torstai 6. maaliskuuta 2014

Hääkutsut


Tässä esittelyssä meidän hääkutsut. Päätin heti kättelyssä, että kutsuihin en tule aikaa ja energiaa aivan kauheasti tuhlaamaan. Yksinkertaiset ja simppelit, leikkaa-liimaa-tyyliset kutsut olivat siis ajatuksissa. Ja aika leikkaa-liimaa-tyyliset näistä tulikin ;)


Kaasoni kyseli ensimmäisessä suunnittelu palaverissa, että minkälaista teemaa tai värimaailmaa olin ajatellut. Johon totesin valkoista, valkoista ja valkoista sekä juuttinarua :) Idea näihin kutsuihin ja oikeastaan koko teemaan häissämme kun syttyi rakkaudestani juuttinaruun. Olen tätä naura itseasiassa tunkemassa vähän joka paikkaan! Kaasoni totesi muuten tähän, että pitäisikö heidän sitten pukeutua juuttisäkkeihin?! :)

Minulla ei mitään varsinaista teemaa tosiaan ollut mielessäni häidemme yksityiskohtia pohtiessani, mutta huomasin pian Pinterestistä hakusanalla "rustic wedding" löytyvän juuri niitä haluamani ja ihailemiani elementtejä... Olkoon häidemme teema siis 
Rustic Wedding!


Kutsut ovat siis valkoista kartonkia, jotka taittelin ihan vapaalla kädellä! Ensin alkuun minun piti ostaa paperileikkuri, viivasuorien sivujen aikaan saamiseksi sekä mittailla "luukut" tarkasti. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että pieni epätäydellisyys ja oman kädenjäljen näkyminen sopii näihin kutsuihin paremmin kuin hyvin. Selittelyä laiskuudelleni ;)

Kutsujen sisältö olikin sitten se työläin osa... Aluksi minun piti vain liimata valkoinen tuloste kartongille, mutta tuolloin kutsut olivat minusta liian pliisut. Pitkään pohdin miten saisin tuota sisältöä mielenkiintoisemman näköiseksi kunnes muistin äiti tekemät kutsut isäni 40vee synttäreille; hän nimittäin poltti kutsujen reunat ja rullasi ne kääröksi. Tästä innostuneena aloin polttamaan tulosteiden reunoja! Kuulostaa helpommalta mitä oikeasti olikaan. Useamman tulosteen jos poltti kerralla, lähti liekki helposti leviämään vieden osan tekstiä mukanaan :) Aikamoinen urakka näissä oli ja onnistuinpa saaman näistä kuitenkin sen viime hetken paniikinkin aikaiseksi.. plus ison vesikellon peukalooni, mutta olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen! 

17 kommenttia:

 1. Kauniin yksinkertaiset kutsut. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tosiaan lopputulokseen todella tyytyväinen :)

   Poista
 2. Kauniin yksinkertaiset kutsut! Nuo poltetit reunat tekevät niistä mukavan persoonalliset.
  Minäkin tein meidän hääkutsun hyvinkin vapaalla kädellä, ei ollut aikaa stressata niistä kauheasti kun lopulta suunnittelimme häämme noin kuukaudessa. :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielstäni nuo poltetut reunat olivat juuri se loppusilaus mitä nämä kutsut tarvitsivatkin :)
   Samanlainen ajajtus itsellänikin näiden kutsujen suhteen oli, loppujenlopuksi paperinkeräykseen monet näistä kuitenkin päätyvät :)

   Poista
 3. Todella kauniit kutsut! Meidän hääkutsut teki graaffikko, minä kirjoitin vaan tekstin. Tosin graaffiikko oli kaasoni joka häälahjanaan suunnitteli toivomani punainen ruusu musta-valkoisen kanssa teemaisten häiden kaikki paperijutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on ollut sitten kutsut aivan viimeisenpäälle! Itse mietin myös teettämistä, mutta ajattelin näiden kutsujen olevan sitä pihistä osastoa meidän häissä :) Lisäksi halusin nimenomaan kyllä tehdä kutsut itse!

   Poista
 4. Niistä tuli kauniit! :-)
  Hyvin onnistuit :-)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Oi kiitos!

   p.s blogisi on aivan ihana, terveisin hiljainen lukija :)

   Poista
 6. kauniit ja ihanan simppelit! :) teitkö erikseen veilä infokortin/lapun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tein vielä erikseen hääinfon. En viitsinyt sitä tähän kuvata koska oli tosiaan vain vihoksi taiteltu A4-tuloste.. Hetki jos toinenkin siinäkin tosin meni hoksatessa miten päin milloinkin se paperi sinne tulostimeen oikein tulee laittaa, jotta teksti ja kuvat ovat oikeilla sivuillaan ja oikein päin :)

   Poista
 7. Todella kauniin yksinkertaiset kutsut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään, että jo kutsut ovat samassa linjassa häiden värimaailman ja yleisilmeen kanssa!

   Poista
 8. kiitos ideasta rippikortin onnittelua varten :)

  VastaaPoista