perjantai 23. toukokuuta 2014

23052014


Heippa kaikki ihanat, toivottavasti olette saaneet nauttia näistä upeista helteistä ja imeneet kaikki mahdolliset auringonsäteet itseenne ja näin täydentäneet D-vitamiini varastojanne ;) 

Pojan kanssa tulee vietettyä kuumin ajanjakso päivästä sisällä ja muutenkin ulkona ollessa oleilemme varjossa, joten tänä kesänä taidankin joutua turvautumaan purkkirusketukseen :D Joka ei tosin ole ollenkaan huono juttu kun miettii auringon aiheuttamia haittoja iholle.. Muistakaahan siis asianmukaisten suojavoiteiden käyttö!! Itse olen tässä asiassa ehkä huono saarnaamaan koska en ennen ainakaan uskonut aurinkorasvojen käyttöön Suomessa. Ulkomailla saatoin levittää suojakerrointa 10, joka sekin on siis aivan liian vähän. Enhän minä pala! Iän myötä on kuitenkin tullut, onneksi järkikin päähän ;)
Mutta ensi viikolla tulossa postausta maailman parhaasta itseruskettavasta. Nyt tulin sanomaan vain pikaheipat ennenkuin suuntaan tästä naisteniltaan jossa allekirjoittanut toimii myös "mallina" :DD
Toivottavasti saan illasta kuvamateriaalia tänne blogiinkin jaettavaksi. Sitä ennen suosittelen tutustumaan kaupunkiimme, reilu kuukasi sitten vanhaan nahkatehtaaseen avattuun kirpputoriin. Tiloissa toimivat Selected 2nd hand-kirpputori sekä stailaaja, sisustussuunnittelija Niina Ahosen sisustus-ja vaatemyymälä LifeStyle Outlet.

Tämä naistenilta on nahkatehtaan ensimmäinen sisustus-ja muoti painotteinen tapahtuma. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea, erilaista kirpparimaailmaan nämä naiset saavatkaan jatkossa aikaiseksi :)
Aurinkoista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Muistan myös ettei ekana parina kesänä kerkeä paljoa ruskettua kun on vauvan kanssa-ja sitten juoksee lapsen perässä...Onneksi on ne itseruskettavat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, varjossa mekin oleillaan joten onneksi tosiaan on nuo itseruskettavat :)

   Poista
 2. Mulla on kans iän myötä tullu järki käteen suojavoiteden kanssa. Vielä pitäis saada järki käteen auringonoton suhteen. Sitä kyllä tiedostaa kaikki sen riskit, mutta silti sitä tulee oleiltua auringossa heti kun se vaan paistaa.
  Onko teillä ollu näillä helteillä sisällä kuuma? Meillä oli eilen sisällä 29 astetta. En tohtinu ruveta säätämään PILP:iä kun mies ei ollu kotona ;)

  VastaaPoista