keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

"We are the science. You are the Living proof"


Ensimmäinen sarjan tuote oli Nursing Styling Cream, joka oli myös ensimmäinen tuote, johon Jennifer Aniston tutustui. Aniston oli vuonna 2012 kuvaamassa elokuvaa ”We’re the Millers”, jolloin hän joutui käyttämään otsatukkaperuukkia!
 Elokuvaa kuvattiin 30-asteen lämmössä, erittäin kosteassa ilmassa. Anistonin vakiokampaaja Chris McMillan käytti Jenniferin omaan hiukseen juuri tätä kyseistä muotoilutuotetta... Myöhemmin Jennifer huomasi peruukkinsa olevan kamalassa kunnossa, mutta omien hiustensa sen sijaan pysyneen sen alla “täydellisä" huolimatta kuumuudesta ja kosteudesta. Tällöin hän kiinnostui Living Proof’ista. Tapaaminen merkin johtajien kanssa järjestettiin ja muutamaa kuukautta myöhemmin Jennifer oli mukana paitsi firman osakkaana myös mainoskasvona


         


Tällainen on tarina Living Proofin ja Jennifer Anistonin välillä. Itse pääsin tutustumaan viime perjantaina kyseisiin tuotteisiin kampaajani vaihtaessa käyttämäänsä ja jälleenmyymäänsä tuotesarjaa. 


Lanseeraustilaisuuteen meitä oli saapunut parisenkymmentä, eri ikäistä naista. Ah miten kivaa vaihtelua kotiympyröille tuo pari tuntinen olikaan!Se mikä minua erityisesti ilahdutti oli, että hiustuotteissa ei ole lainkaan silikoneja tai öljyjä. Mikään shampoo, hoitoaine tai tehokäsittelytuote ei sisällä myöskään sulfaatteja.
Living Proof-tuotteet perustuvatkin tutkimustyölle (Harvard ja MIT) ja kahdelle patentoiduille molekyylille, joita ei ole aikasemmin kauneudenhoitoalalla käytetty.OFMPA molekyyli luo ohuen ja näkymättömän suojan jokaisen hiuksen ympärille. Näin ollen hius hylkii likaa ja rasvaisuutta ja pysyy pidempään puhtaana. Lisäksi OFMPA molekyyli suojaa hiusta kosteudelta ja säännöllisesti käytettynä parantaa hiusten terveyttä. 

PBAE molekyyli taas tuo hiuksiin tuuheutta ja runsautta. Sen luo jokaisesta hiuksesta paksumpia ja saa ohuet ja veltot hiukset näyttämään ja tuntumaan tuuheammilta.
Kuulostaa aika mahtavalta vai mitä? Paitsi, että saimme illan aikana runsaasti tietoa tästä tuotesarjasta; pestiin ja muotoiltiin meidän jokaisen hiukset käyttäen näitä kyseisiä tuotteita! Tämä jos mikä oli minusta aivan mahtavaa!! 
Hiukseni pestiin restore shampoolla ja conditionerilla, joka on kosteuttava ja elinvoimaisuutta palauttava. Tämän jälkeen tyveen suihkittiin full root lifting sprayta sekä runsautta ja rakennetta tuomaan full tickening moussea, joka on siis muotoiluvaahto. 

Tässä vaiheessa kaikki kriittisyyteni myyntisanahelinää kohtaan kaikkosi ja voinkin valehtelematta todeta näiden tuotteiden toimivan 110 prosenttisesti!! Näin tuuheana ja ilmavana en hiuksiani ole nähnyt, valehtelematta ikinä! Huolimatta tuotteiden runsaudesta hiukset eivät olleet kuitenkaan yhtään raskaat tai lähmäiset, pikemminkin tuntui kuin niissä ei mitään tököttiä olisikaan. Jopa mies huomasi kotiin tullessani eron, normaaliin roikkuvaan tukkaani verrattuna ;)

Vuoroani odotellessa pääsin myös katsomaan miten muiden naisten hiuksia käsiteltiin. Ja uskomattomia tuloksia saatiinkin aikaiseksi. Siinä keskustellessamme totesimmekin, ettei naiset taida koskaan ole tyytyväisiä hiuksiinsa; miten jollain oli liian paksut, toisella taas liian ohuet, kolmannella liian suorat ja neljännellä liian kiharat hiukset ;) 

Illan jälkeen tosin poistuimme kaikki liikkeestä tyytyväisinä ja hymyt huulilla! Saimme mukaamme vielä lahjakassit ja odotankin innolla, että pääsen testailemaan  full-linjan shampoota ja hoitoainetta, joka lupaa tuuheuttaa hiuksia pitkäkestoisesti. Lisäksi sormeni syyhyävät primerin kimppuun. Kyllä luitte oikein, monelle primerit ovatkin tuttuja meikkien puolta. Tiedätte siis, mitä tämä kyseinen tuote meikkipohjalle tekee, joten miksi ihmeessä emme hakisi samaa vaikutusta myös hiuksiin!? Primer style extender lupaakin pidentää luodun hiustyylin kestoaikaa kaksinkertaiseksi, siis jopa 48h!!Tulipa tuosta pitkäkestoisuudesta vielä mieleeni; en pessyt illan jälkeen hiuksiani lainkaan ja uskomatonta mutta ne olivat aamulla yhä tuuheat ja kuohkeat kuin mitä kampaajalta lähtiessäni. Seuraava päiväkin meni siis samoilla hiuksilla, näytin niille vain hieman harjaa :)Salon seudulla kyseistä tuotesarjaa myydään ainoastaan Studio Revalissa!

3 kommenttia:

 1. Kiinnostuin kovasti näistä tuotteista! Kiitos paljon vinkistä!! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt meni kyllä työ ja harrastus pahasti sekaisin...?! Ettet sinäkin olisi vaan mainoskasviksi ryhtymässä? Mainoskasviksi! Kiitos aamun nauruista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että päiväsi starttasi näinkin riemuisissa merkeissä. Kyllä kommenttisi sai myös hymyn minun huulille :D

   Tämä postaus ei ole ensimmäinen eikä viimeinen tuote-esittely blogissani. Painotankin sanaa tuote-esittely! Tykkään kirjoittaa hyväksi havaitsemistani tuotteista ja toivon että niistä olisi toisillekin hyötyä/apua. Kaikki tuotteet olen itse ostanut, lukuunottamatta buzzador kampanjoiden kautta, testaukseen saamiani tuotteita. (Joita tässä blogissa olen esitellyt tasan yhden)

   Toivoisin, että lukisit vielä kerran tämän postauksen ajatuksella. Viisaana ihmisenä varmasti tiedät myös mikä tekee mainoksesta mainoksen ja tämän jälkeen mikäli vielä väität minun ryhtyneen "mainoskasviksi" niin perustelisit väitteesi. Voimme käydä keskustelua aiheesta sitten lisää.
   Hyvää viikonloppua!

   Poista