tiistai 4. maaliskuuta 2014

Its a secret..

... Nimittäin:

Hääkutsut ovat varmasti tavoittaneet jo kaikki vieraat, mutta ennenkuin esittelen niitä täällä blogin puolella tai kirjoittelen lomakuulumisista, kuinka moni teistä on huomannut Victoria´s Secret:in rantautumisen Suomeen?
Rantautuminen on ehkä huono sanavalinta, sillä tuotteet ovat saapuneet nimenomaan Itämeren laivoille! Kauneudenhoitotuotteita on saatavilla Viking Linen-laivoilla sekä myös Silja Serenadelle. Muissa Siljan laivoissa tuotteita ei ilmeisemmin ole saatavilla?

Tuotevalikoimaan kuuluu viitisenkymmentä tuotetta hajuvesistä vartalonhoitotuotteisiin. Aivan huippujuttu sanon minä!! Enää näitä himottuja tuotteita ei tarvitse olla hamstraamassa ulkomaanreissuilta tai pyytää ystäviä ja tuttavia näitä niskat vääränä kantamaan ;)

Meillä on kesälle tiedossa Tukholman reissu, mutta saattaapi olla että pieni risteily olisi ennen sitä tehtävä! En ole mikään suurin ruotsinristeilyiden fani, mutta ehkä tämä seikka muuttaa tilannetta hieman! Onko siellä muita asiasta innostuneita?

(Asiasta uutisoi Iltalehti)


8 kommenttia:

 1. Minä innostuin ensin valtavasti, sitten sain tiedon isosta määrästä Köpiksen kautta lennettävistä työmatkoista, niin myönnän innon laantuneen. Siellä on kentällä kaksi liikettä, mutta muuten voisin varata laivareissun vain näiden näiden takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on käynyt hyvä tuuri, ei tarvitse näiden tuotteiden takia laivamatkaa varata :)
   mutta jatkoa ajatellen kiva tietää, että näitä voi nyt myös Suomesta ostaa!

   Poista
 2. Täällä yksi innostunut myös! Ihan mahtavaa! Onneksi sisko kävi juuri risteilyllä ja toi vähän täydennystä minunkin rasvavalikoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa tosiaan!! En jaksaisi millään sinne kesään asti odotella, joten kyttäänkin silmä tarkkana jos joku tuttu tekisi tässä laivamatkan :) Minulla ei itseasiassa olekaan pariin vuoteen ollut mitään VS:n vartalonhoitotuotetta käytössä!

   Poista
 3. Meillä myös keväällä ja/tai kesällä Tukholman vierailuja tiedossa ja voihan olla, että laivalla mennään ihan vaan siksi, että minä saan rasvoihini täydennystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä syy mennä laivalla ;) Itse tässä tosiaan tajusin, ettei minulla ole VS:n tuotteita ollut pariin vuoteen :)

   Poista
 4. Victoria's Secret on mulle kuin maanpäällinen taivas! ;) Nyt Nycin reissulta tuli ostettua jos jotakin, silti yllättävän vähän vartalonhoitojuttuja. VS:n huulikiillot on mun lemppareita! Hyvä uutinen siis, että nyt näitä voiteita ja tuoksuja saa jo vähän lähempääkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jenkeistä alusvaatteita ja bikineitä tilaillut, harmittavaa tosin että tullit tulivat aina kaupanpäälisiksi :/
   Mieskin oli näitä polttarireissullaan laivalla etsinyt, ei ollut tajunnut että laivoilla myydään vain vartalonhoitotuotteita ja jäin ilman tuliaisia :)) Nyt vain kärkkymään kuka seuraavaksi on risteilemään lähdössä! ;)

   Poista