keskiviikko 20. elokuuta 2014

Päivän sana; nude


Heipsan! Keräsin kollaasin muotoon tämän päiväisen asuni, jossa kopsuttelin menemään. Päivä ei todellakaan lukeudu niihin parhaimpiin, onneksi kohta saa jo mennä nukkumaan ja huomenna on uusi päivä!


allnude


Sen verran täytyy kuitenkin korjata, että itselläni laukun virkaa toimitti kuvasta poiketen LV:n speedy..Kaikki muut kuvan elementit omasta vaatekaapistani löytyivätkin. Ehkäpä tämä kollaasin laukku-ihanuus vielä jonain päivänä kokoelmaani koristaa ;)

Kuvaa ei päivän asusta valitettavasti ole..Meille kävi pieni kamera accidentti ja uuden kameran osto taitaa valitettavasi olla ajankohtainen. Siihen asti pitää laina kameroilla kuvailla.

Tykkäsin itse tästä asusta aivan valtavasti, joten varmasti se tullaan ylläni vielä näkemään kun rusketustakin on vielä himpun verran jäljellä ja säät kyseiseen asuun pukeutumisen sallivat! Jospa silloin saisin sitten kuvatkin räpsäistyä. 

Mitäs mieltä te olette kokonaan nudesta asustani?

6 kommenttia:

 1. Harmi kun en päässyt tulemaan... Olisin niin voinut kuvata taas kaunokaista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään ehdottomasti joku toinen kerta!

   Poista
 2. Kaunis asu kollaasi! Ja varmasti sopii sinulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tykkään tykkään! Tämä olisi kiva nähdä joskus asukuvassa. :) Asukuvasi ovat aina niin kauniita, tyylikkäitä ja inspiroivia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Toivottavsti vielä tulee tämän kesän aikana tämä ylle puettua..elokuuhan kun on vielä kesäkuukausi!!

   Poista