sunnuntai 17. elokuuta 2014

Syksyn harrastuskalenteriSyksy, sana joka saa täällä aikaan valtaisan ahdistuskohtauksen :) Vielä en suostu antamaan tuolle vuodenajalle periksi! Meillähän on parin viikonpäästä tulossa vielä sommarfestitkin! Mistä tulikin mieleeni, etten ole meidän uutta sundeck:iä ja terassinlaajennusta vielä blogin puolella esitellytkään.
 Taitaa tuo kesäjuhlana markkinoimani aikuisten illanvietto olla teemaltaan kuitenkin lähempänä kesäkauden lopettajaisbileitä kuin sommarfestiä.

Hieman kuitenkin ajatuksia, pakostakin tuohon vuodenaikaan jota-ei-mainita olen suunnannut..Ensi viikolla nimittäin alkaa ilmottautumiset eri harrastuksiin ja kursseille.
Uinti harrastus meillä jatkuukin. Vauvauinnin alkeet ja jatkokurssi on menestyksekkäästi suoritettu ja syksyllä pulahdammekin lastenaltaaseen perheuinnin merkeissä.

Sunnuntai iltapäivisin on MLL:n järjestämä, maksuton peuhutunti muistaakseni 0-6 vuotiaille lapsille. Täällä aiomme myöskin käydä, tietysti ihan sen mukaan miten Luukas jaksaa, onhan aamulla jo polskittu ahkerasti. Tämä jatkuu onneksi aina jouluun asti, joten kun uinnit loppuvat niin pääsemme varmasti paremmin osallistumaan peuhuun :)


P1015852


Näiden edellä mainittujen lisäksi kesätauon jäljiltä jatkuu joka torstainen vauvakerhoilu kera desperate housemommies ;)

Kovasti tekisi mieleni ilmoittaa meidät myös musiikkiopiston järjestämään muskariin! 1-2 vuotiaiden ryhmässä kun vielä olisi tilaa. 
Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että varsinkin tulevaisuudessa kun hoitokuviot sun muut astuvat kuvaan ja ikää tulee lisää niin 1-2 harrastusta on lapselle tarpeeksi. Kaikkia iltoja kun ei tarvitse täyttää erilaisilla ohjatuilla toimilla vaan perheen kanssa kotoiluun ja yhdessäoloon pitää jäädä aikaa ja harrastukset ovat sitte tämän lisäksi.idharrastukset


Oma syksyn harrastuskalenterini näyttää myöskin täydemmältä kuin moniin aikoihin. Kansalaisopiston oppaasta bongasin järjestelmäkamera-kurssin, johon ilmottautuminen alkaa huomenna. On siis oltava aikaisin aamusta koneen äärellä ja valmiina iskemään :) 

Tämän lisäksi aion saada paikan avoimen yliopiston sosiaalipediatrian opinnoille. Tiivis syksy siis tulossa. Etenkin kun Åblogeillakin on kivoja juttuja suunnitteilla! 
Unohtamatta oman ystäväpiirini kanssa tekemiä suunitelmia, joista odotetuin tapahtuma koittaakin joulukuussa ;) 
Arvaakohan joku?! Tehtävä on ehkä mahdoton, mutta ne jotka tietävät fanitukseni erästä naisartistia kohtaan varmasti arvaavatkin heti mistä on kyse!Näillä suunitelmilla mennään läpi vuoden synkin ja pimein ajanjakso. Mutta mielekäs tekeminen, harrastukset ja liikunta ehkäisevät tutkitustu masennusta ja synkkyyteen vaipumista!Minkäslaiselta teidän syksyn kalenteri näyttää?


10 kommenttia:

 1. Ihanan energisen kuuloinen (se mitä ei saa mainita) :D Täynnä kaikkea ihanaa ohjelmaa! Olisko joulukuussa joku reissu tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tänä kesänä on ainakin d-vitamiinivarastot saatu ladattua täyteen, toivottavasti ne kantavat läpi tämän pimeimmän ajanjakson!
   Reissusta tuli mieleen,e ttä unohdin tästä postauksesta ihan meidän syyskuussa koittavan häämatkan ;)) mutta joulukuussakin saattaa pieni tyttöjen roadtrip olla luvassa!

   Poista
 2. Samaa mieltä, että ihan hyvä jättää aikaa vain olemiselle.. Riippuu hirveästi lapsen temperamentista/luonteesta, miten jaksaa touhuta hoitopäivien jälkeen.. Meidän esikoinen on ollut niin todella rauhallinen ihana introvertti, että on halunnut illat ihan vain kotona viettää.. Päiväkotipäivän jälkeen (vaikka oli maks. 8 tuntia) jopa kauppaan meno aiheutti tuskailuja ja itkua, kun haluaisi vain kotiin piirtelemään ja kainaloon lueskelemaan.. Sitten taas tästä meidän puolivuotiaasta juniorista näkee nyt jo, että hän tulee olemaan ihan päinvastainen menijä.. Kaikki kiinnostaa niin hitosti ja koko ajan on touhu päällä! :D kivalta kuulostaa kyllä teidän syksy, on mukavaa kun on menoja ihmisten ilmoille, varsinkin näin "kotiäidin" näkökulmasta.. Minäkin aloitan tekemään vähän töitä jo (noin päivän viikossa), tosi kivaa vaihtelua! Siten että mies sumplii työnsä jotta voi olla pikkuisen kanssa kotona.. Ihanaa päästä puhumaan aikuisten kanssa ja orientoitua takaisin työhön, mutta ei vielä kunnolla kuitenkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten meidän arki muuttuu kun hoito virallisesti alkaa, mutta tällä hetkellä poika kuulostaa hyvin paljon teidän puolivuotiaalta ;)
   Tällä hetkellä ainakin kaikki kerhoilut, uinnit yms on vain tervetullutta aktiviteettia, tuntuu että Luukas välillä kotona äidin kanssa vain tylsistyy ;)

   Voin tähän sen verran sanoa, että kuukauden töit tehneen' (tosin sen 50%) niin en enmpää tyytyväinen ratkaisuuni voi olla! On ollut kyllä ihanaa palata työelämään ja saada muunlaisia haasteita sekä aivoille töitä sen kotonaolon rinnalle. Puhumattakaan tuosta mainitsemastasi aikuisten kanssa keskustelusta :)
   Mun suurin pelko töihin paluussa olikin ehkä se että puhunko kollegoillekin huomaamattani kuin vauvalle ;))

   Poista
 3. Hihih, mä ajattelin sua kun kuulin että Joulukuussa kajahtaa..! :) Meillä myös syksylle luvassa harrastusta - Nooalla menee kaksi iltaa viikossa harrastuksiin (koripallo&ukulele) ja aloitetaan Nuutin kanssa muskari. Teillä onkin paljon uusia juttuja, ihanaa. Perjantai-aamuisin on myös ilmainen peuhu, ollaan siellä joskus käyty.. :) Nähdään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa teidän syksy! Ukulele, kuullostaa kivalta! Mistä ihmeestä tällaisen keksit?! :)
   Pitää laittaa muistiin tuo pe aam, onko se keskustassa?
   Sunnuntaina ilta ainakin sen suhteen parempi että M on vielä vapaalla ja peuhu on täällä meidän "omassa kylässä" ;)

   Poista
 4. Oi kun kivasti kaikkea ohjelmaa, juuri silleen sopivasti ainakin minun näkemykseni mukaan :) Elokuu on kyllä vielä kesäkuukausi sanon minä. Pakko sanoakin, olen vielä kesälomallakin :D

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, elokuu todellakin on vielä kesäkuukausi! En enempää samaa mieltä voisi olla :)
   Hyvää lomaa sinulle! <3

   Poista
 5. Mä niin toivon myös että saadaan tyttö ilmoitettua taas uimakouluun! Viime vuonna oli, ja hän tykkäs ihan älyttömästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkua!! Uinit on mielestäni todella hyvä harrastus ja opettaa turvallista ja vastuullista vedessä käyttäytymistä, mutta myös sen ettei sitä elementtiä tarvitse pelätä.

   Poista