torstai 5. kesäkuuta 2014

PatioIhanaa ja ennenkaikkea lämmintä torstai-iltaa! 
Pojat lukevat tuolla iltasatua, sillä välin onkin minun hyvä aika keskittyä bloggailuun :) Ollaan vietetty melkein koko päivä pihalla leikkien ja piknik:ä viettäen!  Kodin ja pihan suhteen meillä onkin tällä hetkellä suunitelmia enemmän kuin laki sallii, niistä lisää myöhemmin!

Yksi, pienin projekteista saatiin eilen päätökseen kun Bauhausista ostettu auringonvarjo sai paikkansa patiolta. Terassin lisäksi meillä on takapihalla tuollainen pieni, laudoitettu pläntti jolle ei oikeastaan ole pahemmin käyttöä ollut. Viime kesänä aurinkotuolit sijaitsivat tuolla, mutta niitäkin tuli siirreltyä aina sen mukaan mihin aurinko paistoi, joten tila jäi useimmiten tyhjilleen.

Terassin laajennuksen valmistumista odotellessa sijoitin nuo Ikean PS Vågö lepotuolit sekä PS Sandskär tarjotinpöydän tuonne patiolle. Tykästyin ilmeeseen niin, että nuo jäävätkin pysyvästi tuonne ja vielä kun saatiin tuo varjo viimeistelemään kokonaisuus!
 Nyt on tuollekin alueelle funktio ja taitaapa se olla tällähetkellä tämän äidin lempparipaikka! 

Laudat tosin vaativat vielä pientä käsittelyä ja ruohon korret niiden välistä kitkettävä, mutta muuten aikast kiva vai mitä mieltä olette?! Pensaat vielä kätevästi reunustavat kahta sivua vaikka meidän piha tosin vielä jatkuu niidenkin takaa, varsinaiselle näköesteelle ei siis tarvetta olisi. 


P1014538


P1014545


P1014543


Keltainen on väri joka hurmaa minut joka kevät. Auringon ensi säteiden ilmaantuessa koti saa keväisempää ilmettä keltaisten leikkokukkien muodossa ja vaatekaapin kätköistä tulee kaivettua ne muutamat keltaiset elementit paitojen, toppien ja huivien muodossa. Täydellinen keltainen bleiseri kokoelmasta vielä valitettavasti uupuu!!


Tänä vuonna tämä innostus ei aikaisempien vuosien tapaan laantunutkaan ajan kuluessa vaan huomaan yhä edelleen valitsevani noita keltaisia elementtejä niin vaatetuksessa kuin sisustuksesskin.
Taannoisella Zaran vierailullani huomasinkin tuota sävyä olevan nyt paljon, keltaiset farkut tosin saivat jäädä tankoon roikkumaan... ihan niin pitkällä tämä innostukseni ei kuitenkaan ole :)
Eilen mustan mekon pariksi valikoitui Zaran keltainen huivi. Piristää kummasti tuota muuten niin mustaa kokonaisuutta!


P1014549P1014561


P1014555


Kävin tuossa myös ottamassa pidennykset pois ja leikkautin sen niin kovasti pitämäni eteenpäin pitenevän mallin! Tällä kertaa ei aivan niin jyrkällä laskulla. Olen nyt puolisen vuotta myös kasvattanut omaa hiustenväriäni takaisin ja ainoastaan raidoittanut tyveä vaalealla. Tällä kertaa laitettiin joukkoon myös hieman tummepaa, hiekkaisempaa sävyä jotta tuo juurikasvu ei olisi niin häiritsevä ja tuo oma sävy helpommin kasvatettavissa takaisin. Olen nimittäin lukemattomia kertoja tämän prosessin aloittanut, mutta aina juurikasvun ollessa liian häiritsevä marssinut kampaajan penkkiin taas vaalentamaan koko pään. Nyt aion viedä tämän prosessin loppuun asti! 
Oma sävyni on vieläpä sen verran vaalea, että mitään radikaalia muutosta ei edes tapahtu. Ainoastaan luonnollisempaan suuntaan mennään platinablondista :) Ja silloin tällöin laitetut raidatkin pitävät huolen ettei lopputulos ole "liian tumma" tai  millään tavalla tunkkainen.
Olen nyt jo saanut paljon mahtavia kysymyskiä, edelliseen kysymyspostaukseen. Kiitos niistä, tekisi mieleni jo heti olla vastauksia näpyttelemässä ;) 
Maltetaan nyt kuitenkin vielä! Kysymyksesi voit siis käydä jättämässä tämän postauksen kommenttikenttään aina tuonne 15.6 asti.

Palataan!

9 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa! Aivan ihanan näköinen paikka ottaa aurinkoa ja nauttia kesästä. Oman pihan etuja. :)
  Ja erittäin kiva hiustyyli sinulla. Sinulle sopii sekä se aivan vaalea että tuo hieman tummempi sävy. Erittäin onnistunut look kaikin puolin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman pihan etuja tosiaan :) Tänä vuonna tulee varmasti pihallakin vietettyä enemmän aikaa. Mä en oikein ennen ole osannut siellä muuta tehdäkään kuin ottaa aurinkoa ;) Tänä kesänä sitten aivan muut jutut !

   Kiva kuulla että hisutyyli on onnistunut. Omaan silmään kun se ei ikinä oikein näytä hyvälle :)
   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Kumpaa tässä on tarkoitus esitellä patiota vaiko sinua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun tuossa tosiaan esitellään patiota, mutta kuten tekstistä käy ilmi esittelen myös päivän asuani!
   Postauksen olisi tietysti voinut otsikoidakin "Patio & päivän asu", jolloin se vastaisi täydellisesti sisältöä :)

   Poista