tiistai 27. toukokuuta 2014

Selected 2nd hand & LifeStyle outletNyt kaikki Turun ja Salon seudulla asuvat huomio! Saloon on reilu kuukausi sitten avattu uusi, raikas ja tyylikäs Selected 2nd hand-itsepalvelukirpputori. Samassa tilassa toimii myös stailaaja, sisustussuunnittelija Niina Ahosen sisustus-ja vaatemyymälä LifeStyle outlet.

Meillä on ollut koko tämän ajan "pöytä" vuokrattuna ja menekki on ollut hurjaa! Itse myin paljon ns. parempaa/merkkivaatetta sekä kenkiä. En halunnut niistä kuitenkaan ihan pilkkahinnalla lupua, joten hinnoittelin tuotteet mielestäni sen mukaan mitä niistä kuuluiskin saada, sillä ajatuksella että menee tai ei. Ja kaikki ovat kuin ovatkin tähän asti menneet! Yllätyksekseni sen sijaan parin euron teepparit odottavat vielä ostajiaan.

 Ostaja on saanut 100% aitoa ja hyvää tavaraa ja minä puolestani mielestäni ansaitsemani hinnan, aivan mahtavuutta! 
Omat tekemäni huippulöydöt taasen mm Henri Lloydia, Hilfigeriä ja Gantia ovat valitettavasti olleet väärää kokoa :/ 
Yhden aarteen kuitenkin olen minäkin onnistunut bongaamaan; nimittäin pistämättömät Puman BioRide juoksukengät!

Kirpputorilla jokaisella on käytössään viisi hyllyä sekä kaksi 50cm tankoa, joihin myytävien tavaroiden tulee mahtua (yhteensä pinta-alaa n 1,5m2). Täydenpalvelun pakettiin taas kuuluu, että sinä tuot tavarat myyntiin ja kirpputorin henkilökunta huolehtii lopusta, helppoa!P1014297


P1014293


Huolimatta nimestä Selected myytävää tavaraa ei kuitenkaan mitenkään valikoida, kunhan on puhdasta ja ehjää! (Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä)
Tuotteet hinnotellaan viivakoodillisilla myyntitarroilla, jolloin veloitettava hinta varmasti kohdistuu sinun tilillesi vaikka tuote olisikin eksynyt väärään paikkaan. Arvokkaampiin tuotteisiin on myös vuokrattavissa varashälyttimet.
Myyntiä voi kätevästi seurata netistä. Itse pidin erityisesti tästä ominaisuudesta! Samoin pöydän vuokraaminen hoituu kätevästi samaiselta sivustolta.Niina Ahosen LifeStyle outlet:in puolella sitten taas on myynnissä ihania sisutus- ja vaatemerkkien malli- ja poistokappaleita outlet hinnoin. Myynnissä on myös stailauksista poistettuja kalusteita sekä muita stailauskäytössä olleita sisustustavaraoita, tietysti uloskantohintaan! Naisten vaatemerkkejä mm DAY Birger& Mikkelsen, Odd Molly, Becksöndergaard ja sisutusmerkkejä mm DAYhome, Tine K, Bloominville, Affair yms


P1014290


P1014286


P1014281

P1014279


Noita Affairin betoniruukkuja olenkin hamstrannut useamman kappaleen kotiin :)

Nahkatehtaalla järjestetään myöskin erilaisia teemailtoja. Ensimmäisestä naistenillasta olenkin täällä jo muutaman sanasen maininnut. Kyseessä oli siis ilta pikkupurtavan, kuohuviinin sekä muotinäytöksen parissa. Niina, Janika ja Marjo-Riitta olivat stailanneet kirpputorilla myynnissä olevista tuotteista erilaisia asuyhdistelmiä joita me sitten esittelimme.
Olin päättänyt, että mikäli tuo Marc O'Polon tunika ei menisi kaupaksi lähtisi se minun mukaani huolimatta hieman liian suuresta koosta ja ompelijan tarpeesta. Muotinäytös muuttui kuitenkin varsinaiseksi huutokaupaksi kun yllämme olevat vaatteet menivät kaupaksi samantien kun "catwalkille" astuimme ;))


IMG_1878Hyviä löytöjä, mukavia ihmisiä ja ennenkaikkea rentouttava ilta; juuri sitä mitä tämä kotiäiti olikin kaivannut ;) Kiitos vielä Selected 2dn handin naisille!!
Tällaisia teemailtoja on itseasissa suunnitteilla lisääkin! Seuraava mahdollisesti jo syksyllä ja mahdollisesti julkkisvieraalla/vierailla höystettynä! Enempää ei paljastuksia kolmikolta kuitenkaan herunut ;)

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Pitääpäs ehdottomasti joku päivä lähteä Salossa käymään kun matkaa ei kuitenkaan ole paljoa. Liian harvoin tulee siellä käytyä kun aina pyörii Turussa ja Raisiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tännepäin ehdottomasti!!
   Itsekin syyllistyn usein tuohon Turkuun tai Helsinkiin suuntamiseen vaikka oikeasti täälläkin hyviä ja laadukkaita liikkeitä niin vaatetuksen kuin sisustuksen osaltakin löytyy!

   Poista
 2. Kuulostaapa tosi kivalta paikalta, olisipa tuo lähempänä! ;D Monesti törmää ajatukseen, että kirpparilla pitäisi kaikki tuotteet -jopa merkkitavara- myydä eurolla tai kahdella. Mutta jos tuotteet ovat tosiaan aitoja ja hyväkuntoisia niin ehdottomasti niistä on pyydettävä käypä hinta ja kyllä laatutietoiset ne silloin myös ostavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Niin totta tuo kommenttisi <3
   Itsekin olin varautunut etteivät esim Maddenin korkkarit pyydetyllä hinnalla mene, mutta tiesin että laatutietoiselle/ merkin tietävälle nuo olivat aika löytö!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oih, tosiaan!! Mietin koko ajan mitä kaikkea noihin voisin istuttaisin jotta vain saisin hamstrata niitä lisää ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Emma!
   Sun vastauksia oli kiva lukea!

   Poista
 5. Tämäpä oli hyvä vinkki! Täytyy tehdä päiväretki Saloon joku päivä, eihän tästä hurauta kuin puoli tuntia! Muistaakseni Salossa on muitakin hyviä/isoja kirppareita, tosin niistä ei taida niin paljon tuollaista arvokkaampaa löytyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teet hyviä löytöjä ;) Enpä ole ennen tajunutkaan että niinkin samoilla suunnilla asutaan!
   Muista Salon kirppareista minulla ei henk.koht kokemusta ole, mutta Radiokirppiksestä olen kuullut myöskin paljon positiivista palautetta..

   Poista