keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Nolla vuotta. Seitsemän kuukautta.


Ciao! Vaihteeksi vähän neuvolakuulumisia.. Huomasin tuossa, että reissu kiireiden vuoksi 6kk neuvolapostaus jäi kokonaan tekemättä, joten laitan nuo mitat sulkuihin tämän kertaisten mittojen perään.
Tosiaan 7kk neuvola, aika peruskäynti. Otettiin mitat ja Luukas sai toisen influenssarokotuksen. Viimekerralla annettiin ensimmäinen pistos ja sen lisäksi otimme tuon MPr-rokotuksen jo tässä kohtaa. Rokotusohjelman mukaanhan tuo MPR tulee siellä 14-18 kuukauden iässä, mutta paljon matkustaville vauvoille se voidaan tosiaan antaa kun 6kk tulee mittariin. Kummastakaan rokotteesta ei muuten meille tullut mitään haittavaikutuksia, onneksi!! Hieman pelkäsin asiaa, sillä olin lukenut erityisesti tuon MPR-rokotteen olevan aika tuhtia tavaraa. Mutta nyt niihin mittoihin:

Pituus: 73,8 com (70,2 cm)
Paino: 8 610 g (8 015g)
Pään ymp. 43,7 cm (42,5cm)

Hurjaa vauhtia tuo kasvaa! Itse olen ollut vuoden ikäisenä 1cm pidempi ja 1.3kg painavampi.. Lyhyt ja paksu siis ;)


Valitettavasti nyt ei ollut kuin kännykällä otettuja kuvia :/
Luukas liikkuu paitsi tuon Mininsä kanssa (pappan mukaan kyseessä on tosin mersu) niin kiirimällä ja pyörimällä eteenpäin. Yhtään ei paikallaan pysy vaan poikaa saa olla milloin mistäkin hakemassa, kovasti kaikki kielletty mm johdot jo kiinnostavat ja niitä kohden suunnataankin erittäin määrätietoisesti :)

Konttausasentoon pyrkii jo kovasti, saas nähdä jääkö meiltä ryömimisvaihe kokonaan välistä, mitään kiinnostusta ryömimiseen kun poika ei osoita ;) Pyörimällä pääsee ihan yhtä hyvin etenemään!
Alahampaat puhkesivat 6kkn iässä ja nyt pariviikkoa sitten ilmestyi molemmat yläkulmahampaat. Itse odotin yläetuhampaita seuraavaksi, onko muilla tullut nuo kakkoset myöskin ensin? Hymy on varsin hassun näköinen, aivan kuin pikkuvampyyri :)

Nämä olivat tällaiset pikakuulumiset, seuraavaksi onkin sitten lääkärineuvola (8kk) 
Treffataan tänään meidän hääkuvaaja, joten tämän enempää en ehdi nyt kuulumisia kirjoitella. Luonnoksissa, viimeistelyä vaille valmiina on meidän unikoulu-väliarvio. Palataan sen merkeissä sitten seuraavaksi.

Tähän loppuun vielä kuvaa edellisessä postauksessa hehkuttamani puna in action ;)

Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Onpa huimasti siellä pikku-vampyyri kasvanut ;D ♥ kaunis kuva sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä! Eikä ihmekään tuolla ruokailumäärällä :) Josko nyt kuitenkin pysyttäisiin näissä 74cm vaatteissa vähän kauemmin kuin edellisessä!

      Poista