keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Meidän pääsiäinen


Aurinkoista iltaa! Meillä on meneillään ihan superkiireinen viikko kaikkine hääjärjestelyineen! Rentouttavat pääsiäisen pyhät ovat kaukainen muisto vain :) Palataanpa niihin siis hetkeksi runsaiden kuvien kera..


Morsiamen ja kaason Tallinnan reissua luukuunottamatta vietimme pääsiäisen perheen ja sukulaisten kesken, ihanuutta! < 3 Perjantaina suuntasimme maalle vanhempieni luokse, jossa Luukas sai touhuta kolmen koiran kanssa. Voi, miten paljon iloa tuosta kolmikosta Lukelle olikaan, riemulla ei tosiaankaan ollut rajoja!
 Koirat ovat uteliaita vauvan suhteen ja tasaisin väliajoin käyvätkin nuuskuttelemassa. Kovin kauaa he eivät tosin Luukaksen, tai oikeastaan Luukaksen vikkelien ja suht kovakouraisten käsien ulottuvilla viihdy ;)Kotona teimme pihatöitä, mutta ihan pelkkien velvollisuuksien parissa ei pääsiäistä vietetty vaan kävimme rauhallisilla kävelylenkeillä ja ensimmäistä kertaa puistossa keinumassa! Ilmat olivat niin lämpimät, että piti ihan riisua paksummat vaatteet pois ja poika paineli onnellisena menemään sukkahousu-sankarina :))

Ensimäisistä kertaa Luukas vietti myös aikaa kunnolla ulkona touhuten. Tuo mini/mersu on kyllä hyvä vekotin pojan tutustua ympäristöönsä "itsenäisesti" ja minä saan vapaat kädet kuopsutella kukkapenkkiä ;) Jatkossa täytyykin olla ulko-oven kanssa varovainen.. Poika nimittäin ottaa määrätietoisesti kurssinsa kohti ovea, oli se sitten kiinni tai auki :)
Luukas täyttää kesäkuussa 10kk, minkälaisia pihajuttuja/leluja teillä on alle vuoden ikäiselle ollut vai onko ollut mitään? 

Uima-allas aiotaan ainakin hankkia, mutta mietin myös keinua..Onkohan liian aikaista? Niihin on tosin saatavana vauvakeinuja ja puistossa Luukas ainakin nautti todella kiikkumisesta. Liukumäet, trampoliinit sunmuut jäävätkin suosiolla tulevaisuuteen!
Vaikka tätä äitiä itseään taitaa tuo lokariauton ostaminen enemmän houkutella ;)

6 kommenttia:

 1. Meillä ei ollut tuon ikäisellä mitään, koska hän täytti marraskuussa vuoden.. Uima-allas taisi olla vasta seuraavana kesänä, oi sitä riemua!! :) Mutta toki tuon ikäinen jo viihtyy uima-altaassa kun osaa jo istuakin! Ihanaa, kohta se kesä tulee kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä vielä mitään tosiaan tarvitsisikaan olla. Ihan jo piha itsessään on niin ihmeellinen ja mahtava paikka lapselle! Me ollaan käyty vauvauinneissa ja Luukas suorastaan rakastaa vettä ja siinä polskuttelemista, joten uima-allas tästä syystä hankitaan. Ihanaa, että teilläkin on nautittu vesileikeistä!
   Keinuja on ihan lähi puistossa joten sen hankinta taitaa jäädä tulevaisuuteen.. Taida itse vain olla vähän malttamaton ;)

   Tosiaan, ihanaa päästä nauttimaan kesästä!!

   Poista
 2. No voi kuinka iso poika teillä jo onkaan :-D Kylläpäs aika enee nopeaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, vastahan me synnäriltä kotiuduttiin! :)

   Poista
 3. Kivoja fiiliskuvia tässä postauksessa ja näytät tosi kauniilta sekä hyvinvoivalta! :) Isot onnittelut rouvautumisesta, vai miten se sanotaankaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihteeksi tosiaan tällaisia fiilistelykuvia :) Rouvautuminen kuulostaa aikast hyvälle, iso kiitos! :)

   Poista