keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Päivän asua ja lattiakatastrofi!Heippa! Viime päivät ovat olleet aivan hirveät suoraan sanottuna! En muista koska elämässäni olisin ollut näin ahdistunut ja stressaantunut! On miljoona asiaa hoidettavana, soiteltava sinne ja tänne, pakattava ei vain yhden vaan kahden ihmisen viikonloppuloman tavarat ja mietittävä pojan ruokailut ymsyms 
Suurin ongelman aiheuttaja on kuitenkin otsikossakin mainitsemani lattiakatastrofi! Täällä kirjoitin tulossa olevasta lattiaremontista ja täällä taas lattian valinnasta. Valinnan piti olla itseasiassa aika läpihuutojuttu ja niinhän se toisaalta olikin. Päädyimme siis Karelian tammi white sugariin, jonka löysimme kuninkojan K-raudasta vieläpä hyvällä alennuksella.
Käydessämme katsomassa lattiaa myyjäkin hehkutti miten hyvän valinnan olemme tehneet, mutta muistutti alennuksen koskevan vain tätä tiettyä erää. Meidän oli siis tehtävä päätös samointein koska pelkäsimme tietysti että nopeat syövät hitaat niin sanotusti ;)

Perjantaina mies sitten ystävänsä kanssa haki tilaamamme erän ja taas kerran, eri myyjä tosin hehkutti miten hyvän valinnan olimme tehneet. Näin mekin luulimme...
Kunnes kotona totuus paljastui! 

Avatessamme paketteja löytyi jokaisesta keltainen lappu, joka kertoi lattian olevan kakkoslaatua! Parketissa siis hyväksytään lajitelma-, mitta- tai pintavirheitä. Eikä nimikään ollut Karelia/upofloor vaan Duowood, jolla kyseinen firma myy kakkoslaatuista tavaraansa.
Voitte vain uskoa miten puhelimeni on tässä viime päivinä sauhunnut; olen ollut yhteydessä kuluttaja-asiamieheen, lakimieheen ja totta kai myyjän taholle. Puhuin K-raudan esimiehen kanssa todella pitkän puhelun, toki kyseessä varmasti onkin inhimillinen virhe, mutta ihmettelin suuresti eikö heillä myyjät tiedä mitä myyvät. Asioimme kuitenkin kahden eri myyjän kanssa ja olipa vielä kolmas henkilö tehnyt tarjous lapunkin, josta tieto tuotteen kakkoslaadusta oli unohtunut.


       IMG_6133                     idsyksyhuivi


Tiukkana oltuani myyjä teki meille varsin reilun korvausehdotuksen ja tänään kävimme paketteja läpi, sillä eihän kaikissa laudoissa tosiaan mitään hylkäävää vikaa ole. 
Viidestä läpi käydystä paketista meille jäi kuitenkin käteen kolme käyttökelpoista lautaa!! Kaikissa muissa laudoissa oli ihan selkeitä pintavikoja ja joita ei missään nimessä olisi voinut käyttää. 
K-raudasta tarjoutuivat hyvitykseksi hakemaan ilmaiseksi ostamamme erän pois ja palauttamaan rahat. Huh, mikä hyvitys.. Sehän tästä vielä olisi puuttunut että olisimme tästä joutuneet maksamaan tai viemään tavaran itse ;)

Nyt ollaan siis siinä tilanteessa, että remppamies tulee perjantaina ja me lähdemme huomenna reissuun eikä meillä ole lattian lattiaa. No, kyllähän sitä ihmeitä päivässäkin tapahtuu, joten huomenna lattian metsästys jatkuu!

Päivän asusta vielä loppuun sen verran, että kyseessä ei tosiaan ollut ihan tämän päivän asu vaan asua tuolta lattian haku reissultamme. Sopi mielestäni hyvin kuvitukseksi tähän postaukseen :) 
Ainut mikä minua harmittaa ovat nämä peilin kautta otetut, päättömät kuvat! Vanha jalusta kun ei uuteen kameraani käynyt. Onneksi palasin sentään vanhaan tuttuun Canoniin, johon minulta jalusta ja muutama objektiivi jo löytyykin. Pitäisi vielä saada ne vanhemmiltani haettua. Toivottavasti pappa suostuu näistä luopumaan ;)
Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että remontti päästään aloittamaan aikataulussa!


18 kommenttia:

 1. Voi surkeus! Asioin itsekin useasti ko. putiikissa ja joka kerta siellä saa onnetonta palvelua (jos sitä saa ollenkaan). Tämä kertomus tukee valitettavasti käsitystäni palvelun tasosta. Tsemppiä lattian etsintään! -myy-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ikävää kuulla! Olin toivonut, että tapauksemme olisi vain ikävä yksittäistapaus. Valitettavasti tosin kommenttisi tännekin puolelle kertoo omaa viestiään ko puljun toiminnasta :/

   Poista
 2. Voi ei, todella raivostuttavaa tuollainen! Onneksi saitte hyvityksen, mutta kyllä minäkin olisin ollut hermona!! Toivottavasti kaikki sujuu lopulta hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raivostuttavaa todellakin! Minua hieman nauratti kun itsekin postasit "katastrofikeskiviikosta" ;))
   Parempaa loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Voi apua mikä tilanne! Herttinen sentään! Toivottavasti oikea löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikki sähellys alkaa nyt olla takana päin!

   Poista
 4. Voi hitsi! Meni kyl tossa kaupassa kaikki mahollinen pieleen. Onneksi ne edes hoiti homman lopulta hyvin. Teille tästä aiheutui vain turhaa vaivaa. Toivottavasti löydätte lattiaen eikä tämä episodi ole enää kuin harmillinen muisto! Tsemppiä!-Susna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni todellakin! Onneksi saimme paikallisesta RTV:stä super hyvää ja nopeaa palvelua! Sen verran jouduimme tosin tässä paineen alla myöntymään, että meille tulee nyt sitten laminaatti.

   Poista
 5. Toivottavasti kerroit sinne K-rautaan, että aiot palvelun laadusta tänne blogiisi kirjoittaa. Sana huonosta palvelusta kiirii tänä päivänä aika pitkälle.
  Ja kiitos, että kirjoitit - meilläkin on remonttia tiedossa - ja tiedossa on nyt yksi kauppa, jossa emme aio asioida!
  Tsemppiä ja kaikesta huolimatta hyvää torstaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, olisi todellakin pitänyt mainita blogista ;)) Noh, varsin tiukka sanaista palautetta annoin kyllä muutenkin.
   Tuo on totta, että nykyaikana palaute ja varsinkin negatiivinen sellainen liikkuu paljon tehokkaammin kuin ennen sosiaalisenmedian kautta.
   Halusin uskoa, että tapauksemme oli valitettava yksittäistapaus, mutta yllä olevaan kommenttiin pohjaten näin ei ihan taidakaan olla! En toisiaankaan voi suositella kyseistä liikettä oman kokemuksen ankä muilta kuultujen kokemusten perusteella kenellekään. Vaikka meidän asia kuitenkin lopulta ratkesi ihan hyvässä yhteistyössä.
   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Voi itkujen itkujen itku! Tsemppiä iham hirmuisesti ja toivottavasti voitte rentoutua lomalla. Ihanaa matkaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.. Asiat onneksi jo järjestyneet hieman eteenpäin ja mielikin korkealla <3<3
   Kuulumisiin ihanainen!

   Poista
 7. Kaunis ja tyylikäs asu! Toivopostausehdotus, miten yhdistellä hame erilaisiin asukokonaisuuksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Laitetaan ehdottomasti postausideasi toteutukseen :)

   Poista
 8. Kiva asu ja tsemppiä remontin suhteen! Ei sitä kai ole olemassakaan remonttia, ilman jotain säätöjä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon tsempeistä <3
   Enpä ole minäkään kuullut, että kenenkään remontti olisi sujunut ilman pienintäkään säätämistä! Ja silti, aina siihen kuitenkin ryhdymme ;)

   Poista
 9. Valitettavasti taitaa olla yleinen unohdus tuossa liikkessä tuo sekunda-maininnan puuttuminen. Meinasin riemuissani ostaa kolmijalkaisen lattialampun ko.liikkeestä reilu vuosi sitten, kun tarjoushinta taisi olla 90e ja ilmoitettu ovh jotakin 400 euron luokkaa. Noh, onneksi vähän miehen kanssa lamppuja siinä tutkittiin, koska niissä ei jalkojen säädöt pelanneet ollenkaan, kun oksankohdat puussa tekivät vinouksia niin, ettei säätökappale päässyt liikkumaan yms... Eli ihan sekundatavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ikävää kuulla. Tämän meidän asian tiimoilta olen valitettavasti kuullut monilta muiltakin negatiivista palautetta kyseisestä puljusta :(

   Poista