tiistai 24. kesäkuuta 2014

MidsummerHeippa! Eipä pitäisi mennä puhumaan kahdesta postauksesta kun näköjään on vaikeuksia saada tätä normaalia postaus päivässä-rytmiäkään pidettyä :)

Nyt kuitenkin juhannustunnelmiin kuvien muodossa! Vietimme koko juhannuksen mieheni ystävän mökille mahtavassa seurassa; hyvästä ruoasta nauttien, saunoen, nauraen, kokkoa poltellen niin ja tottakai jalkapalloa katsoen! ;)
Jotenkaan vaan tuo jalkapallo ei ole minun laji. Olen kyllä yrittäänyt, sillä miehelle se on taas todella tärkeä osa-alue mutta ei niin ei! 
Mökillä innostuimme tosin tekemään naisten kesken tulosvedon ja tämä lappunen toikin hieman mielenkiintoa ja jännitystä peliin! Valitettavasti vaan veikkaukset menivät täysin penkin alle jo ensimmäisen matsin kohdalla :)


Itse en mikään mökki-ihminen ole ja jos olenkin niin se edellyttää kyllä mökiltä täydet mukavuudet kuten sisävessan, suihkut yms.. Ja pakko myöntää myös television ja tietokoneen käyttö mahdollisuudet. 
Pari mökki viikonloppua kuitenkin kesässä on mukava viettää ja vanhemmiten/lapsen myötä olenkin oppinut nauttimaan ja viihtymään myös mökkiympäristössä. 

Pakko tähän väliin kyllä todeta, että alla olevissa maisemissa sielu lepää, se hiljaisuus! Oli ihanaa hetkeksi hengähtää ja rentoutua! Sen verran mitä tuolta vilkkaalta kymmenen kuukautiselta nyt pystyi rauhoittumaan ;)

Meidän juhannuksessa merkittävää roolia näytteli ja isäntäpariskunta olikin pistänyt tällä saralla todellakin parastaan! Aivan mahtavat pää-ja jälkiruoat he olivatkin loihtineet Kertoo varmasti paljon, ettei aterioilta ole lainkaan kuvia ;)
Lauantain jälkkäreistä sentään ehdin napsaista yhden kuvan: valkosuklaa pannacottaa kera mansikoiden ja vadelmien nam! Tätä täytyy ehdottomasti tehdä kotonakin.


Ai niin, minun piti kirjoitella myös merkittävästä seikasta joka juhannukseemme liittyi, nimittäin imetyksen loppumisesta. Noh tehdään aiheesta ihan oma postauksensa nytkun on kiire laittamaan poikaa yöunille.


8 kommenttia:

 1. Oi kun kauniit Juhannuskuvat! Suomen kesä on kaunis kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itse viihdyn meren äärellä vaikken esim veneilystä niin erityisemmin pidäkään.

   Poista
 2. Musta mökillä on ihanaa!! :) Voi kun olis mökki :) Tulin tuolta Turkubloggareista tänne tutustumaan ja kivalta näyttää! Meillä myös pikkuinen kotona, 5 kk tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa! Huih, mä en voisi kuvitellakaan että meillä vielä omakotitalon lisäksi olisi mökki! Tuplaten työtä ;)
   Olenkin teidän ihanaa neitokaista käynyt blogissasi ihailemassa! Niin kauniin nimen olette hänelle valinneet <3

   Poista
 3. ... lähti liian aikaisin.
  Meidän sukulaisten mökillä on aina kiva käydä, mutta siellä on ulkovessat ja vesi on kannettava järvestä. Olen siis siellä aina ihan pulassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua Jenna! Mä en tiedä mitä ihmettä sille sun aikaisemmalle kommentille kävi? Laitoin ruksin molempiin ja painoin julkaise nappia, nyt kuitenkin vain tämä täällä näkyy!
   Nomutta samaa mieltä kanssasi olen, sisävessa ja suihku ovat ehdottomat ;) Tälläkin mökillä oli kyllä suihkut sisällä ja sähkösauna, mutta me lämmitimme rantasaunan joka oli siis lämpesi puilla ja täytyy sanoa että löylyt olivat kyllä paljon paremmat! Ja tietynlainen tunnelma siinä kyllä oli! Hauskaa oli myös sekoittaa pesuvesi lämpimästä ja kylmästä vedestä sopivaksi ja sitten kauhalla vettä kaatamalla koittaa pesytyä :)

   Poista
 4. Oi kauniita kokko- ja muita kuvia! Se on jännä, miten hiljaisuuden pystyy vangitsemaan joihinkin kuviin. :) Niin ja onnea myös imetyksen loppumisesta, sikäli kun siitä on paikallaan onnitella.. Ristiriitainen juttu, ainakin minusta, jolla kaikenlaisia imetysongelmia on ollut, mutta onneksi tämän toisen kanssa huomattavasti vähemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta tuolla sen tajuaa miten hektistä arkea sitä kuitenkin koko ajan elää vaikka sitä sohvankulmassa kuvitteleekin rentoutuvansa. Vasta totaali hiljentyminen ja pysähtyminen luonnon ja veden äärelle herätti ajattelemaan monia asioita, joita ei vain arjessa huomaa :)

   Onneksi en ehtinyt tuota imetyksen loppumista suunitella sen kummin, oli ollut paljon kovempi paikka. Tilanne tuli eteen vähän kuin itsestään ja huomaamatta.
   Hienoa, että toisen kohdalla ongelmia ollut vähemmän!

   Poista