sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Beauty Sunday


Tykkään muiden blogeissa erityisesti lukea meikki-ja kosmetiikkapostauksia. Kuitenkaan niitä ei täällä oman blogini puolella ole kauheasti näkynyt, en koe olevani mikään alan asiantuntija. Mutta tarvitseeko sitä ollakaan? Miksen voisi kirjoittaa ihan omista kokemuksista ja esim omista, hyväksi havaituista tuotteista?!

Oma meikkini on todella luonnollinen, vähemmän on todellakin enemmän. Rakastan kuitenkin kosmetiikkaa ylikaiken ja erilaiset purkit ja purnukat sekä meikit ovatkin itselleni sitä arjen ylellisyyttä ja hemmottelua.. Suklaan ohella tietysti ;) Vaikka monessa tuotteessa olen löytänyt sen itselleni sopivimman vaihtoehdon, myönnän olevani pahasti mainonnan uhri mitä varsinkin meikkeihin tulee... Josko se ruoho kuitenkin olisi vihreämpää aidan toisella puolen?! :)

En tiedä sitten onko paljon nähdyt punahuulet vaikuttaneet minunkin mieltymyksiini vai onko se lähestyvä kevät, joka on saanut pääni pyörälle mutta huomaan yhä enemmän ja enemmän viehättyväni punahuulista ainaisten nudehuulien sijaan!

Sokoksen 3+1 päivillä tutkailin Diorilla alennuksessa olevia, nudekiiltoja. Siinä sitten ystävällinen tuote-esittelijä tuli minua valinnassani auttamaan ja kuinka ollakaan, kiinnitin huomioni hänen todella kauniisiin punaisiin huuliin. Pakko oli hänelle asiasta ihan mainita, jolloinka hän johdatteli minut kyseisen sävyn äärelle :) Siinä sitten testailtiin eri sävyjä minulle, kunnes tämä alla oleva ihanuus löytyi! En olisi itse kyseistä sävyä päin vilkaissutkaan, mutta myyjä näki heti sen minulle sopivan ja täytyy myöntää että heti huulilla se näyttikin ihan omalta!
Kyseessä on Diorin; Rouge Dior 765 - Montmartre. Tähän päälle sain vielä tutkailla myyntiin tulevia Diorin Fluid Stick:iä, joka on kiilto, puna ja huulilakka yhdessä paketissa. Aivan mahtava tuote, jonka aion käydä ostamassa heti kun vain sen jossain hyllyllä myytävänä näen! Sävy Pandore oli aivan täydellinen jo yksistään, mutta tämän huulipunan päälle levitettynä lopputulos näytti aivan kuin ammattilaisen tekemältä. Ja aikaa tähän kului ehkä minuutti!

Tässä kohtaa haluan myös erikseen mainita tuon Diorin tuote-esittelijän. Harmikseni en hänen nimeään tiedä, mutta miten loistava asiakaspalvelija ja todellinen ammattilainen hän olikaan, pirteän ja iloisen persoonan lisäksi. Uskomatonta, mutta kulutin tässä Diorin tiskillä aikaa melkein tunnin jutellen, paitsi meikeistä myös kaikesta muusta aiheen ulkopuoleleta. Nauroin kotona miehelleni, että tällainen se nykyään on minun, kotiäidin sosiaalinenverkosto ;)

Tästä parin päivän päästä olimme Turussa asioilla ja yllätys yllätys päädyin Stokkan kosmetiikkaosastolle haahuilemaan. Yllättäen, jostain hyllyjen takaa kuuluu myyjän ääni ja kysymys, että olinko hänellä Salossa asiakkaana tässä pari päivää sitten. Kyllä! Samainen tuote-esittelijä oli nyt Turussa :) Huomasipa hän, että ostamani puna oli päässyt huulilleni ja taas päädyimme juttelemaan hieman pidempään.

En tiedä oliko kyseessä uusi punani, myyjän pirteä ja iloinen olemus vai mikä mutta huomasin itsekin olevani todella hyvällä tuulella ja paljon freesimpi. Liian usein päivät kuluvat kotona tai ulkona lenkkeillen vauvan kanssa ja omaan ulkonäköön ei samalla tavalla tule kiinnitettyä huomiota kuin esim töissä käydessä. 

Miten pienestä se oma hyvä olo välillä voikaan olla kiinni! Ja miten suuri vaikutus toisen ihmisen hymyllä voikaan olla!

4 kommenttia:

 1. Ihana sävy!!! Sopii aivan varmasti kaunokaiselle kuin nenä päähän.♡ Ja kyllä ammattiylpeys on vaan iso juttu,kuten positiivisuus ja iloisuus joilla on todella iso merkitys arjen askareissa. ♡:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan hurahtanut näihin punasävyihin :) "ammattiylpeys" -juuri tuota sanaa hain!! Sepä kiteyttää koko postaukseen :)

   Poista
 2. Ihana uusi puna! Ja ihana myyjä, kyllä se positiivinen asiakaskokemus vaikuttaa todella pitkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niinkuin Elisabete yllä totesi; ammattiylpeyteen kiteytyy koko postaukseni pointti!
   Itse ainakin suuntaan tämän kokemuksen innoittamana useamminkin Diorin pisteelle.

   Poista