maanantai 14. heinäkuuta 2014

ÅblogitOlettekin ehkä saattaneet huomata sivupalkkiin ilmestyneen logon; Åblogit, Turun alueen sisustus-ja lifestylebloggaajat.
Mistä tässä hommassa sitten oikein on kyse?

Jokin aika sitten Arjen timantteja-blogin Anu, yhdessä Projekti Verkaranta-blogin  kanssa etsintäkuulutti löytyisikö Turun alueelta sisustus-ja lifestylebloggaajia. No niitähän löytyi ja homma lähtikin pyörimään vauhdikkaasti! Ensimmäinen tapaaminenkin porukalla on jo ollut kesäkuun alussa.
Itse sain vinkin toiminnasta Kotivalossa-blogin Katrilta, suuren suuri kiitos tästä! Ja olen ollut hommassa mukana nyt parisen viikkoa.

Logoa klikkaamalla tai vastaavasti tästä pääset Åblogien omalle kotisivulle, josta näet paitsi kaikki listautuneet blogit niin vastaisuudessa myös linkin jokaisen blogin uusimpaan postaukseen. Suosittelen tutustumaan näihin toinen toistaan upeimpiin blogeihin. On kunnia olla mukana tällaisessa aktiviisessa, mutta myös todella osaavien bloggaajien joukossa!

Kotisivujen lisäksi Åblogeilla on nyt myös omat sivut Facebookissa, josta löydät blogien uusimmat jutut.

Käy ihmeessä klikkaamassa itsesi edellämainituille sivustoille, jos aihe vähänkään kiinnostaa!


From Heku with love p.s Blogin ulkoasussa saattaa tulevina päivinä/viikkoina tapahtua hieman viilaamista, joten älä ihmettele mikäli palkit ja tekstit ovat sikinsokin :) Tämä liittyy erääseen toiseen huippujuttuun, josta kerron teille lisää myöhemmin!
Aivan uudet tuulet virtaavat nyt blogissani ja olen näistä enemmän kuin innoissani!!

9 kommenttia:

 1. Teit jo ihana jutun tänne.. sivupalkki jo hieman kertookin blogin uusista tuulista ;) Onnea!!!! ja tervetuloa joukkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Tosiaankin sivupalkista voi hieman vinkkiä tulevista tuulista saada :)

   Poista
 2. Kiva kun löysit mukaan porukkaan - tervetuloa! Ja kiva kun kävit kommentoimassa blogissani niin löysin sinut. Olin missannut aivan täysin liittymisesi - ja meinasi mennä ihana blogisikin sivu suun :) Onneksi tilanne on nyt korjattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa tänne blogini pariin! Itsellänikin on vielä tarkempi tutustuminen verkostoituneisiin blogeihin kesken, mutta huippu blogeja kyllä kaikki täytyy sanoa!

   Poista
 3. Onpa kiva! Onnea uusiin tuuliin ja varmasti tuo piristystä bloggaamiseen. Piti heti käydä kurkkimassa muitakin blogeja ja hyvin kaunis blogisi sopii joukkoon. :) Innolla odotan jo lisää uutisia liittyen blogisi ulkoasuun, mutta pieni veikkaus mulla kyllä on. Hih. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kyllä aivan valtavasti uutta motivaatiota!! Hassua miten tuossa keväämmällä olin jo lopettamassa koko bloggailua :)

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu :) Turkulainen ihanan yksivuotiaan äiti täällä hei :) tervetuloa seuraamaan meitä : newmaam.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja lämpimästi tervetuloa!
   Pitääkin heti mennä kurkkimaan blogiasi ja teidän neitosta :) Melkein samanikäinen meidän prinssin kanssa <3

   Poista