lauantai 30. elokuuta 2014

Shoe loveVihdoin onnistuin ostamaan pitkään metsästämäni rakkauskengät! Minun ei pitänyt vaatteita tai kenkiä ostella sillä olemme kuukauden päästä matkustamassa Lontooseen ja luonnollisesti haluan mahdollisimman suuren budjetin ;)
muttakun metsästin näitä Micheal Korsin peeptoe-korkkareita koko kesän,tuloksetta! Ja nyt niitä sitten olikin saatavilla.. tosin juuri minun tuuria, että "koossani" niitä löytyykin sitten vasta kun kesä on ohi :)
Koossani suluissa siksi, että Korsin kengistä minun ainakin pitää valita puoli tai jopa yhtä kokoa pienempi koko kuin normaalisti!


P1015927


P1015941P1015930


Ovat nämä kyllä, niin malliltaan kuin sävyltäänkin aivan täydelliset, joten hällä väliä vaikka nämä onnistuinkin kotiuttamaan vasta näin syksyn edellä.. Onpahan ainakin yksi syy lisää pitkittää kesää ;) Lisäksi olen myynyt vanhoja vaatteita ja kenkiä nyt oikein urakalla kirpparilla, joten eivätköhän nämä yksilöt nyt voida päästää läpi sormien!

En muuten ole vieläkään suostunut ballerinoista luopumaan tai sukkia jalkaani vetämään! 
Shortsien ja muiden kesäisimpien vaatteiden kohdalla jo luovutin ja pakkasin ne odottamaan ensi kesää ellei niitä aikaisemmin tarvita esim jonkin matkan muodossa ;) mutta kesäkenkien käyttöaikaa aion kyllä venyttää niin pitkälle kuin mahdollista! Ja kyllähän peeptoe-korkkareita nyt hieman syksymmälläkin voi pitää jos asustaa asun muuten sitten syksyisemmäksi, vai mitä mieltä te olette?Joko te olette muuten kaivaneet saappaat ja villasukat esille? 
Mukavaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia: