perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hätä ei ole tämännäköinen


Ciao! Kiireet arjessa eivät ole ainakaan helpottamaan päin.. Hääjärjestelyt ovat täydessä vauhdissaan ja ensi viikolla onkin luvassa jos jonkinlaista palaveria ja meetinkiä asian tiimoilta! Sen lisäksi otin tähän väliin vielä kirppispöydän kaupunkiimme avautuvalta, hieman erilaiselta kirpparilta. Postausta tästä tulossa! Eilinen ilta vierähtikin vaatteita hinnoitellessa..

Mutta nyt varsinaiseen postauksen aiheeseen. Muistatteko miten viime postauksessa manailin Stokkan Hulluja päiviä ja erästä Filippa K:n mekkoa, jota ei sitten ennakkotiedoista huolimatta myytykään verkossa!? Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, ihan ilman vaaleaa raitamekkoa ei kesää tarvitse kuitenkaan viettää. 
Zalandon valikoimasta bongasin nimittäin hyvin samantyylisen mekon jokin aika sitten! Näiden kuvien perusteella tuo Morganin mekko näyttäisi jopa paremmalta!


Onko tämä Zalandon valikoimassa oleva Morgan,merkkinä teille ennestään tuttu? Itse tosiaan löysin tämän merkin tuon raitamekon myötä ja vaikka osa mallistosta onkin, noh miten sen nyt sanoisi; ei-niin- minun-näköistä, niin löytyipä sieltä monia varteenotettaviakin vaihtoehtoja, erityisesti mekkojen ja hameiden osalta!

Hinnoissakaan ei tällä hetkellä suurta eroa ole, sillä tuo Filippa K:n mekko oli tosiaan nyt hullareilla 59,90e ja Morgan-mekko Zalandolla 48,95e. Materiaaleissa sitten se suurin ero onkin; Filippa K kun sisältää 95% luonnonpuuvillaa & 5% elastaania kun taasen Morgan neulemekko 72% viskoosia & 28% polyamidia. 
Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua, olettehan muistaneet varautua pieniin noitiin?! Itse alan jännittämään huomista ja mahdollisia polttareitani! Nyt niiden olisi oikeastaan pakko olla, sillä häät lähestyvät ja ensiviikonloppu ollaankin Tallinnassa...joten siis ;)

6 kommenttia:

 1. Kauniita mekkoja! Olen hurahtanut täysin noihin raitamekkoihin, nyt lyhyen ajan sisällä olen ostanut kolme raitamekkoa hiukan eri väreissä. :) On kiva pitää tämän kasvavan vatsan kanssa ja alle vain legginssit niin ei kiristä tai purista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on muitakin raitahulluja! ;) Minultakin löytyy raitamekkoja, noh useampia...mutta kaikki aivan erilaisia; on eriväristä ja eri levyistä raitaa ;)
   Raskausaikana itsekin koin juuri neulemekot ja legginsit parhaimmaksi valinnaksi! Itsellä on hyvä olla kun ei tosiaan kiristä tai purista, muttei myöskään tarvitse mihinkään telttaan sulloutua! Ja kyllähän sitä ihanaa mahaa oli kiva esitelläkin <3

   Onnellista odotusta!

   Poista
 2. Todella kivoja mekkoja molemmat! Morgan ei ole tuttu merkki mutta täytyykin ehkä tämän postauksen seurauksena siihen tutustua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata! Yksi valkoinen tulppaanimallinen hame lähti minulla myös kesäksi tilaukseen!

   Poista
 3. Oi, aivan mielettömän ihania mekkoja! Rakastan raitamekkoja, ja raskausaikana käytin sellaista paljon. Ei näyttänyt pöllömmältä, vaikka voisi luulla, että vaakaraita tekisi raskausvatsan vielä koomisemman näköiseksi. Harmi, että tällä hetkellä tunikat/ylös asti tulevat mekot eivät ole itselle kovin käytännöllisiä... :( Joka kaupassa ne suorastaan huutavat ostoskoriin, mutta koitan kestää. Josko sitten syksyllä jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä raitahulluja näyttää tosiaan löytyvän! Raskausaikana raitamekko ja paskut sukkikset/leggarit olivat käytetyimmät vaatekappaleeni, ei kiristänyt tai puristanut! Ja hyvin ne raidat asettuivat vaikka vatsalla kumpua olikin ;)

   Poista