keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Minne häämatkalle?Minne tosiaan? Siinäpä vasta ongelma.. Entäs sitten koska? Siinäpä toinen pulma..


häämatka.psd


Ylläolevasta kollaasista voi hieman päätellä minkälaisista kohteista täällä haaveillaan!
Kun ei osaa päättää ja haluaisi kaikkialle niin kohteetkin ovat aika laidasta laitaan :) Alunperin olimme suunnitelleet kaupunkilomaa, mutta nyt mies heitti ilmoille ajatuksen että josko sittenkin rantaloma :)


"Ensimmäiselle häämatkalle" lähdemme syksyllä. Äitini sai keväällä synttärilahjaksi lahjakortin ja mihinkäs muuhun Englantia ja Lontoota rakastava äitini sen käyttäisi kuin Lontoon vierailuun! Tämä reissu on siis meidän kaupunkihäämatkamme kera minun perheeni ja Luukaksen. Lastenhoitaja löytyy, joten saamme varmasti hieman kahdenkeskistäkin aikaa! Eihän tuo nyt ehkä ihanteellisemmalta mahdolliselta häämatkalta kuulosta ;)

Tässä Lontoon reissulla taitaa tosin kaupunki-korttimme mennä.. Itse olisin halunnut aivan valtavasti tehdä matkan Istanbuliin!! Voi miten tuo kaupunki minua kiehtookaan ja miten paljon nähtävää ja koettavaa tuo historiallinen kaupunki tarjoaa..


Myöhemmin, ehkä vuoden, puolentoista päästä on sitten luvassa häämatkamme vol 2 jonne lähdemmekin sitten kaksin! Tämä matka lykkääntyy jo ihan siitä syystä etten vielä ole valmis Luukasta jättämään viikoksi hoitoon, katsotaan mikä tilanne on ensi keväänä ;)

Thaimaassa olimme reilu vuosi sitten ja pidimme molemmat paikasta; upeita rantoja ja takuu varmaa aurinkoa! Eipä lomalta muuta voisi toivoa. Toinen kohde, josta itse haaveilen ja joka myöskin nuo kriteerit täyttää on Florida. 
Nämä kohteet tosin vaatisivat melkeinpä sen kahden viikon loman, mutta niin kauaa en pienestä pojastani pysty erossa olemaan! Lähtisikö Luukas sitten kuitenkin mukaan?!
Tähän häämatkaan on onneksi vielä aikaa ja suunitelmat ehtivät vielä moneen otteeseen muuttua, nyt olen aivan innoissani tulevasta Lontoon-matkasta!! Aikaisemmin olen käynyt vain pohjois-Englannissa; Manchesterissa ja Liverpoolissa, joten mahtavaa vihdoin päästä toteuttamaan yksi matkaunelma!

Puhumattakaan kotimaan reissuista, joita meille on tälle kesälle ohjelmassa perheenä! < 3Minkälaisia kesälomareissuja teillä on suunnitteilla?

10 kommenttia:

 1. Lontoo on kyllä upea häämatkakohde, olimme viime elokuussa siellä 12 päivää häämatkalla ja aivan uskomaton kokemus. Lontoo muutenkin, yksi suuresti rakastamistani kaupungeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä katsomassa josko blogistasi löytyisi Lontoo aiheisia postauksia!
   Meillä kyseessä on pitkä viikonloppu, joten kaikkea ei tuohon aikaan saa mahdutettua. Pitänee etukäteen suunnitella tarkkaan missä haluaa käydä ja mitä haluaa nähdä. Mutta onneksi aina voi palata takaisin :)

   Poista
 2. Lontoo on kyllä hieno kohde viikonloppulomalle - yksi lempparikaupungeistani.
  Ja ihan pikkuvinkkinä sille pitemmälle häämatkalle sitten aikanaan: sieltä Floridasta lentää pikapikaa vaikka Bahamasaarten Nassauhun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin heti tuota Nassauta googletella ;)

   Poista
 3. London ihana London! Mahtavaa että pääsette sinne! Varoituksen sana: se kaupunki jättää ison jäljen sydämeen ja sinne haluaa päästä aina vaan uudestaan ja uudestaan! :) Meidän viime reissusta tuleekin jo vuosi aikaa ja Heikin kanssa ajateltiinkin ehkä syksyllä taas mennä kun minulla on silloin hieman omaa lomaa. Syksyllä Victoria Beckham avaa ensimmäisen oman liikkeensä ja teksisi mielei ajoittaa meidän loma juuri siksi niin voisi käydä katsomassa jos onnistuisi näkemään Victoriasta edes vilauksen. ;)
  Lontoossa on uskomattoman energinen tunnelma joka paikassa, ihmiset ystävällisiä ja nähtävyyksiä piisaa - puhumattakaan niistä shippailumahdollisuuksista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, niinpä LondonLondon!! :)
   Mä rakastan Englantia; brittiaksenttia, maalaismaisemia, pikkukyliä, nummia ja noh ihan kaikkea, joten uskon rakastuvani myös Lontooseen!
   Olipas hyvä vinkki tuo VB:n avaama liike, toivottavasti olisi auki meidän matkan ajankohtana! Rouva Beckham kun on yksi minunkin ihailemistani henkilöistä. Miten mahtavaa olisikaan bongata hänet livenä :)

   Poista
 4. Mekin pohditaan Floridaan lähtöä:) Aurinko, rannat ja ostosmahdollisuudet houkuttelee kovasti:) Se on todennäköisesti myös suht helppo kohde lapsen kanssa ja siellä on saatavilla hyvät lääkäripalvelut, jos niille tulisi lapsen kanssa tarvetta:) lennotkin on inhimilliset, joten eiköhän laiteta reissut varaukseen;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sinun mainitsemat tekijät nimenomaan meitäkin (minuakin) Floridassa houkuttelevat! ;)
   Meillä matka siirtynee vuodella sen takia, että ajateltiin lähteä reissuun ihan kahdestaan! Viikko Floridassa tai oikeastaan missä tahansa on vain kovin lyhyt aika :/ Mainitsemasi seikat kyllä puoltavat lapsen mukaan ottamistakin.

   Koska teidän mahdollinen matka olisi? Hih, eiköhän tosiaan klikata matkat tilaukseen ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikun matka tilaukseen!! ;)
   Oletko muuten käynyt Lontoossa?

   Poista