lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä outfit

Hyvää naistenpäivää kaikki ihanat naiset!!
Mies oli suunnitellut meille täksi illaksi syömistä ja leffaa, laatuaikaa kahdestaan. Olipa hän hommannut Luukakselle hoitopaikankin.. Taisipa mies vaan kokea itse kaikkeista suurimman yllätyksen, "ryöstäjien" hakiessa häntä tänään töistä polttari viikonlopun viettoon! :)

Minulta jäi siis kukat saamatta ja leffa näkemättä! Hätä ei onneksi ole tämännäköinen vaan mikäs sen parempi tapa naistenpäivää onkaan viettää kuin ihanan naisen seurassa :) Saatiin rakas ystäväni ja Luukaksen kummitäti tänne meillä yökyläilemään.. Nyt makoillaan ihan herkku-ähky-övereissä tässä sohvannurkassa, onneks tuli sentään lenkillä käytyä. Mukana taskuissa toki kourallinen irtokarkkeja ;) Todettiin tosin ettei ongelmaa, mehän kulutetaan ne siinä samalla :))Yllä vielä tämän päivän kaupunkiasua. Liivi on uusi ostokseni Kanarialta, tosin kotoisasti Zarasta ostettu. Huomatkaa muuten, että hiukset ylettyvät jo ponnarille! Ja kasvatusprojektilla on vielä melkein 2kk aikaa ennenkuin hääkellot soivat. Jälleen kerran olen myös aloittanut tuon oman sävyn kasvatuksen. Tarkoituksena olisi kuitenkin vaaleana pysyä, mutta ainoastaan raidoittaa hiusta. Raskaus, imetys ja hormaaliset muutokset kaikenkaikkiaankin ovat vaikuttaneet ihooni, mutta ennenkaikkea hiuksiini varsin epäsuotuisasti :( Enpä muista koska viimeksi hiukseni olisivat näin huonossa kunnossa olleet! Siirryin pari vuotta sitten käyttämään juurikasvussa väriä, vaalennusaineen sijaan ja nyt tosiaan muutama viime kerta on menty ihan vain pelkillä raidoilla. Sävy ei ole läheskään haluamanilainen, mutta koitetaan nyt saada se hius terveeksi ja hyvinvoivaksi. Hyviä vinkkejä tunkkaisen ja kellertävän sävyn
 karkoittamiseksi otetaan vastaan :)

Hyi yök, nyt ollaan kyllä syöty ihan liikaa itsetehtyä pizzaa ja irtokarkkeja ja painutaankin niitä sulattelemaan unten maille :) Aamulla reippaina vauvauintiin!
Hyvää yötä ja viettäkää vielä loistavat, viimeiset pari tuntia tätä naistenpäivää!


13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma, aivan mahtavaa saada tällainen kommentti kaltaiseltasi tyylilyyliltä! <3

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus, oikein toimiva. Mulla kampaaja suositelee keltaisuuden poistamiseen hopeashamppoota tai -hoitoainetta. Sen suurempaa vinkkiä ei ole antaa, on ollut ihan toimiva,m varsinkin nyt uuden tukan kanssa, joka on värjätty kylmillä sävyillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi sävysi on kyllä todella kaunis. Omat hopeashampooni (matrix ja loreal) ei valitettavasti tällä hetkellä kuiviin ja korppuisiin hiuksiini voimakkaan pigmenttinsä vuoksi sovellu. Latvat ainakin nappaavat heti, vaikka kuinka nopeasti vaahdottaisi ja pesisi sinisen sävyn :) mutta noissa tosiaan varsin voimakas pigmentti ja helposti lopputulos on liiankin harmaa aka tunkkainen!

   Poista
 3. Aivan ihana Heculina! ♡ Asu on ihana. :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Katsoin ensin, että sinulla on ihana tikkitakki yllä. Olen sellaista itselleni etsinyt, sinisen väisenä. :)
  Mukavalta kuulistaa sinun ja ystäväsi päivä. Laatuaika ystävän kanssa tuo paljon pontaa arkeen.
  Olet kyllä niin Kitin näköinen, teistä pitäisi saada yhteiskuva jossa olisitte vierekkäin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua Jenna! Olen niin otettu kommentistasi, Kirsi on ehdottomasti yksi lempinäyttelijöistäni, mutta myös äärettömän lahjakas ja ennenkaikkea todella kaunis!
   Itsekin etsin nimenomaan tikkitakkia ja liivin osto hieman arvelutti. Usein kun siirryn talvitakeista suoraa trensseihin ja bleisereihin. Mutta osoittaiutui huippu ostokseksi tämä liivi, tykkääntykkään :)

   Ihanaa viikkoa teille! Ja onnea työhaastatteluun! <3

   Poista
  2. Voi kiitos! Ja mukavaa viikkoa myös! ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos, liivi on itselleni aivan uusi juttu! Tykkään!

   Poista
 6. Upealta näyttää! Hiuksiin suosittelen kokeilemaan Silicaa, jonka pitäisi auttaa hiustenlähdön ehkäisyssä ja kasvun vauhdittamisessa. Hubnerin Original Silicea -kapseleita suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tuosta tuotteesta kuullut, muistaakseni jopa sinun blogistasi joka hiusasioissa antanut minulle paljon tietoa ja vinkkejä! Kiitos!
   Olin tosin tämän tuotteen unohtanut kokonaan, pitäneekin heti huomenna käydä sitä ostamassa :)

   Poista