vielä nostanut *kop**kop*Tänään olenkin aamun käyttänyt inspiroitumiseen ja ideointiin pinterestin maailmassa! Juonut tuhottoman monta kuppia kahvia ja nauttinut kyytipojaksi tummaa suklaata.. masennuksen ehkäisyyn, lääkärin määräyksestä ;)

Kaiken zombeilun ja haahuilun ohella olen saanut kyllä jotain aikaiseksikin! Miehen ystävä soitteli menneellä viikolla "huolestuneena", että onko häät kenties peruttu kun kutsua ei kuulu ;) 
Kutsuista piti tulla todella simppelit; leikkaa liimaa-tyylillä toteuteut. Ja sitä ne pääsääntöisesti vieläkin ovat, mutta sain yhden vähän erikoisemman idean ja sen toteutuksen kanssa oli hieman hankaluuksia. Nyt on kuitenkin kutsut valmiit ja postitettu! Odotellaan pari viikkoa, että tavoittavat kaikki kutsutut ja sen jälkeen voisin esitellä ne paremmin täällä blogin puolella.Nyt hyvää viikonloppua kaikille! Palataan ensi viikolla erään, toivotun postaussarjan merkeissä :)

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja toivotaan että NukkuMatti pin myös teille löytää! :-)

  VastaaPoista
 2. ps.Hei-pääsin vihdoinkin liittymään lukijaksesi.. :-D ennen se ei ole onnistunut..oletko nyt vasta liittänyt tuon "liity lukijaksi " napin tuohon vai eikö se vaan ole minun kohdallani toiminut?? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa? Kyllä tuo paneeli tuolla on jo pitkään ollut.. Kiva kuitenkin kun vihdoin onnistuit lukijaksi liitymään!

   Poista