torstai 7. elokuuta 2014

Ja ne uudet tuulet puhaltaaOlettekin varmasti sivupalkista huomanneet mistä mainitsemistani "uusista tuulista" onkaan ollut kyse. Blogini sai jokin aikaa sitten kutsun liittyä Indiedays inspiration-blogiyhteisöön. Vaikka olin kutsusta todella innoissani ja otettu, päätös lähteä mukaan ei silti ollut helppo.
Pitkin kevättä koin ahdistusta blogiini ja sen linjanvetoihin liittyen. En ollut varma minkä verran haluan täällä arkeamme jakaa tekstien saati sitten kuvien muodossa.
Julkaistako kuvia pojasta vai ei yms ajatuksia pyöri päässäni.
 Onneksi sain niistä keskustella paitsi täällä blogin puolella niin arvokkaiden blogikollegoiden kanssa < 3 

Kun johonkin ryhdyn haluan tehdä sen parhaan taitojeni mukaan ja kunnolla, joten erilaiset kompromissit eivät tuntuneet itsestä hyvältä; kirjoittaa aiheesta, mutta jättää kuitenkin toisaalta paljon sanomatta...julkaista kuvia,mutta  sutata/rajta puolet pois yms..
Yksi kuva kertoo tuhat sanaa, mutta varmasti jokainen valokuvaaja/bloggaaja/kuvia vähänkään käsitellyt tietää, että kuvaa rajaamalla voi jättää myös tuhat asiaa kertomatta  ;)

Kutsusta blogiyhteisöön sain kuitenkin aivan valtavasti uutta motivaatiota! Minulle niin tärkeä harrastus oli huomattu ja tekemäni työ kantoi hedelmää. Postaukset kun eivät synny tunnissa tai parissa vaikka niin yleisesti luullaan. Jokainen voi ihan vapaasti itse kokeilla millaista bloggaaminen on ennenkuin arvostelee/tuomitsee koko homman. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on parasta antia mitä tältä saan, mutta en kuitenkaan bloggaa kommenttien saati sitten julkisuuden tai mainostulojen takia! 
Tämä oli yksi monista syistä miksi päätöksen tekeminen blogiyhteisöön lähtemisestä oli niin vaikea. Haluanko saada blogilleni laajempaa julkista näkyvyyttä? Blogini on varsin pieni ja ilahduttavaa on ollut nähdä miten se on keräänyt oman, pienen lukijakuntansa. Mikään ei ilahduta enempää kuin nähdä uusiin postauksiin tulleita kommentteja ja "tunnistaa" lukijat/henkilöt niiden takaa. Siksi onkin kiva, että anonyymit jättävät edes jonkinlaisen nimimerkin kommenttinsa perään, jotta voin tunnistaa teidät jatkossakin.


idinspiration
Keväisistä, hieman synkistäkin ajatuksista huolimatta koin tämän blogiyhteisö kutsun tavallaan uudeksi aluksi. Miettiessäni blogilleni esittelytekstiä id:n sivulle pohdin samalla linjauksia ja suuntauksia tulevaisuuden varalle. From heku with love on ja tulee olemaankin ennenkaikkea lifestyleblogi lapsiperheen arjesta. Mukaan haluan kuitenkin kevyempiä, minua kiinnostavia aiheita kuten pukeutuminen,kosmetiikka ja sisustus yms. Blogi on minulle hyvänmielenpaikka ja rakas harrastus. Keskittymiskykyni ei tällä hetkellä riitä elokuvien katseluun tai kirjojen lukemiseen, joten tämä on tällä hetkellä ja tässä elämäntilanteessa myös ainut harrastukseni.
En kuitenkaan halua tehdä mitään puolittain ja koska tämä blogi kuvaa meidän perheen arkea, nähdään täällä myös oikean elämän haasteita; tasapainoillaan työelämän ja perhe-elämän välimaastossa, pohditaan äityteen, kasvatukseen yms liittyviä dilemmoja, käsitellään aiheita hieman pintaa syvemmältä.

Esittelytekstiin kirjoitin myös ripauksesta turkkilaisuutta, joka meidän elämäämme kuuluu.  Eräs anonyymi tähän asiaan itseasiassa takertuikin, miten hän nyt osuvasti kommentoikaan: "päivityksissäsi on mielestäni yhtä paljon Turkkia kuin maidossa alkoholia" Todellakin puhuin ripauksesta eikä tämä pääaiheita blogissani olekaan :)
Itse toivoisin tämän toisen kulttuurin jopa näyttelevän suurempaa roolia arjessamme, yritänkin koko ajan opiskella ja lukea tietoa maasta ja ottaa sieltä vaikutteita enemmän perheeseemme.
Mies puhuu jonkin verran Luukakselle turkkia (sen verran mitä nyt itsekään osaa ;) ), itse olen opetellut myös sanoja joita hänen kanssaan käytän. Kielen lisäksi teemme silloin tälllöin kokeiluja turkkilaisesta keittiöstä. Ja tämä ei todellakaan tarkoita kebabia sillä onhan turkkilainen keittiö vastoin yleiskäsityksiä aivan kaikkea muuta ;)
 Tämä vähäinen ripaus ei blogissani oikeastaan ole vielä näkynyt, mutta uusia suuntia pohtiessani päätin ottaa tämän kuitenkin enenevissä määrin mukaan kirjoituksiini siksi maininta esittelytekstissä. 


Tässä hieman infoa uusista tuulista ja pohdintoja blogini linjauksista. Toivottavasti pohdintani avasivat ja tarkensivat myös teille blogini sisältöä. Toivoisin kuitenkin ettei liian tiukasti tuijotettaisi/pidettäisi kiinni kategoriosta, kuitenkin tulen varsin laajasti jatkossakin kirjoittamaan meille ajankohtaisista aiheista olivatpa ne sitten näiden listaamieni aihealueiden sisällä tai ei!

Loppuun vielä heitän pallon teille; voitte vapaasti antaa risuja ja ruusuja, kehitysehdotuksia tai vaikkapa postaustoiveita!p.s postaustoiveita saa ja olisi kivakin vastaanottaa aina kun sellainen teille mieleen juolahtaa, sen sijaan että kommentoitaisiin blogini sisällön käsittelevän kyseistä aihetta yhtä paljon kuin mitä siinä maidossa onkaan alkoholia ;) 

16 kommenttia:

 1. Oi oi, hienoa Hecu!! Paljon onnea! Tuo kutsu varmasti lämmitti mieltä, ja uskon ettei ollut helppo päätös.. Linjanvedot, lukijakunnan kasvu ym. ovat omalla tavallaan haasteita - uskaltaako antaa itsestään ja elämästään enemmän, onko valmis mahdollisille "häiriköille" jne.. Joka tapauksessa, ihania uutisia!! Kivoja uusia tuulia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Päätös ei todellakaan ollut helppo mm juurikin noiden mainitsemiesi asioiden vuoksi, mutta toi uutta motivaatiota ja innostusta jatkaa ja ennekaikkea kehittyä tässä hommassa!

   Poista
 2. Onnittelut blogiportaaliin pääsystä! Olet miettinyt asiaa kyllä tarkasti ja monelta kantilta. Jaksan aina ihailla tasapainoisuuttasi ja järkevyyttäsi kaikessa. Olet helmi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tacktack! Voi kyllä, asiaa tuli pohditua melkein pää puhki ;)
   Ja sinähän se varsinain helmi olet <3 Nähdään pian! Can't wait <3

   Poista
 3. Hei wautsi, paljon onnea! Ihanaa, että laadukkaat blogit huomataan ja ne saavat ansaitsemaansa huomiota. Mahtava juttu kertakaikkiaan:)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi!

   Reipasta viikonalkua teille!

   Poista
 4. Hieno homma, että pääsit vihdoin mukaan! Olet paikkasi ehdottomasti ansainnut :)

  -Niina / www.zeninan.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Todella laadukkaiden ja korkeatasoisten blogien joukkoon sainkin kunnian liittyä!! Hui, hieman jänskättää! :)

   Ehkäpä törmätään jossain yhteydessä! Reipasta viikon alkua sinulle ja pojallesi!

   Poista
 5. Hoh hoijaa... näitä höpinöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit... Hohhoijaa :D
   Saanko kysyä miksi näitä höpinöitä luet jos ne kerran saavat aikaan tuollaisen reaktion?

   Poista
 6. Vau miten hienoa, paljon onnea! :)

  VastaaPoista