sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonloppu


Heippa! Muunlaisen kuvamateriaalin puuttuessa päädyin kaivelemaan iphoneni kätköjä viikonlopulta.. Päädyin valitsemaan kaupunkireissulle conssit jalkaan, koska uskoin ihan tosissani kevään jo koittaneen. Kunnes iskikin se takatalvi :/ Mutta ei lannistuta tästä, kevättä kohden tässä mennään!!


Viikonloppu, tämäkin on kulunut aikamoisen herkuttelun merkeissä! Tein ensimmäistä kertaa itse avokadopastaa, ruokaa jota niin monissa yhteyksissä olen nähnyt hehkutettavan. Ja vastoin ennakkoluulojani se oli todella herkullista! Kyllä, valmistauduin siihen että meillä syödään pahaa ruokaa :) Paitsi ruoan herkullisesta mausta, olin myös yllättynyt miten helppoa se olikaan tehdä. Ja minä jopa onnistuin, yleensä kun meillä mies tekee ruoan ;)Lauantaina veimme Luukaksen pariksi tunniksi Nenen ja Deden hoiviin ja pääsimme ensimmäistä kertaa, 7kuukauteen treffeille! Kävimme ravintolassa syömässä suklaakakkua kera kuohuviinin!
Fiilis oli aika kummallinen, aivan kuin jotain olisi puuttunut. Naurettiinkin miehen kanssa, että mistäs sitten jutellaan kun sää päivittelyt oli puhuttu ;))


Viimeviikolla pidimme myös bestmanien ja kaasoni kanssa palaveria häiden tiimoilta ja ensi viikolla olisikin luvassa taas niiden eteen työskentelyä sekä morisuspuvun sovitus! IIK!

Nyt jatkamaan unikoulua, joka ei tosin etene toivotulla tavalla.. 
Hyvää yötä!


4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja hauska postaus. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin täällä ruoka aiheisia juttuja nähdäänkään :)
   Mukavaa viikkoa sinullekin Dahlia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanopas muuta!! Mies otti punaviiniä, jota tarjoilija suklaakakun seuraksi suosittelikin mutta minusta tuo kupliva toimi myös yhtä hyvin :)

   Poista