torstai 16. lokakuuta 2014

HulluttelinHups! Tuli kirjaimellisesti vähän hulluteltua.. Meillä nautitaankin seuraava kuukausi pelkkää tonnikalaa ;)


idhulluttelin


Onneksi sain napattua kaikki mitä aioinkin ja jokaista näistä ostoksistani olin ehtinyt jo pitkään miettiä. Onneksi esim eräs tuoli oli jäänyt vain ostoslistalle roikkumaan, sillä nyt sain sen roimasti halvemmalla! Arvaattekohan mikä tuoli oli kyseessä?
Nämä ovat myös kaikki ns hyödyllisiä ostoksia (onko sellaisia?!) Tai näin ainakin itselleni ostoksiani perustelen. Turhuuksiin tai heräteostoksiin ei siis tullut sorruttua. Lauantaina en viitsinyt muutaman pikkuostoksen vuoksi edes herätä, niissä kun säästöä ei olisi niin merkittävästi edes syntynyt. 
Tosin luulen, että ostamani Hilfigerin kevyt toppatakki lähtee näistä palautukseen, se kun ei istunut päälleni haluamallani tavalla.IMG_2672-001


Mitenkäs teidän hullareilla kävi? Lähtikö niin sanotusti lapasesta vai skippasitteko koko hullunmyllyn?

Olin huomaamivani, että aiempien vuosien hysteriasta ei ollut tietoakaan, ainakaan verkkokaupan puolella. Esim tuota Stokken Tripp trapp- syöttistä oli vielä aamupäivällä jäljellä. Itse kun pari vuotta sitten sitä hullareilta metsästin, niin heti klo 8.00 myytiin ei oota.. Onneksi illalla saapui lisäerä, josta omani nappasin!


Nyt odotellaankin täällä ihania vieraita saapuvaksi! Ihanaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Tulihan sitä vähän hulluteltua...paikan päältä kävin nappaamassa Dieselin farkut ja Filipan neuleen (jonka palauttamista tosin tässä vähän suunnittelen..). LisäksiMarja Kurjen shaalin, tosin en saan6t sitä mustana ja hätäpäissäni klikkasin harmaan, mutta palautukseen taitaa lähteä sekin... Kartellin tuolin kanssa kävi niin, että 7.02 ne olivat loppu. Hitsit, että harmitti! En kyllä aina ymmärrä, että miten pieni erä tuoleja voi olla, koska tasan 7 menin kauppaan, klikkasin tuolin ja menin kassalle -loppu! Että terveisiä vaan sisäänostajalle, murmur.
  Meilöä ei siis ihan kaurapuuroa syödä, mutta sinä oletkin tehnyt hyviä, löytöjä, kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho, ymmärrän kyllä harmistuksesi. Muistan meillä käyneen samoin tuon Stokken tuolin kanssa.. Heti tasalta tosiaan myytiin jo ei oota! Ihmettelen itsekin joudenkin tuotteiden kohdalla, että onko niitä tosiaan myynnissä pari kolme kappaletta ;)

   Poista
 2. Uuu olisikohan Kartellin Ghost? Mä en ostanut Hullareilta mitään. Yhtenä päivänä olin siellä töissä ja ehkä se vaikutti asiaan etten jaksanut enää mennä itse shoppailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten nappiin arvattu ;)
   Ai, olit töissä hulluilla päivillä?! Hullua :D
   Uskon, että sellaisen rupeaman jälkeen varmaan näkee unissaankin keltaista ;)

   Poista
 3. Onnistuin tällä kertaa skippaamaan koko tapahtuman. Eipä ole käynyt sillä tavalla moneen vuoteen. Huomasin kuitenkin, että niinkin voi selvitä ;). Ehkäpä keväällä kuitenkin takaisin ruotuun!

  VastaaPoista
 4. Usko tai älä, mutta itse en ikinä paikan päällä ole käynyt! Ainoastaan netissä shoppaillut. Näin ehkä on tullut vältettyä se kauhea mania ja ostettua oikeasti vain mitä tarvitsee. Se tarvitseeko niitä ihan oikeasti onkin sitten toinen juttu ;)
  Kevät kuvastoa taas odotellessa ;)

  VastaaPoista
 5. Taisi tonnikala maksaa kalatiskillä lähemmäs 30e kilolta, joten ei teillä vielä mitään hätää ole ;)
  Kyseisen Kartellin tuolin onnistuin minäkin saamaan! Meillä se taas sijoittui eteiseen ja sopii sinnekin todella hyvin!

  VastaaPoista