keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Elämäni aakkosetHeipsan! Mitenkäs teillä on viikonloppu sujunut? Omani oli ainakin ikimuistoinen! Vietimme nimittäin polttareitani, katsotaan jos aiheesta pienimuotoisen postauksenkin tekisin, tosin en ole vielä kuvamateriaalia nähnyt :))


Blogiini on viimeaikoina tullut uusia lukijoita, mahtavaa! Tervetuloa!
Eri blogeissa on jo pitkään kiertänyt postaus koota naistenlehtien tapaan oman elämänsä aakkoset. Mitä muut edellä niin eikös sitä perässä mennä :) Kokosin tähän siis elämässäni merkittävässä roolissa olevia asioita, en niinkään mitä kyseinen kirjain ensimmäisenä mieleeni tuo vaikkakin monen kohdalla se ensimmäinen asia oli myös se merkittävin! Toivottavasti tätä kautta niin uudet kuin vanhatkin lukijat saavat pienen käsityksen henkilöstä tämän blogin takaa.
Kuvituksena vanhoja kuvia seurustelumme alkuvaiheilta. Tässä häiden alla on sopiva hetki pysähtyä ja katsoa hieman taakepäinkin :)Arki, ihanakamala arki. Päiväkään en vaihtaisi pois vaikka jokainen päivä ei ole eikä voikaan olla sitä vaaleanpunaista pilvenhattaraa. 

Blogi, ei varmaan mitenkään yllättävää :) Rakas ja tärkeäksi muodostunut harrastus. Paitsi, että kirjoitan itse niin luen myös todella paljon toisten blogeja.

Constantinople (Konstantinopoli) eli Istanbul. Kaupunki, jossa haluan ehdottomasti päästä käymään, tietysti mahdollisimman pian :) Mieheni on puoliksi turkkilainen ja olenkin lukenut sekä kuullut hänen vanhemmiltaan paljon Turkin ja Istanbulin historiasta.Uskon, että tulen rakastumaan tuohon kahden maailman kynnyksellä olevaan kaupunkiin!

Desperate housemommies, meidän äiti-vauvaryhmä :)

Elämä, rakastan elämääni ja sen jokaista päivää

Fazer, rakastan suklaata! Eikä sen suinkaan tarvitse olla fazerin sinistä vaan kaikki kelpaa kunhan on suklaata!

Gugguu kids fashion, yksi lemppareimmista lastenvaatemerkeistä, suht tyyris tosin! Tällä hetkellä näitä ei vielä ympärillä juurikaan näe kuten esim Mini Rodinia, mutta kunhan verkkokauppa aukeaa niin tilanne on varmasti toinen :)

Haaveilu, ihmisillä pitää olla haaveita ja unelmia. Osa realistisia, joiden eteen tehdä töitä ja nähdä vaivaa. Sitten on taas niitä ei niin-realistisia.. haaveiluhan on ilmaista!

Isä, olen ollut pienestä pitäen isintyttö. Ihailen ja arvostan häntä aivan valtavasti. Hän on varmasti maailman kiltein ja hyväsydämisin ihminen. Ihminen johon voin 100% luottaa.

Järjestelmällisyys, en ehkä ole maailman järjestelmällisin ihminen, mutta tietynlaista järjestelmällisyyttä tarvitsen. Tavaroilla pitää olla oma paikkansa, josta ne löytää muuten on suuri riski että ne jäävät ajelehtimaan. Epäjärjestys saa minut ahdistumaan.

Koti, olen aikamoinen kotihiiri ja koti onkin minulle eräänlainen turvasatama, henkilökohtainen reviirini. Se ei ole pelkästään tämä talo tai design huonekalut vaan meidän pieni perhe; ihmiset ja tunnelma jotka tästä tekee kodin.

Luukas, esikoispoikani. Maailman rakkain ja tärkein pieni ihminen.

M, tuleva aviomieheni. Elämäni tärkein henkilö, tukeni ja turvani < 3 Lapseni isä.

Nykyhetki, vain nykyhetki on todellinen. Itse yritän elää koko ajan tässä hetkessä. Helppoa se ei ole ja vaatii jatkuvaa työskentelyä asian eteen.

Onnellisuus, voin sanoa tällä hetkellä olevani todella onnellinen. Onnellisuus on varmasti myös tila, jota ihmiset tavoittelevat koko elämänsä. Sen sijaan, että sitä koko ajan tavoittelisi pitäisi oppia olemaan onnellinen juuri nyt ympärillään olevista asioista ja ihmisistä.

Perhe, olemme mieheni kanssa molemmat todella perhekeskeisiä ihmisiä. Ja olemmekin onnekkaita, sillä molempien perhe ja sukulaiset ovat lähellä ja näin ollen tiiviisti mukana meidän elämässä, tukiverkko < 3

Quotes, voisin tuntikausia lueskella erilaisia lainauksia ja viisauksia. Näillä voisin myös täyttää seinät/hyllyt/yöpöydät yms..


Rutiinit, Vaikka lomailu ja rentoilu onkin mukavaa niin tarvitsen sellaista tietynlaista arkirutiinia, välillä pidän tosin näistä kiinni liiaksikin ;) Ainakin lapsen kanssa elämä on näin helpompaa! Muutun myös helposti sellaiseksi huolettomaksi haihattelijaksi jos ei tietynlaista "kuria" arjessa ole :)


Shoppailu, terapiamuoto ;)

Turkki, kuten tuolla ylhäällä jo kerroinkin on mieheni puoliksi turkkilainen. Kaksi kulttuurisuus on suunnaton rikkaus!

Uinti, aloitimme vauvauinnin Luukaksen ollessa 5kk:n ikäinen ja tästä tuli koko perheen yhteinen, hauska harrastus.

Viimetippa, ilman tätä moni, siis todella moni asia jäisi tekemättä ;)

Xero, ensimmäinen koirani jonka pitkän haaveilun jälkeen sain. Yksityiskohdat, voi miten rakastankaan kaikkia pieniä yksityiskohtia! Tartun myös todella helposti kaikkiin yksityiskohtiin ja joskus saattaa mennä pilkuviilaamiseksi; kokonaisuuksista viis kunhan detaljit ovat kunnossa ;) Vierashuoneessamme esim huonekalut ovat oikeasti todella typerästi sijoitettu, mutta minäpä keskitynkin työpöydän järjestykseen ja siinä oleviiin esineisiin ja niiden asetteluun.


Zalando, tämä oli vaikea enkä tähän keksinytkään muuta. Elämässäni ei taida olla Z-tekijää ;) Pakko oli siis valita ensimmäisenä mieleen tullut asia. Jos saisin valita vain yhden kaupan, josta tehdä ostokset loppuikäni olisi se Zalando tai Stockamnn.


Äiti, ehdottomasti yksi elämäni tukipilareista. Olemme molemmat varsin temperamenttisia ja omapäisiä joten sarvien kolinalta ei ole vältytty. Nyt aikuisiälläni olemme kuitenkin lähentyneet todella läheisiksi!

 Nyt jälkeenpäin mietittynä arvostan häntä entisestään niin kasvattajana kuin äitinäkin. Isäni teki reissutyötä, joten äidillä on ollut paljon vastuuta ja lankoja pidettävänä käsissään.


Öööö, tämä pääsee suusta, usein huomaamatta tai tahtomattanikin kun mietin tai en tiedä johonkin vastausta. Tällä saa usein myös hetken vastausaikaa :)


8 kommenttia:

 1. Tätä oli mukava lukea! Todella kaunis nainen siellä blogin takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Hyvää pääsiäistä sinulle!

   Poista
 2. Voi Heculina,mä jäin oikein ihasteleen kuvia. Sinä kaunis mama<3 Ja ihanat aakkoset,tätä oli kiva lukea. :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kuvat ovat tosin vanhoja, ihan noin hehkuva ja freesi ei yleisilme tällä hetkellä ole ;)
   Tartuhan "haasteeseen", olisi kiva lukea sinun aakkosistasi!

   Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihania kuvia :-)
  Kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mukavaa pääsiäistä, ihania kuvia blogissasi olikin!

   Poista
 4. Voi polttarit oli niin parhautta! Muistelen vieläkin lämmöllä omiani, toivottavasti sullakin oli ihanat ja parhaat :).

  Tsemppiä hääsuunnitteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanat polttarit, joita minäkin saan lämmöllä muistella! Niin minun näköiset :)

   Kiitos tsempeistä! Kiva kun jätit kommenttia niin löysin blogiisi! Selailin myös hääblogisi läpi :)

   Poista