sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Riehakas talvipäivä & kevätkoti


Heippa! Me on vietetty tänään riehakasta talvipäivää MeriTeijolla (meriteijo ski & action park) Osalle teistä Teijo onkin ehkä tuttu viimepäivien uutisoinneista; Salon Teijo valittiin nimittäin toiseksi Suomeen perustettavista kansallispuistoista, huippua!


Parhaani mukaan yritän elää ja nauttia juuri tästä hetkestä. Iloita niistä asioista mitä sen hetkiseen tilanteeseen ja kehitysvaiheeseen kuuluu, mutta väkisinkin ajatuksissani riensin pari vuotta eteenpäin... Parin vuoden päästä kun Luukaksen voi jo laittaa suksille ja laskettelukouluun, tulla stigalla mäkeä alas ja muutenkin touhuta eritavalla :)

Vaikka viikonlopun menot olivatkin varsin talvisia niin kotiin ilmestyi ripaus kevättä, ihanien tulppaanien muodossa! Minulle tulppaanit ainakin symbolisoivat lähestyvää kevättä!
Tuossa riviera maisonin coolerissa pidän yleensä valkoisia vaahtokarkkeja koristeena. Ystävät näille minun "sisustusvaahtokarkeille" aina nauravatkin :) Nyt tosin nekin ovat huvenneet parempiin suihin :) Makeannälkään näyttää kelpaavan mikä vain, yleensä kun en vaahtokarkeista pahemmin edes pidä. Pahimpaan makeannälkään olen tosin joskus syönyt kaapista kaakaojauhettakin, että näin! :DD

 Reipasta alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oi mekin ollaan käyty paljon MeriTeijolla laskemassa, koska pohjoiseen on pitkä matka. En yhtään ajatellut että se on ollut auki nyt tänä vuonna. Nyt alkoi harmittaan ettei olla käyty siellä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ollut auki, tämän hetkistä tilannetta en tosin tiedä! Kiva paikka, etenkin kun pohjoiseen tosiaan on pitkä matka :)

    VastaaPoista