sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vauvanhuoneen piensisustamistaHeissan allihopa! Tämän kesän ensimmäinen miniloma on nyt onnistuneesti suoritettu! Tulen tätä reissia hehkuttamaan vielä omassa postauksessa kunhan saan vain kaikki kuvat selattua läpi. Tai oikeammin minun pitäisi tiedustella josko seurueemme muilla jäsenillä näitä kuvia olisi sillä meillä oli niin hauskaa, että kuvaaminen unohtui tyystin! Niinpä kamerastani löytyi vaivaiset kymmenen, enemmän tai vähemmän epäonnistunutta otosta :)
Olen tässä suhteessa ehkä maailman huonoin bloggaja/valokuvaaja, mutta juhlat ja tilaisuudet vievät minut aina niin mukanaan enkä toisaalta edes halua niitä juhlia/viettää kameran linssin läpi!

Nyt  itse aiheeseen. Vinkkasin täälläkin Zeninan-blogissa meneillään olevasta kivasta arvonnasta ja kuinkas ollakaan! Olin onnettaren suosiossa ja voitin kuin voitinkin tuon arvonnan, jee! Kiitos Pikkunorsu, kiitos Zeninan!

Sain valita kaksi korttia Pikkunorsu.fi verkkokaupan valikoimasta. Valikoimaa selatessa iski kyllä pahemman luokan valinnan vaikeus. Päädyin kuitenkin valitsemaan allaolevat lastenlaulut kortteihin:Pienen pieni veturi ja yksi pieni elefantti! Molemmat niin tuttuja lauluja omastakin lapsuudestani < 3

Raskaus aikana soitin masuasukille youtubesta Vesa-Matti Loirin esittämänä Päivänsäde & menninkäinen-kappaletta. Aivan ihana tulkinta loistavalta artistilta!
Nykyään laulan tuota laulua itse pojalle iltaisin ennen nukahtamista.. Tällä hetkellä tosin poikaa toteaa aina aloitettuani, että "EI". Oma ääni on myös tällä hetkellä sen verran kivempi kuin äidin joten päälle on kiva laulaa omaa laulua ja vieläpä astetta lujempaa kuin äiti :))
Tuo kappale on saanut valtavan tunnelatauksen osakseen ja ajattelinkin tulostaa itse biisin 
sanat ja kehystää ne vielä sängyn yläpuolelle. Eiköhän siinä sitten ole yhteen huoneeseen kappaleiden sanoja kerrakseen.


Nämä kehykset hakevat vielä lastenhuoneessa paikkaansa. Haluaisin myös vaihtaa valkosiet kehykset mustiin. 
Itseasiassa koko vauvanhuone on pienen muutos projektin alla. Projekti vauvanhuoneesta taaperohuone-postaus on tulossa myös lähiaikoina. Tämä projekti vaatii kuitenkin pari reissua Ikeaan ;))


Aurinkoista & lämmintä viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Ihana voitto, onnea vielä! Tosi suloinen idea tuo laulunsanojen tulostus!
  Oli kyllä niiiiin huippureissu!! <3 Kiitos mahtavasta seurasta! Lähettelen kuvia, nekin on aika lennokkaita eikä niitäkään hurjasti ole.. Juhliminen vei mukanaan. :D Nähdään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhliminen vei tosiaan mukanaan :) Laita kuvia kun ehdit, ei ole kiirettä! Ja lauantaina viimeistään nähdään <3

   Poista
 2. Vitsit kuinka lämpö huokuaa kuvista, kaunista <3 Kerkeätkö torstaina torikaffelle? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis!
   Torikaffet torstaina kuulostaa suunnitelmalta! <3 Viestitellään lähemmin vielä tarkemmin!
   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 3. Nuo on ihania! ♥ Minuakin onni suosi kun voitin suloisia lastenhuoneen printtejä! :)

  VastaaPoista