maanantai 8. syyskuuta 2014

Noshin vaatekutsut ja päivän asua
Terassijuhlien jälkeistä dagen efteriä vietimme varsin mukavissa tunnelmissa; kälyni järjesti kotonaan Nosh organics-vaatekutsut. Onko kyseinen 
vaatemerkki teille tuttu? Nykyään valikoimasta löytyy vaatteita myös naisille sekä kankaita, joten pelkistä lastenvaatteista ei siis ole kyse :)

Jospa avaisin hieman ideoligoiaa vaatteiden takaa. Noshin vaatteet ovat luonnonmukaista ja sertifoitua luomupuuvillaa, joka ei ärsytä ihoa. Luomupuuvillan viljely puolestaan rasittaa luontoa vähemmän eikä vaaranna puuvillapeltojen työntekijöiden terveyttä. Puuvilla ja painovärit ovat Ökö-tex suojattua eli täysin myrkyttömiä.

Vaatteet ovat suuniteltu Suomessa samoin printtien designkin on täällä suuniteltu. Tuotteet valmistetaan EU:ssa, (Portugalissa muistaakseni) tehtailla jotka toimivat eettisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti.

Kaikenkaikkiaan kuulostaa aika hienolta, vai mitä?

P1016027


P1016026


Tällaiset kotikutsut ovat kyllä aivan ihana tapahtuma ja mikäs siinä kun saa kahvikuppi kädessä kuunnella esittelyä tuotteista ja tämän jälkeen aivan rauhassa hypistellä ja tutkia tangon ihanuuksia :)
Oman silmäni kanssa tosin nuo kuviot ja printit eivät ihan käyneet yksiin ja oikeastaan jäin miettimään vain kahta tuotetta. Ne näkyvätkin alla olevassa kuvassa:P1016034


Tuo sininen kamerapaita oli jollain tapaa todella suloinen. Itselleni taas mietin hetken tuota esittelijän päälläkin näkyvää seepra kuvioista paitaa! Ei todellakaan ihan ominta tyyliäni, mutta jokin siinä kuitenkin veti puoleensa! Nämä nyt jäivät kuitenkin vielä mietintä listalle.. Meillä kun Lontoon matka lähestyy ja olenkin haastanut itseni nyt olemaan shoppailulakossa siihen asti :)


Palataanpa vielä tuohon minun tyyliini; kutsuille valitsin jalkaani taas jotain ei niin ominta minua.. Nimittäin vahapintaiset housut, jotka ovat yllättävän moneen otteeseen päälleni eksyneet! Muuten sitten mentiinkin hillityllä linjalla, valkoisen puseron ja mustien korkareiden kanssa.


idnoshilla


P1016044


Tällä viikolla pitäisi uuden kamerankin saapua jospa nämä kuvat tästä sitten hieman paranisivat! :)Ihanaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Merkki ei ole minulle ollenkaan tuttu, hauskan värikkäitä lasten vaatteita. Sinun kokonaisuutesi taas on omaan silmääni sellainen, että kaikki on kohdallaan. Ei mitään liikaa eikä mitään liian vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäitä ovat kyllä! :) Tykkään kyllä värikkäistä lastenvaatteista, omaan silmään tosinhäiritsi printtien, raitojen ja pallojen yhdistäminen samassa vaatekappaleessa!
   Väriä taas omiin kokonaisuuksiini voisi tuoda lisää ;)

   Poista
 2. Dahlia, Heculina oli jälleen kerran upea ilmestys. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ihan samaa voi sanoa sinusta! <3

   Poista