keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Love is in the air


Kesä jos mikä on todella rakkauden aikaa! En tiedä toista kansaa, johon auringolla olisi niin suuri vaikutus kun mitä sillä meihin suomalaisiin on! Vai väitättekö vastaan? :)

Viikonloppuna ja tämän viikon alussa olemme saaneetkin juhlia rakkautta oikein urakalla; ensin ystävien ja sitten omaamme 
Lauantaina starttasimme asuntoauton kohti Sastamalaa ja mieheni lapsuuden ystävän hääjuhlaa. Kehitin itselleni vielä viime hetkellä varsinaisen asukriisinkin :) En ole ikinä ollut maksimekkojen ystävä ja sovitettuani ystäväni maksia mielipiteeni sai vain vahvistusta. Huolimatta ystäväni kehuista tunsin oloni kääpiön ja muumimamman risteytykseksi :)

Myöhemmin nähtyäni tämän samaisen upean mekon Pintaraapaisuja Emman yllä halusin vielä kerran sovittaa ystäväni mekkoa. Ja yhtäkkiä, kunhan koko vielä olisi oikea se alkoikin näyttää varsin upean klassiselta. Tilasin itselleni tämän Mangon nettikaupasta ja huolimatta pienimmästä koosta oli mekko kiikutettava ompelijalle. Kavennusta ja lyhennystä se vaati, mutta lopputulos on täydellinen maksi!


P1014962


P1014974


letsgo


Sitten itse juhlaan. Nämä olivat itseasiassa pariskunnan kolmannet häät!! Heidät vihittiin ensimmäisen kerran asuinmaassaan sen jälkeen vielä Thaimaassa, upeasti rannalla! Joka morsion unelma ;) He halusivat järjestää vielä yhdet juhlat Suomeen sukulaisille ja ystäville!
Häissä oli kivasti yhdistetty elementtejä Suomesta ja Hong Kogista! Kaukaisimmat vieraat taisivat tulla Australiasta asti, joten häät olivat myöskin kaksikieliset. Muuten, aivan huippu tyyppejä nuo aussit! :D

Me olimme liikkeellä aikuisporukalla ja vaikka välillä ikävä kasvoikin aivan valtavaksi oli reissu kaiken kaikkiaan todella rentouttava! Vitsit miten mukavaa olikaan höpistä aikuisten juttuja, syödä pitkän kaavan mukaan ja viettää parisuhdeaikaa :)


P1014983


P1014995


P1015008


bilehileet


Nyt kotona onkin sitten taas hieman paremmat äiti ja baba ;) Sitä tietää miten tärkeää tuo kahdenkeskinen aikakin on ja miten sitä pitäisi ottaa välillä aikaa ihan itselleen omiin juttuihin, jotta jaksaisi olla parempi vanhempi, mutta miksi se siitä huolimatta vain tuppaa aina unohtumaan?
Ei se todellakaan ole muruselta pois, päinvastoin viettää välillä hetki isovanhemmilla hoidossa! 


10 kommenttia:

 1. Olet kaunis! Ihana mekko ja tykkään kovasti hiusmallistasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Muistankohan nyt ihan väärin, mutta eikös sinullakin ole/oli samanlainen eteenpäinpitenevä hiusmalli?
   Ja by the way, luin juuri upean jutun Parhaat Kotiblogit-lehdestä ;)

   Poista
 2. Upeasti sopi sulle tuo mekko, iso peukku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Väitän silti, että sun päällä se oli kyllä upeamman näköinen :)

   Poista
 3. Oi miten kivoja kuvia sinusta! Ja ihan totta, tekee välillä niiin hyvää päästä ihan aikuisten kesken. Meillä on viikon päästä häät, joihin ei ole lapsia kutsuttu. Hieman jännittää, miten pieni puolivuotiaamme pärjää hoidossa (on alkanut vierastaa), mutta silti on tosi ihanaa päästä kaksin aikuisten kesken juhlimaan! :) Ja nyt haluaisin pyrkiä järjestämään aikuisten hetkiä ehkä hieman paremmin kuin esikoisen aikana.. Hän oli ensimmäistä kertaa hoidossa puolitoista vuotiaana, mutta ehkä sitä on toisen kanssa rennompi.. Vaikka toisaalta silloin sitä ei kaivannutkaan ehkä niin paljon omaa ja yhteistä aikaa, mutta nyt tuntuu, että kaipaan enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä asiat ovat teoriassa ihan selkeitä itsellenikin, mutta silti käytännön toteutus ontuu :)
   Plus, että mä yritän ajatella olevan rikkaus että on isovanhemmat jotka hoitavat ja joiden kanssa poika saa luotua ihan omanlaisensa, tärkeän, rakkaan ja luottamuksellisen suhteen. Samaa oikeastaan pätee olipa kyseessä isovanhemmat, kummit tai joku muu sukulainen/läheinen.

   Ihanaa aikuisten aikaa teille! Nauttikaa ja aivan varmasti se pieni siellä hoidossa pärjää! Tällaisia hassuja me äidit ajatuksiemme kanssa kun näköjään tuppaamme olemaan :)

   Poista
 4. Todella upea mekko ja vielä upeampi sinä! Täydellinen look sinulla! ♥

  VastaaPoista
 5. Olet oikeassa että välillä tarvii irtautua ja ottaa sitä kahdenkeskistä aikaa :-)
  Kivoja kuvia ja kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Se on vaan niin helppoa sanoa ;) Kunpa vain osasisi kuunnella ja toteuttaa niitä omia neuvojaankin!

   Poista